Bikini fitness prinsessa

Bikini fitness on lajivalintana sellainen joka luo tiettyjä ennakko oletuksia. Ajattelin, että kumoan muutaman oman elämäni bikini fitness prinsessa harhan.

1.Kana

Bikini fitness prinsessa on kana, mikä tarkoittaa myös sitä että hänen ystävänsä ovat myös kanoja. Oma ykkös bikinikana -ystäväni on ehdottomasti Eevi. Kanan kanssa tehdään kaikkea kanamaista, kuten otetaan yhteisselfieitä salilla. Super ärsyttävää 😀 Mutta mikä on yllättää, on bikinikanojen puheenaiheet! Normaalisti kanan rakastavat jauhamista, mutta bikinikanoilla niin eri.. Eilen puhuimme Eevin kanssa siitä kuinka elämä alkaa taas tuntumaan normaalille ja dieettihuurut ovat vihdoin laskeutuneet. Laskeutuneet tai ei, mutta bikini fitness -kupla taitaa edelleen olla vahvasti läsnä. Puhuimme siis Eevin kanssa puhelimessa ja tapetilla olevat puheenaiheet koostuivat seuraavista caseista: “kuka teki mitä ja missä -dilemma”, “se sano sitä ja sit se sano tätä -ongelma”, “se ja ne luulee että me puhutaan niistä -skenaario”, “joku oli menossa johonkin ja mihin se meni -arvoitus” yms…. Ja viimeisimpänä vaihtoehtona Eevin selkätreeni. Yllätys, yllätys! Bikini fitness kanat valitsevat puheenaiheeksi Eevin selkätreenin, jota jaksettiin puida läpi juurta jaksaen ja muille aiheille suotiin vain sivulauseita. Eli bikini fitness kanat ei todellakaan jaksa jauhaa kisabikinien väreistä ja kynsien kimalluksista, vaan puheenaiheet kääntyvät aina kuntosaliin 😀

Minifitness_ystavyys

2. Kruunu

Moni varmasti kuvittelee, että pidän esillä kaikkia lajin parissa ansaitsemiani pokaaleja ja mitaleja. Väärin! Omat pokaalini ovat jossain tuolla sekasorron keskellä 😀 Tämä ei johdu siitä että ettenkö olisi ylpeä saavutuksistani, mutta minusta pokaalit on vaan niin rumia 😀 Seuraavan kerran voin miettiä pokaalien ja mitalien esillepanoa, jos joskus tulen saamaan lapsia ja he ansaitsevat niitä esim. hiihtokilpailuissa. Varoitan jo etukäteen että tulen kuvaamaan niitä myös fb, ig, snap yms.

DSC01699

3. Ulkonäkö

Kävin eilen kampaajalla, koska bikini fitness prinsessan pitää aina näyttää hyvälle. Asia ei suinkaan mennyt niin, että ihana kampaajani Tanja olisi kysellyt, että koska soisin saapua värjäykseen. Eikö muka riitä jos pesee pään kerran viikossa 😀 Kiitos Tanja, että pidät minusta huolta!

DSC01732

Ihanaa pääsiäistä <3

lindapaldanius

Yksi vastaus artikkeliin “Bikini fitness prinsessa”

  1. Voi kiitos kana, ei oo enää yhtään niin huono omatunto siitä että aamulla katoin peiliin ja mietin että keksisköhän vielä jotain ettei tarvis vääntäytyä pesemään tukkaa 😂 edellinenkin postaus oli muuten sellanen kevyt wake up -läpsy tyhmälle, kun siellä kommenteissa vastailit niihin kyykky-kyselyihin. Ite olin just salilla manaillut itteäni, kun olin niin tyytyväinen omiin kyykkäilyihini ja sit siihen tuli joku mimmi joka latasi parikymmentä kiloa enemmän painoja omiin sarjoihinsa… Mutta oikeesti, miksi ja ketä varten mä edes vertailen?! Ja jos on kerran pakko niin miksi mä en vertaa siihen kanaan joka alotti kolme vuotta sitten eikä meinannut jaksaa kyykätä edes tyhjällä tangolla…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta