Dieetin salainen ase!

Dieetti on aiheena nyt monelle ajankohtainen, koska Fitness Classic lähestyy ja nyt kysytään voimia niille viimeisille dieettiviikoille. Tänä vuonna Helsingin kulttuuritalolla nähdään todella suuri määrä kilpailijoita, lähes 400!

Tämä kaloriton dieettiherkku ja onnistuneen painonpudotuksen salainen ase on oksitosiini, eli ns. rakkaushormooni. Mielihyvää kannattaakin dieetillä hakea ruuan sijaan läheisyydestä!

Dieetti voi aiheuttaa stressiä. Mm. eväiden kuskaaminen/tekeminen ja liikunnan lisääntyminen voivat nostaa stressaavaa fiilistä. Osa kärsii dieetillä myös uniongelmista, joka on omiaan lisäämään stressiä. Ainakin rottakokeiden perusteella on voitu todistaa, että miesten aivot sietävät akuuttia stressiä paremmin kuin naiset. Mistä päästänkin siihen miksi dieetillä olevan miehen kannattaa hakeutua parisuhteeseen 😀 Miehen paras suoja pitkän dieetin tuomaa stressi ahdistuneisuutta vastaan on parisuhde. Toki parisuhde itsessään voi myös olla todella stressaava 😉 Naisten näkökulmasta ajateltuna dieetillä oleva mies on ainakin teoriassa unelmakumppani. Dieetillä testosteronin tuotanto laskee, mikä puolestaan lisää miehillä mm. naisten tunteiden tunnistuskykyä 😀 Ihanaa, keskustelukumppana! 😀

Mikäli sinulla ei ole kumppani jota kosketella, rakkautta voi myös ostaa! Kallion thai hieromoloiden happy endien ensijaan voit mennä esim. kasvohoitoon, kuumaan suihkuun tai vaikka ihan tavalliseen hierontaan. Okei, ei ehkä kuulostanut yhtään sen vähemmän kaksimieliseltä 😀

Älä myöskään unohda halauksen voimaa (n.20s), toki kyseinen aika alkaa ehkä olemaan jo vähän kiusaannuttava mikäli tarrat kiinni puolituttuihin. Joka tapauksessa oksitosiinia erittyy ns. hemmottelusta. Eli suosi läheisyyttä, kyllä siinä nälkä unohtuu 😀

DSC01688

lindapaldanius

4 vastausta artikkeliin “Dieetin salainen ase!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta