<3 Mielen tasapaino <3

Oletko joskus kokenut hetken, jolloin tunnet olevasi täysin levollinen, tyytyväinen ja hyvinvoiva – vaikka siihen ei olisi mitään erityistä syytä? Huomaat, että istut rauhallisena, pehmeä hymy huulillasi ja hengität kevyesti aivan kuin hengitys kulkisi itsestään. Mitään erityistä ei ole tapahtunut sinulle, ehkäpä et edes ajattele mitään mukavaa – tunnet vain olosi hyväksi. Ikään kuin hyvinvointi virtaisi sisältäsi, täydestä sydämestä.

Juhani Laakso, Mielen taito –

 

Juuri tällainen olo minulla ollut koko viikon. Eilinen ja tänään Helsinkiä hivellyt auringonpaiste vain kirvoitti oloani ja mieltäni entistä energisempään suuntaan. Tämän kirvoituksen tuloksena huomasin, että Tinderistä saa vain jännetuppitulehduksen. Tämän jännetuppitulehduksen saa hyvin leviämään tenniskyynerpääksi, jos valitsee löytämistoimintojen asetuksista hakuetäisyydeksi sen maksimin 😀 Tinderin fyysiset vaivat näkyvät helposti myös sisäänpäin karsastuksena. Eli kaikki kierosilmäiset ystäväsi ovat todennäköisesti hakanneet tinderiä ja sitä toiminto missä painetaan NOPE 😀

_MG_5299

Huomasin myös että katkarapuja löytää Tinderin jännetuppitulehduksen sijaan helposti esimerkiksi Faktorin salaateista 😀 Makkaraakin voi ostaa ihan kilokaupalla vaikka Prismasta 😀 Vitsi miten levoton meno heti sunnuntaiaamuna, mitenköhän tuo ensi viikon kuusipäiväinen työviikko tulee menemään. Ensi viikosta tulee varmasti ihan super levoton 😉

 

Tällä viikolla tämä kirvoitus näkyi myös toimintatasolla mm. näin:

 

Maanantaina siivosin töissä kuin hurrikaani.

Tiistaina vedin todella johtavan treenin.

Keskiviikkona jälleen johtava meininki.

Torstaina pienestä homeesta huolimatta löysin johdon 😀

Perjantaina joogassa kurjet, koirat ja iloiset vauvat taipuivat yhtä helposti kuin märkä spagetti.

Lauantaina sain raahattua itseni Apollo live clubille juhlimaan Sami Hedbergin syntymäpäiviä (ONNEA!) ja katsomaan tietenkin Uniikkia! Dan on kyllä superhyvä live esiintyjä! Ja Sami on tietenkin ihan johtava 😀

Sunnuntai jatkuu valmentajamme Aleksi uudella jalkatreenillä. Kyllä me tullaan Eevin kanssa olemaan ihmeissämme!

On tämä elämä yhtä johtoa 😀

_MG_5298

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “<3 Mielen tasapaino <3”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta