Fitnessharha

Yleisin fitnessharha on, että offilla on jotenkin “rennompaa”. Asian ei suinkaan ole näin. Offilla saa ja pitää kyllä syödä enemmän, mutta tämä kuitenkaa tee mistään yhtään sen “rennompaa”. Miksi joku on aina pielessä 😀 Ja miksi aina pitää valittaa? 😀

Vali, vali, eli miten Paldaniuksen offi sujuu?

Havahduin tällä viikolla siihen faktaan, että syön tällä hetkellä saman verran kuin noin vuosi sitten. Sellaisella pienellä erotuksella, että painoa oli vuosi sitten 8-9 kg enemmän! Painan tällä hetkellä noin 56 kg. Luku ei ole päätä huimaava, mutta täytyy muistaa että kisapainoni tulee olemaan todennäköisesti viidenkymmenen kilon alapuolella. Eli pudotettavaa syksyn kisoihin tulee taas useampi kilo. Tämä pudotettava kilomäärä tulee tietenkin tarkentumaan, jahka joskus sitten vihdoin aloitan dieetin.

Mikä offilla on vaikeampaa kuin dieetillä?

1.Energiatasot

Jumalauta miten koomassa sitä voi ihminen olla kun syö paljon 😀 Dieetillä ihmisestä tulee kone, joka voi sykkiä menemään ympäriinsä kuin aropupu. Mutta offilla ihmisestä kuoriutuu talviunta nukkuva karhu. Välillä tuntuu siltä että päästä kasvaa hometta, kun olo on usein niin homeinen 😀

2.Ruoka

Aluksi plussaa, mutta vitsi sitä fiilistä kun katsot iltapalaa ja mietit että mihin koloon tunget vielä tuon jäljellä olevat 100g riisiä, kun vatsa on niin täynnä että ruokatorvea polttaa. Ei siinä auta muu kuin ottaa se kuuluisa ruokahiki päälle ja lähteä lappamaan 😀 Mutta onneksi on mm. Pro-Meal! Muista koodilla LINDA10 -10% kaikista M-nutrition tuotteista web storesta.

3.Vaatteet

Vaatteet ei istu bodarille koskaan ja ikinä, mutta dieetillä ei haittaa vaikka paita on niin pieni että maha näkyy. Offilla ei viitsi sitä mahaa ihan noin niinkuin ympärillä olevia ihmisiä ajatellen vilautella. Ei kukaan halua nähdä sitä pullataikinaa muualla kuin leivonnaisissa.

4.Treenit

Miten pienestä naisesta voi kuoriutua oikea treenisika offilla. Tänäänkään ei naisista ollut tietoakaan kun olimme Eevin kanssa selkätreenillä. Treeni koostui lähinnä kamalasta uhittelusta: “Onko sopiva paino?” “Ei tunnu missään, laitetaan tuplat lisää”. Lisäksi huomasin, että tyhjä sali kuori minusta vielä järkyttävämmän sian esiin. Nimittäin kävi niin, että röyhtäisin useamman kerran, ÄÄNEEN!

5.Kansallisuus

Usein suomalaisuuttani epäillään ja saa epäillä jatkossakin. Offilla ei ketsuppia ja suolaa säästellä. Itselläni painonnousu näkyy aina ensimmäisenä naamassa ja nyt voidaan siirtää katseet taas kaukoidän suuntaan. Eli ehkä olenkin aasiasta.

image

Treenisian vastapainoksi yritin tänään etsiä sisäistä kissaani ja käväisin ThorBeauty:ssa teroittamassa kynsiäni. MIAUUUU!

_20160309_123547

Jos noin niin kuin ihan ulkopuolisena ajattelen tätä hommaa, niin eihän tässä ole mitään jälkeä. Puolet vuodesta voidaan huonosti kun ruokaa ängetään elimistöön ihan hulluna, että pääsee taas sitten dieetille 😀 Ei meikä yksinkertainen likka ole 😀

lindapaldanius

Yksi vastaus artikkeliin “Fitnessharha”

  1. Tää sun blogi on ihana!
    Oon tässä aloittanut salitouhut tän vuoden alusta, ja terveellisesti (yrittänyt) elää reilun vuoden. Saan täältä paljon inspiraatiota ja motivaatiota! Olisi toisaalta kiva olli niiinkuin sinä, mutta en usko että se sopii kaikille ihmisille.
    Oli miten oli, ihanaa kevään odotusta tai alkua, jatka samaan malliin Linda! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta