Independent woman

Nyt tulee jotain ei niin Fitnestä, luvassa on feminismiä.

On olemassa naisten ja miesten tehtäviä. Sitten on olemassa niitä tehtäviä joihin tarvitaan naisia ja niitä hommia mihin tarvitaan miehiä. Nämä naisten ja miesten jobit voi tietenkin tehdä myös yksinkin. Miehet voi “helposti” hoitaa niitä naisten hommia ja naisilta “onnistuu” myös kaikki. Täytyy kuitenkin muistaa, että nainen voi tehdä montaa asiaa samanaikaisesti ;D Miehiltä tämä multitasking ei tule todennäköisesti onnistumaan vielä useampaan sukupolveen 😛 Mutta on onneksi on olemassa evoluutio, joten ei menetetä toivoa vielä ihan kokonaan 😀

Sisareni ja minun yhteistaloudessa naiset hoitavat siis ihan kaiken: “IHAN ITE”. Tänään kuumeen kourissa havahduin pohtimaan onnistumisiani miesten tehtävissä. Olen nimittäin joutunut nyt kuluneiden viikkojen aikana hoitamaan paljon sellaisia asioita, jotka ovat mielestäni 100% miesten jobeja. Nämä minun mieleeni 100% miesten jobit ovat mm. kaikki tekniikkaan liittyvät hömpötykset. Viimeistään tällä viikolla aion kääntää tuosta aiemmin kokemastani 100% miesten tekniikasta, omaksi voitokseni 41%. Eli jatkossa miehille jää minun päässäni tietotekniikka hommille 59%.

_MG_4694 (2)

Mutta tarkastellaanpa vähän tarkemmin miten näissä miesten tehtävissä on onnistuttu:

1.Valaisimet ovat kyllä katossa, mutta niihin ei missään nimessä kannata koskea. Ne voi tulla alas koska vain! WARNING! 😀

I CAN! BECAUSE I AM INDEPENDENT WOMAN

2. Siirryin Iphonen käyttäjästä Sonyyn, koska kyseisessä mallissa on myyjän mukaan markkinoiden paras kamera ja akun kesto. Eli täydellinen puhelin tälle IG -muijalle. Siirsin ihan itse internetissä vanhan puhelimen yhteystiedot uuteen puhelimeen. Hyvä minä! Paitsi, että noin puolet ei suostunut siirtymään 😀

I CAN! BECAUSE I AM INDEPENDENT WOMAN

3. Tilasin kotiin viimein kiinteän laajakaistan. Tämän tyyliseen shoppailuun ei todellakaan käytetä aikaa, joten tilasin sen ensimmäisen vaihtoehdon jonka Soneran nettikauppa minulle tarjosi. Törmäsin kuitenkin heti ensimetreillä pieneen esteettiseen ongelmaan uuden modeemini kanssa. Sen kamalan hökötyksen on pakko asua eteisessä, koska siellä sijaitsee tämä erikoinen kolmen reiän kolo jonka yksi johdoista tarvitsee 😀 Kuulemma on olemassa myös jollain v***n SIM-kortilla toimivia modeemeja, joiden ei tarvitse asua eteisessä (tämän tiedon sain tietenkin miespuoliselta edustajalta). Mutta ihan sama, mä käyn ostaa tolle mun uudelle modeemille jonkun yhtä v***n hienon puhelinpöydän 😀

I CAN! BECAUSE I AM INDEPENDENT WOMAN

 

lindapaldanius

7 vastausta artikkeliin “Independent woman”

 1. Kuule Linda,sä oot niin paras vitnessmuikki!Toi huumori ja itseironia, niin parasta.Voi kun olisit mun kaveri,kuin olis elämä hauskempaa ja helepompaa
  Mä täytän vi…tu neljäkymmentä täs kuus….juu ei,en voi itekään uskoa!
  Mutta samoilla aaltopituuksilla mennään!
  Kiitti blogista,älä lopeta!

 2. Moi! Minkä Sonyn puhelimen ostit? 😊 kysyn, koska itsellä puhelimen vaihto edessä ja kamera on tietenkin se tärkein ominaisuus 😊

 3. Nää on ihan parhaita!! 😀 Taattu piristys ja nyt mullakin on ainakin kymmenen minsaa semmonen olo että pystyisin mihin vaan!

 4. Sillee ihan vaan vink vink 🙂 …niitä kolmeen reikään käypäsiä johtoja kyllä löytyy sillee ”metrimitoissa” pitempiäkin niin saa sen rojotuksen vedettyä jonnekin esteettisemmästi paremmalle paikalle…ja tod.näk. vielä rahallisesti vähemmälläkin pääsee 🙂

  • Kiitos vinkistä :DDDD Näin ajattelinkin toimia, toki jonkun pitäisi nyt vaan raahautua ostamaan se johto 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta