IFBB kovimmat fysiikka -kilpailijat?

Uudet jutut aiheuttavat usein epäillystä ja nyt sorrun itsekin klassiseen uutuuden pelkoon. Aion nimittäin vähän naureskella näille IFBB uusille lajeille. Toisaalta on mukavaa, että nyt ihan jokaiselle on oma sarja 😀 Mielestäni naisten iltapuku -sarja on ihan hauska, mutta tämä Mens Fit Model on kyllä jo vähän liian hulvaton.

Tässä vielä videota uudesta Womens Fit Model -sarjasta:

Näiden sarjojen valossa, myös shortsi pojista tulee taas miehiä ja bikinin nauruista lihaksikkaita 😀

Dissaan aina muiden liittojen kuin IFBB -kilpailijoita. Mutta ehkä niissä muissakin liitoissa on ihan hyviä kisaajia, riippuu vain mihin lajiin vertaa 😀 Eli nyt loppui Paldaniuksen muiden liittojen dissaaminen 😀

800_6233
Nyt tää muija lopettaa sen huutelun 😀
lindapaldanius

8 vastausta artikkeliin “IFBB kovimmat fysiikka -kilpailijat?”

  1. Enää ei puutu kuin ne fat model, bikini fatness ja body fatness -sarjat. Niitä mä odotan ihan tosissaan, nää kenit ja barbiet on jo ihan nähty.

  2. WBFF:ssä on vastaava (rimpula) commercial model-luokka, mutta mun mielestä on kiva että jokaiselle löytyy jotakin. 😀 Myös transformation-katergoria löytyy, mietin että onkohan muissa kuin WBFF:ssä vastaavaa..?

  3. Olkoot mikä luokka hyvänsä mut miks tolla yhellä noin hirvee uimapuku :DDDDDDD Mul tais kans olla tollanen vaaleenpunanen ”jumppapuku” päiväkodissa 90-luvulla. Katoin että mikäs ala-astelainen tyttö sieltä tallustaa, oho olikin joku kisaaja….

  4. Kiitos videolle Mens fit model, suustani lennähti kahvit lattialle ja nenästä verraten saman verran räkää. Hulvaton oli aika mieto sana kyseiselle pätkälle.

    Mutta hei, kiva että on kaikille jotain. 😁

  5. Nythän on niin, että pitää olla sarja myös niille fitneksille jotka ei viitti reenata, mut diggaa vetää pari viikkoa diettiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta