Koska saa sanoa EI

Olen käynyt nyt pitkään henkistä taistelua stressinhallinnan kanssa. Tyyppiä olen kone. Ystäväni sanookin minua usein tehosekoittimeksi. Kaikki vaan tuppaa onnistumaan 😀 mutta se ei tarkoita ettenkö kärsisi kaikkien muiden kuolevaisten tavoin stressistä.

_MG_4694 (2)

Välillä vaan nousee mieleen voiko sanoa ei ja missä menee velvollisuuden raja. Nyt tuo raja tuntuu venyneen reilusti yli oman hyvinvoinnin ja tämä venyminen ei tunnu loppuvan vielä moneen vuoteen…. Juuri tämä ajatus noista tulevista vuosista saa minut huutamaan sisäisesti ei, mutta uskon että oman stressinhallinnan avain on oikea tapa ajatella asioita. Mikäli keskittyisin enemmän niihin oman elämäsi makeisiin, olisi jopa sateessa istuminen mukavampaa.

Blogissani puhun aina edes löyhästi (pelkistä) fitnessaiheista. Fitness on omalla tavallaan se itsekäs puoleni, mutta elämässäni tapahtuu koko ajan myös niin paljon muutakin 😀 Yllätys, yllätys! On turha luulla, että oman elämäni stressitekijät liittyisivät mitenkään fitnekseen. Paineet muodostuvat kyllä tällä hetkellä ihan kaikesta muusta, johon en ikävä kyllä voi itse vaikuttaa.

Uskon, että kaikki jotka ovat edes hetken ajatelleet fitnestä itsekkääksi, saattaisivat peruisia sanansa mikäli tietäisivät millaista elämää mm. itse oikeasti elän #bikinifitnesshelvetin alla. Kaikki ei oikeasti pyöri vain oman kultaisen navan ympärillä. Fitness laittaa helposti elämänarvot uusiksi ja mm. materiaalista tulee helposti vain jotain ei THE THING.

Aina nallekarkit eivät mene tasan. Tästä epäreilusta jaosta saa helposti hyvän muistutuksen, kuinka kiitollinen monesta asiasta pitäisi olla. Yhtenä elämäni makeimpanana karkkina on ihan pakko mainita kaksoissisareni. Muita suosikki nallekarkkejani ovat ehdottomasti mm. Ira, Ida, josephina, Henna, Eevi ja äiti <3 Plus monet muut 🙂 Oma karkkipussi on oikeasti aika painava, vaikka välillä minusta tuntuu siltä että en syö makeisia ikinä 😀

_MG_4693 (2)

 

Nyt minun on pakko ruveta opettelemaan oman elämäni makeisiin keskittymistä! Tällä viikolla aloitan siis herkuttelun! 😉 Nyt sanon näille järkyttävän korkeille kortisolitasoille heipat ja kahmin tilalle ihan sikana dopamiinia, uudella herkuttelu asenteellani 😉

 

Iloisiin asioihin keskittyäkseni! Gazoz.fi arvonta on päättynyt ja nro. 3 housut lähtivät muovikääröistään hikoilemaan salille 😀

lindapaldanius

Yksi vastaus artikkeliin “Koska saa sanoa EI”

  1. Mulla on monesti käynyt niin että kun joku asia on pyörinyt mielessä päivän tai pari, niin eikö Eevi postaa blogitekstin just siitä tai siihen liittyvästä aiheesta – nyt on just pari päivää pyöritty tän stressinhallintakysymyksen ympärillä ja mietin jo että missä se postaus viipyy, niin se tulikin sit tässä 😂

    Ite alotin tän mässäilyn eilen suklaahieronnalla. Tän aamun pakkoaerobinen oli paljon hauskempaa kuin normaalisti, kun sen perus-hienhajun sijasta meikäläinen leijailee kaakaopilvessä 😄

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta