Rikoo on riskillä ruma

Lookkini on suhteellisen usein aika lähellä harakkaa. Sorrun yllättävän usein ostamaan kaikkeaa kiiltävää ja kultaista. Jaksan helposti koluta useamman rihkamakaupan läpi, joissa noudatan usein tyylilleni uskollista periaatetta: “More is more” :D. Vaatteiden hankinta puolestaan jotain sellaista mitä millään meinaa ikinä saada aikaiseksi. Etenkin talviaikaan syö sovituskopeissa ähertäminen sisintäni sen verran, että vilauttelen takamustani niissä todella harvoin.

DSC01227Hikipirkolle farkut on kirosana ja voi tosiaan olla, että rikoo on riskillä ruma. En tiedä olenko riski vai en, mutta silti kuljen riskillä trikoissa aina. Olen töissä todella makeassa optikkoliikkeessä jossa on oma tyyli saa näkyä. Minun tyylini on harakka trikoissa. Omat trikooni ovat kotoisin yhteistyökumppaniltani Gazoz.fi:stä.

DSC01241 – Kopio

Rikoot mielessä pompin torstaina innoissani Gazoksen varastolle ihmettelemään uusia trikoita. Brasil sul uudet mallit olivat tulleet ja tein todella hyviä löytöjä. Kyllä nyt taas kelpaa heilua niin töissä kuin salilla <3 Tällä kertaa mallistossa näkyi Rion Olympialaiset, joten luvassa on siis vähän väriä kevääseen. Helsingissä ainakin on saatu nauttia useamman päivän aivan super upeista kevätkeleistä, joten väriä on enemmän kuin tervetullutta taas synkän talven jälkeen <3

Arvon täällä blogissani näitä uusia ihanuuksia, heti kun ne ehtivät päivittyä nettikauppa 🙂

Rikoo biisin isällä Mikolla on kyllä tässä videossa muuvit hallussa! Kulkisin kyllä todella mielelläni videolla esiintyvässä smurffi asussa, super leuhka! Pakko saada 😀

lindapaldanius

3 vastausta artikkeliin “Rikoo on riskillä ruma”

  1. Viimeksi tänään aamulla iski omituinen optimismi sen osalta, josko mahtuisin edes joihinkin farkkuihini. Luovutin taas kahden parin jälkeen kun stoppasivat jo reisien puoliväliin, joten jalassa taas perinteinen ratkaisu eli joka suuntaan joustavat Dromet 😀

  2. Nyt ollaan siinä pisteessä, että kaapista löytyy vielä yhet farkut jotka mahtuu reisistä päälle. Taidan siis liittyä trikoot24/7-kerhoon piakkoin! 😀 Lisää asu-inspis-kuvia trikoot päällä siis, kiitos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta