Milloin miehistä tuli naisia?

DSC01222Nyt ollaan taas niin riski aiheessa, eli miesten kritisointi. Osa naisista voi helposti samaistua mielipiteisiini, mutta tiedän että osa mieslukiojoista tulee ottamaan nokkiinsa. Näin on käynyt aina kun kirjoitan yhdenkin poikkipuolisen sanan miehistä.

Minulle ns. pistänyt silmään miesten stressi. Jotenkin tuntuu, että miehillä on nykyisin enemmän stressiä kuin naisilla. Ahdistaa ja kaikki on vaan jotenkin vaikeaa. Kamala hinku olla 7-8% rasvoissa.

Näin bikini fitness -kisaajan silmissä oikein ahdistaa kuunnella miesten kaloreiden laskemista. Eikö tällainen panikointi ollut ennen vain naisten hommaa? Nykyään näemmä niin eri!! Itse asiassa olen pistänyt merkille, että naispuoliset ystäväni ovat yleensä vain turvoksissa ja miehet ihan puhtaasti dieetillä.

Tiedän kyllä että näytän itse suhteellisen pelottavalle kisakuntoisena jolloin rasvaprosenttini on jotain, mitä en edes tiedä. Mitä ihmettä teen sellaisella tiedolla? Voi toki olla, että minulle puhutaan normaalia enemmän ruokavalioon ja liikuntaan liittyvistä asioista. En kuitenkaan usko olevani ainoa joka on kyllästynyt tähän uuteen ämmäilyyn 7-8% rasvoista. Todisteita väitteelleni sain tällä viikolla eräältä asiakkaani, joka kertoi kuinka häntä ketuttaa kuunnella miespuolisten ystäviensä karppauksista ja mielettömistä rasvaprosentti tavoitteista.

On niin super synkkää kuunnella jotain ruokavalion aiheuttamia paineita, kun itse yrität koko ajan nostaa omia kaloreita järjestelmällisesti ylöspäin. Tämä rasvaprosentti vihani, voi tietenkin johtuu varmasti pitkälti omasta lajivalinnastani. Joudun laskemaan kaloreita joko ylös tai alaspäin käytännössä koko vuoden. Omien kaloreiden lisäksi lasken asiakkaitteni kaloreita, joten tälläinen höpö höpö puhe niistä 7-8% rasvoista käy todennäköisesti vielä enemmän hermooni kuin ei kisaavalle.

En missään nimessä halua sano, että vain fysiikkakilpailijat ja naiset saavat puhua rasvaprosenteista!

Itse niin inhoan kuivan kesän oravia! Miehen pitää iso ja lyhytkin on ihan ok 😀 Minulle on ihan sama onko mies iso, koska hänellä on lihaksikas vai ihan puhtaasti läski. Mutta ne kuivat oravat, niitä mä en jaksa. Voin itse olla se orava kisakaudella, mutta kisakauden ulkopuolella minulla saa omasta mielestäni olla huoletta myös sitä rasvaa.

Ihan oikeasti, mikään ei ole niin hirveää kuin mies joka syö vähemmän kuin itse. Kyllä pitää osata syödä ja hiilihydraatit eivät ole tehneet kenellekään mitään pahaa. Tässä ruokavalio hössötyksessä on käynyt samalla tavalla kuin ilmiössä metroseksuaali. Naiset on jauhaneet vaan niin hulluna siitä kuinka pitää meikata, laittaa tukka yms. että se jauhaminen vain yksinkertaisesti tarttui osaan miehistä. Nyt sama on käynyt myös rasvaprosentin kanssa.  Naiset ovat jauhaneet niin hulluna myös rasvaprosenteista. Nyt miehet luulevat että siitä on pakko jauhaa koko ajan. Mutta miehet te ootte taas niin myöhässä ja so last season. Nyt jauhetaan hyvinvoinnista ja 7-8% ei oo hyvinvointia!

Mies on siis ihan ok olla läski!

lindapaldanius

13 vastausta artikkeliin “Milloin miehistä tuli naisia?”

 1. AAMEN! Sit nää peniksellä varustetut ämmät on vielä aina niitä, jotka tulee salilla reteesti neuvomaan jotain, ”ku mä oon käyny täällä jo kolme kertaa”, tai auttamaan ”ku toi on kuitenki niin painava ni anna mä jeesaan, mun maven maksimi on 50 kiloo eli enemmän ku sä varmaan ees ite painat”. Salin omistaja sai tossa yks ilta kuulemma viikon parhaat naurut kun mä sanoin yhelle tälläselle, että pyytäisin sua laskemaan montako kertaa mä oon käynyt täällä mutta siihen vaadittais jo oikeesti laskutaito, koska neljää vuotta 3-5 kertaa viikossa miinus yksi tai kaksi viikkoa vuodessa ei lasketa sormilla eikä ees varpailla. Toiselle joskus tokaisin että jos nyt välttämättä haluat olla avuksi niin näytäpä miten se sun maven maksimi nousee ja jätä se sit siihen ni mä voin sit lämmitellä oman maveni sillä. Ruuasta joku on joskus yrittäny puhua, mutta ilme varmaan jo paljasti että oopa vaan hiljaa 😂

 2. Hyvä teksti! Rutikuiva kunto ei näytä hyvältä miehellä, eikä naisellakaan.. mutta vielä vähemmän miehellä! Miehellä saa ja pitää olla vähän pehmeyttä lihaksien päällä. Sillon kaikilla on mukavempaa 😀

 3. Terveyskis !

  Suattaahan se olla jotta hösötys ja diivailu, joillakin ns.miehillä, on lähievoluution tulos.
  Naisethan suomessa kehtoa keinuttaa (suurimmalta osin) ja viimeisimpiä trendiä jokunen vuosikymmen on ollut tehdä miehistä diivailevia runopoikia jotka peilin edessä viihtyy, ulkonäkö alkaa olemaan se Nro.1 juttu elämässä.

  Miehet on liian suurelta osalta menettäneet testoa elämästään, ollaan liiaan sisäsiistejä ja hyvin koulutettuja siistejä seurakoiria.
  Vaan …. kuka perkele niitä villityksiä on käskenyt itselleen ottaa, menee se arkipäivä näin vanhallakin metodilla, joitakin naisia se taas yllättää (mitä ihmettä, eikö kaikki miehet olekkaan kilttejä puudeleita-hämmästys).

  Mitä tulee niihin perkeleen rasvaprosentteihin, ketä ihmettä se voi oikeesti kiinnostaa ?
  Kun sulla on hyvä olo ja kroppa sanoo että pysytään näissä, se on ihan yks ja sama mitä rasvaprosentit on.

  Kisailijat on erikseen, se on osa niiden lajia, ja kisakunnossa oleva on aika kaukana hyvästä ja luonnollisesta olotilasta.

  Terveisin:
  Vanhan liiton gubbe.

 4. Jep, miehellä on toivottavaa rento asenne ruokaan ja kehoon..jotenkin en vaan osaa kuvitella itseäni suhteeseen miehen kanssa joka hössöttää syömisen, treenaamisen tai ulkonäön kanssa..siitä ei seuraisi mitään hyvää, lähinnä ahdistaisi..:D

 5. naisilla alkaa klitoris kasvamaan isoksi lihalerpuksi jos käyvät salilla ja vetävät lisäravinteita.

  fitnes naiset ovat vain kateellisia miehille joilla on parempi lihaserottuvuus.

  nainen joka ei hanki lapsia tahtosyistä ei ole oikeutettu yhteiskunnalliseen keskusteluun.

  • Ai kauhee, tuli just melkein pissat housuun naurusta – Freudhan se vissiin jo kertoi naisten kärsivän peniskateudesta, myönnetään että mustakin ois kiva jos mun paras kaveri roikkuisi aina mussa kiinni 😂

   Mä en oo kisaaja enkä edes kutsu salilla käymistäni fitness-harrastukseksi, mutta mulla on kolme lasta sekä tahtosyistä että ei-tahtosyistä hankittuna, joten olen siis ansainnut täyden sananvapauden ja oikeuden olla samaa mieltä Lindan kanssa.

  • Ihanaa, kiitos komppauksesta! Itsellä kun tosiaan ei tuota sananvapautta ei ole… 😀

  • Silläpä 😄 mä jäin muuten ihan pohtimaan kaikkia niitä ruokakeskusteluja mitä on tullut käytyä salilla nimenomaan miesten kanssa. Edellisestä on niin pitkä aika että en enää muista sitä ees, mutta erityisesti jäi mieleen yks keskustelu joka käytiin vähän ennen NFE:n Jyväskylän karsintoja. Joku äijä kyseli mua syömään niiden karsintojen jälkeen (joo, oon naimisissa mutta kun en käytä sormuksia niin ei noi idarit tajua), ja yritin kerrankin kohteliaasti torjua kutsua selittämällä että tämmösenä nirsona melkein kasvissyöjänä maidottomana viljattomana punttipirkkona lähes mistään ei saa sellasta safkaa mitä mä söisin, mutta eikö se valopää keksinyt että jos hän kokkaa, ni mitä sä oikein syöt sitte, kerro vaan. Siinä vaiheessa se oli tuhlannut mun aikaa jo sen verran että semi-ärsyyntyneenä pienessä mielenhäiriössä tokasin että kuule ihan vaan enimmäkseen munia ja siemeniä – jostain syystä se otti jalat alleen, vissiin säikähti poikaparka 😂

  • :DDD”nainen joka ei hanki lapsia tahtosyistä ei ole oikeutettu yhteiskunnalliseen keskusteluun”
   Oliko tää kommentti vitsi vai miks hajosin ihan täysin?:D oumaigaaaad

 6. Pakko kommentoida, ettei tämä rasvaprosenttiajattelu päde todellakaan kaikkiin miehiin. Jos totta puhutaan, niin en henkilökohtaisesti tunne yhtäkään miestä, joka ajattelisi noin. Ne tuntemani miehet, jotka eivät ole bodauksesta tms. kiinnostuneita, eivät välitä juurikaan mistään kehonkoostumuksestaan, ja ne vähäiset bodaritutut eivät todellakaan hengaile 7-8% rasvoissa vaan suurimman osan ajasta ovat massakaudella tehdäkseen lihasta.. välillä toki siistien kuntoa : ) Mutta toki näitä fanaattisia sixpack-miehiä varmaan löytyy paljon myös.

  P.S. Bongasin sut leffateatterissa viikonloppunba ^_^

 7. olipas hauska kirjotus 😀 tunnistan kyllä itsekin ilmiön kun kumppanissa ja kavereissa useampi tällainen rapsakka mies henkilö esiintyy. Mutta en minä kyllä syyllistämään heitä lähtisi vaan säälimään. Musta kyse on ilman muuta siitä, että yhteiskunnan asettamat ulkonäölliset paineet ei todellakaan enää koske vaan naisia. Aina me valitetaan niistä Barbien epärealistisista mittasuhteista, mutta miettikääpä poika parkoja ja sitä miltä action-man nuket tai Heman näyttää? :D:D
  Useampikin mies/poika on mulle puhunut (varsin normaali tyttönen kun olen, eivät varmaan pelkää arvostelua) kuinka oma ulkonäkö aiheuttaa ahdistusta. EI hyvä.

 8. Just tänään mietin tätä samaa, kun miespuolinen pomo on käynyt salaattilounaalla melkeen joka päivä vuodenvaihteen jälkeen ja kehui laihtuneensa jo neljä kiloa. Itse kerkesin syödä aamulla normaalin aamupalan lisäksi koko päivän välipalat (tai oikeastaan kaiken syötävän mitä vaan käden ulottuvilla oli) ja lounaankin ennen lounasaikaa…….. Vissiin eilisen iltajalkatreenin jälkeen jäi vielä vähän vajausta. Mut kiva hei että aikunen mies syö vähemmän kuin tämmöinen kääpiö 😀

 9. Milloin miehistä tuli naisia?

  No se oli jotakuinkin samoihin aikoihin kun naiset puki tuulipuvut päälle!
  Ne on vaan unohtanut ottaa ne pois 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta