Miksi fitnesskeittiössä haisee aina ihan flaattus?

En tiedä onko kukaan muu laittanut merkille, mutta suurin osa fitnesspöperöistä haisee ihan jäätävälle shaiballe. Tässä muutama hajupommi esimerkki:

 

 1. Seiti = ihan jäätävä käry
 2. Parsakaali = vielä jäätävämpi käry
 3. Superfoodit = tunkkainen kellari
 4. Kaikki pajut = elimistön läpi kierrätettynä, huh huh…

Sisareni mukaan meidän kämpässä lemuaa aina, kun Paldanius operoi himassa: “Tää parsakaalin käry on syöpynyt seiniin ja kattoihin”. Ei lähde kuulemma enää edes pesemällä 😀

DSC01170

Uusin, kuulemma koiranruoalle haiseva himoni on mehiläisen siitepöly. Voi elämä miten hyvää! Kun nämä löyhkäävät pallerot sekoittaa puuron sekaan, meinaa päästä itku. Niin super sairaan hyvää 😛 Eilen taisin jopa ahmia tätä herkkua ihan “raakana” pelkän lusikan voimin 😀

DSC01173

Ei siis ihme että ystävänpäivänä ei tullut miehiltä kukkia. Sain käydä ihan omin pikku töppösin ostamassa vaaleanpunaiset tulppaanit himaan. Ymmärrän kyllä, että kukaan ei jaksa istua parsakaalin käryssä syömässä mehiläisten siitepölyä edes ajatustasolla 😀

 

lindapaldanius

9 vastausta artikkeliin “Miksi fitnesskeittiössä haisee aina ihan flaattus?”

 1. Älä välitä, en saanut mäkään kukkia vaikka oon sentään naimisissa. Sain kyllä kahvin (kun pyysin) – ärrältä ”vaikea selittää” -mukissa. Nii, meillä tosiaan on tällä viikolla 11-vuotishääpäivä…

  Aika moni normiruokakin haisee ihan kamalalle, eineksistä puhumattakaan. Mun ehdottomat inhokit on kaurapuuro, haisee ihan vauvan pissavaipalle, ja Kivikylän valmislihapullat, haisee aivan sitten sen vauvan kakkosversiovaipalle. Yök…

  • Hahaa!!! Kiitos näistä lohduttavista sanoista, heti tuli sellainen fiilis että kaikki on super hyvin 😉

 2. Moi! Osaatko sanoa, kuinka usein kannattaa dieetata kun haluaa ylimääräsestä rasvasta pois (säilyttäen lihasmassan)? Olin viimeksi dieetillä 2/2015-10/2015 ja pudotin 13kg, jonka jälkeen olen ollut reversellä. Mulle jäi vielä rasvaa sen verran, että haluan siitä osasta pois (en siis pyri kuitenkaan mihinkään kisapainoon). Niin voisinko nyt taas alottaa dieetin, joka kestäisi kuitenkin lyhyemmän ajan, koska pudotettavaa on vähemmän (about 4kg)? Vai kannattaako keskittyä jonkin ajan esim. puolen vuoden-vuoden ajan kasvattaan lihasta ja antaa kehon todella palautua edellisestä dieetistä? Mitä mieltä olet? Entä miten usein kisaajat pitävät dieettejä?

  • Ikävä kyllä dieettaaminen niin, että et menetä grammaakaan lihasmassaa on aika haastavaa. Toki tähän vaikuttaa ihan sikana valitut painonpudotusmenetelmät, eli aerobisen määrää ja ruokavalio. Edellisestä dieetistäsi ei vielä kulunut kovin pitkää, eli ehkä heti ei noin henkisessäkään mielessä kannata aloittaa. Muuten en voi kommentoida yhtään tuohon sopivaan aloitus ajankohtaan, koska en tiedä mitään esim. pituus/paino/makrot.

 3. just ystävänpäivänä olin porukoiden auton kyydis sit käytiin enonluona kyläs tultiin takas autoon sanoin mikä tääl haisee paskalta sit muistin ainiin se oli mun ateria minkä olin ottanu mukaan :DDD

 4. mulla on jääny reppuun ja laukkuihin sein haju ku oon kannellu muovipurkkeja 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta