Rajojen rikkomista

Minifitness_ystavyysOlemme Eevin kanssa juhlineet ystävänpäivää koko viikonlopun. Tämä juhlinta johti varsinaiseen rajojen rikkomiseen. Rajojen rikkominen toteutettiin: “like a virgin teemalla”, eli ensimmäinen kerta. Oli hassua huomata mitä kaikkea teimme ensimmäistä kertaa yhdessä:

  1. Kävimme syömässä ravintolassa (Oikeasti toinen, ensimmäinen kerta oli Budapestissä MM -kisoissa. Ihan sairasta, että me ollaan oltu mm. yhdessä kisamatkalla Unkarissa, mutta ei olla ennen tämän viikon perjantaita syöty ikinä yhdessä ulkona).
  2. Kävimme moikkaamassa äitiäni (Ihan kuin veisi jonkun poikaystävän esitteille, mutta ystävyyttä voi verrata parisuhteeseen. Välillä toinen ärsyttää ja toisinaan taas ihastuttaa :D)
  3. Kävimme työpaikallani (Olemme usein puhunut, että Eevi voisi tulla pyörähtämään liikkeellä. Liiketila sijaitsee kuitenkin Helsingin ydinkeskustassa, mutta ikinä ei oikein ole ollut aikaa :D)
  4. Kävimme elokuvissa (mukana oli myös muutama lapsuudenystäviäni ja sisareni) katsomassa How to be single, oli muuten ihan sairaan hauska leffa!

Ihan oikeesti tätä listaa katsoessa herää mieleen, että mitä ihmettä me touhutaan normaalisti. Leffa ja ulkona syöminen on kaiketi nuorelle perheettömälle helsinkiläiselle ihan normiaktiviteetteja. Ei todella vaadi paljon vaivaa kävellä esim. tennarille ja valita joku leffa suhteellisen runsaata elokuvatarjonnasta tai saatikka sitten mennä ravintolaan syömään Helsingissä! 😀 Vitsi me ollaan omituisia! Mutta me taidetaan olla aina vaan salilla…  Joten ehkä tästä aamupalalta on parempi lähteä taas painelemaan salia kohti. #bodylifeFriends_1

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “Rajojen rikkomista”

  1. Moi Linda ja kiitos blogista!

    Mulla on pulma, osaisitkohan auttaa :”D Kuinka monta grammaa (kuivaa) riisiä vastaa esim. 4 riisikakkua? 😀 Kiitos jos viittit vastata!

    • Yksi riikakku painaa keskimäärin 5-7 g, eli esim. 4×7 = 28g Ravintoarvot ovat suht. vastaavat riisissä ja riisikakuissa. Toki riippuu siitä mitä riisiä syöt…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta