Mä oon niin juntti

Tällä viikolla sain nauttia pitkistä vapaista ja kerrankin olin päättänyt että en varaile jokaiselle “vapaapäivälle” ohjauksia yms. Tiistai – torstai akselille minulla ei ollut MITÄÄN! Ihan käsittämätön tunne 😀 Tämä tyhjänpanttina oleminen johti kunnon junttigameihin.

On jopa vähän shokeeraavaa huomata millaisista asioista sitä oikeasti nauttii. Shokin keskellä myös välähtää mielessä: ”Voiko näitä asioita sanoa ääneen?” Kuinka junttina jengi rupeaa mua oikeasti pitämään?

Juntti tai ei päätä itse, eli mennäänpä niihin vapaapäivän nautintoihin. Onnistunut päivä pitää sisällään kahden päiväunet ja treeniin lautumista. Keskiviikkona olin suoraan sanottuna ihan hämilläni miten hyvä jalkatreeni oli. Veti ihan hiljaiseksi. Kyllä hei muijan on pakko olla ihan yli nolo, jos innostun ihan sikana tällaisista seteistä 😀

Käytännössä en ole tehnyt viikolla oikeastaan yhtään mitään. Tiistaina ja keskiviikkona kävin päiväunien välissä salilla ja torstaina olikin vuorossa lepo. LEPO MISTÄ, lepäämisestä?! 😀 Mutta hei vähänkö oli luksusta, käytännössä käydä vain salilla ja muuten vain keskittyä kasvuhormonin tuottoon 😀 JUNTTI!

Mutta onneksi on olemassa seiska. Seitsemän päivää lehti osaa kyllä todella hyvin lytätä urheilija minääni ja tasoittaa junttiutta. Tämän kuvan ja “jutun” (ei mitään asiaa ja missään ei tapahdu mitään) perustellaan saan keskiviikkoiltana ylennyksen juntista takaisin #bikinifitnesshelvetti. Nice! Kukaan ei nyt varmasti usko, että saan suurimmat kiksit treenaamisesta ja tukka pystyssä kulkemisesta. Tällaisessä mediassa esiintyminen tuo kaikille varmasti ensimmäisenä mieleen: “Kohta nuokin pissikset ampuu baariin esittelemään itseään”. Eli ehkä olisi paikallaan muistuttaa, että emme ole IKINÄ ollut Eevin kanssa yhdessäkään yökerhossa yhdessä 😀

Mut joo oma vika, mitäs kuvailet sitä omaa pyllyäsi. Mutta saanen muistuttaa, että jos naama näyttää pyllylle on luonnollisempaa ja katsoja ystävällisempää kuvata sitä pyllyä 😀

12271516_10153716293966250_1207278818_o
Ja aiheeseen liittyvä pyllykuva 😀

Pyöreiden pakaroiden vuoro on taas lauantaina, kun syöksymme Eevin kanssa Töölö Gymille tekemään TAAS jalkoja 😀 Muuten! Eevillä on ihan käsittämättömän vahvat jalat! Tämä mini muija pesee heittämällä meikäläisen kaikissa vyötäröstä alaspäin tapahtuvissa voimaliikkeissä 😉 Tai sit mä oon vaan ihan käsittämättömän heikko 😀

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “Mä oon niin juntti”

  1. ”jos naama näyttää pyllylle on luonnollisempaa ja katsoja ystävällisempää kuvata sitä pyllyä”
    Kiitos tästä, lounaskahvit purskahti rehellisesti näppikselle 😀 😀

  2. Itsehän olen sitä mieltä, että tota pyllyäsi voisit kuvailla useamminkin. Ja tämä siis ihan näin heteronaisen mielipiteenä. Kummasti motivoi ennen jalkatreeniä kuvien katselu. Tulee tehtyä kyykyt syvään ja sarjat oikeasti loppuun kun näkee minkä tasoisia tuloksia sillä voi saada aikaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta