Miten teet ihmiset superkateellisiksi lomallasi

Hiihtolomat lähestyvät ja reissua pukkaa.

Tiedättekö miten ärsyttävää on katsella räntäsateessa muiden rantalomakuvia ja lukea fb:stä: “Lomalle lompsis” päivityksiä. Lomakuvien postaamisen ideahan on ehdottomasti tehdä muut kateelliseksi 😉

Mutta se miten teet lomastasi vieläkin ärsyttämään muiden silmissä, on pimpata lomaa sanalla fitness! Fitnessloman sosiaalinen näkyvyys on tietenkin yhtä patikointia upeissa vuoristomaisemissa ja postailua sadalla eri salilla. Ruuat ovat myös fitness ja drinkit jätetään kuvaamatta. Ja salaatit ovat johtavaa kamaa fitnesslomalla.

Jos kuitenkin käy niin ikävästi, että ihmiset missaavat (toisin sanottuna eivät ole kiinnostuneita) fitnesslomastasi sosiaalisessa mediassa, ei hätää! Tilanne korjaantuu tuliaisilla. Tuliaisia kannattaa ostaa painopisteellä fitness! Tässä muutama esimerkki fitnessloma tuliaisista joita olemme Eevin kanssa vaihtaneet:

Joulun alla Eevi raahasi minulle Ruotsin reissulta mm. kuivattuja mangopaloja, jotka oli dipattu raakasuklaaseen. Ihan sairaan hyviä! Ehdottomasti oman jouluni ykkösherkku <3 Huom! Söin jouluna myös ihan reilusti perinteisiä lääväkonvehteja 😀 Ja silti fitnessloma tuliainen oli johtavin!

Meksikosta toin Eeville treenikorsetin 😉

Etelä-Afrikasta Eevi toi minulle super suloisen minikoisen kylmälaukun, jonka sisältä paljastui mini kylmäkalle <3 Kyllä oli aika ihanaa heilua kassin kanssa viime viikon perjantaina (kampaaja, karva, hieronta, kynsi) ehostuspäivänä kaupungilla 😀

image
The kylmälaukku

Lomalta palatessa yllätä läheisesi positiivisesti. Älä puuduta läheisiä tylsillä lomalla kuvilla, vaan yllätä heidät fitnesstuliaisilla. Näin jokainen voi muistella upeaa lomaasi lähes päivittäin. Hyvänä esimerkkinä voisin mainita tuon Eevin tuoman kylmälaukun. Nyt voin lähes joka päivä muistella kuinka ihanaa Eevillä oli Etelä-Afrikassa 😀 Sama myös joulun kanssa. Joulusta ei jäänyt mieleen suinkaan kinkku, vaan Eevin ihana fitnessloma Ruotsissa ja ne superherkulliset mangot 😀

Meksikon fitnesslomani ;)
Meksikon fitnesslomani 😉

 

lindapaldanius

3 vastausta artikkeliin “Miten teet ihmiset superkateellisiksi lomallasi”

 1. Siis mitä!! Treenikorsetti? Miten sitä tulee käyttää? Kaikkee sitä keksitään……

  • Itse käytän painonnostovyön tapaan. Eli esim. jalkatreenin alussa kyykyssä ja maassavedossa.

 2. Heippa Linda!

  Olemme kolme opiskelijaa Lapin yliopistosta ja olemme mediakasvatuksen kurssilla tekemässä case analyysiä tosielämästä,
  aiheenamme ”Miten fitnessurheilija rakentaa identiteettiä Instagramissa?”
  Meillä olisi sulle kysymyksiä ja toivottaisiin, että lähtisit mukaan vastaamaan, koska ollaan aidosti kiinnostuneita
  näkemyksistäsi fitnessurheilijana! 🙂 Tarkoitus ei ole kritisoida, vaan aidosti kuulla mielipiteitäsi ja kokemuksiasi.
  Mikäli pystyt vastaamaan, niin saisinko s-postiosoitteesi, jonne voisimme lähettää kysymykset? Vai laitetaanko tulemaan mielummin Facebookin inboxiin tms? KIITOSS jo etukäteen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta