Musta aukko

Musta aukko on äärimmäisen tiheä aika-avaruuden massakeskittymä. Siellä painovoima on niin voimakas, ettei yksikään hiukkanen tai edes sähkömagneettinen säteily pysty pakenemaan alueelta. Nykytiedon käsityksen mukaan mustan aukon sisustaa ja sen tapahtumia on mahdotonta tutkia, sillä mikään informaatio ei pysty pakenemaan sieltä.

Tämä Wikipediasta lainattua mustan aukon määritelmää kuvaa mitä parhaiten treenikassi. Käsittämätöntä mikä määrä tavaraa voi upota tuohon aina yhtä painavaan säkkiin. Treenikassin sisältöä olen joutunut perkaamaan nyt useamman päivän ajan, koska uskollisen MINI -treenikassini vetoketju hajosi. Yhyyyy! Mutta toisaalta, ehkä oli muutenkin aika siirtyä astetta puhtaampaan versioon 😀

image

Nyt kun olen saanut siirrettyä ns. kaikki tarpeelliset kamat uuteen osoitteeseen, joka vielä vähän epäselvä 😀 On laukun pohjalle jäänyt yhden kassakuittirullan verran kuittipaperia. En tiennytkään, että ostan niin paljon kamaa treenikassi olallani. Lisäksi olen luullut, että suustani pääsee AINA harmaata taloutta kannustava lausahdus: “En tarvitse kuittia, kiitos”. Mutta näemmä ei!

image

Toinen huvittava piirre treenikassini sisällössä on se, että passini asuu siellä. Minulla ei ole ajokorttia, joten ainut henkilöllisyystodistukseni on passi. Voisin toki hankkia jonkun järkevämpään kokoon menevän todistuksen kuten esimerkiksi henkilökortin, mutta passi on kyllä tähän asti palvellut tehtävässään ihan kivasti. Liikun noin 98% arjesta treenikassini kanssa, eli passi kassissa ja olen valmis muun muassa pakenemaan maasta koska vain 😀 Suoraan sanottuna passin kantaminen on kyllä vähän hassua, koska en oikeasti tarvitse henkkareita ikinä missään. Niinä harvoina kertoina kun päätän iskeä baariin, en todella ota mukaan treenikassia 😛

image

Palataanpa vielä niihin oikeasti tarpeellisiin kamoihin. Eli Paldaniuksen must have things: versa gripps, treenihanskat x 3 (valitsen aina vähiten haisevat ja ne jotka löytävät parin ensimmäisenä), kyykkykengät, painonnostovyö, kirja (matkalukeminen, ei salille!), huulirasva (bepanthen), shaker x 2 kpl (näistä valitsen toisen palarille ja toisen vedelle tai sitten eniten puhtaan :D), epämääräinen kasa pääpantoja ja pompuloita.

Mutta jotenkin näiden must have things kaveriksi ilmaantuu yllättävän helposti kaikkea ylimääräistä. Vielä niin, että kaikki tämä ylimääräinen moska on aina siinä kassin päällimmäisenä. Moska muodostuu tasaiseksi massaksi muun muassa seuraavista tavaroista: hikiset treenivaatteet, parittomat sukat, minigrip pussit (ehjät ja rikkinäiset), pinnit, hiukset ja erilaiset valuneet jauheet. YÖK!

lindapaldanius

Yksi vastaus artikkeliin “Musta aukko”

  1. Oh dear, sun harmaa epämääräinen massa on silti vielä aika järkevää 😄 meikäläisen treenikassia ihmetellään tasaisin väliajoin, kun tuon kaiken mainitsemasi lisäksi sieltä löytyy muun muassa legoja, pikkuautoja, joulukoristeita, puikkoja (niin, niitä kutomiseen tarkoitettuja, mutta lankaa ei löydy), kirkasta teippiä, jesaria, tuikkukynttilöitä, tutteja, spiderman-sukat kokoa 24, hello kitty -pikkuhousut kokoa 104cm, muovisia dinosauruksia, kissan herkkupusseja, miesten boksereita, pyykkipoikia, tyttömäisiä blin bling -hiuspinnejä, pehmoleluja… Kerran sieltä löytyi kumisaappaat. Kokoa 24. Joo, mä oon äiti ja perhepäivähoitaja, ja lasten mielestä on ihan huippuhauskaa penkoa ja täyttää mun treenikassia 😂 ja enhän mä koskaan oikeesti tarkistele mitä siellä oikeesti on, mä vaan otan sen mukaan 😄

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta