#bikinifitnesshelvetti perjantai

Bikini fitness on täynnä glitteriä.

Arki on usein kaikkea muuta kuin glitteriä. Usein ehkä ajatellaan, että lajin harrastajat ovat pintaakin pinnallisempia. Totuus on kuitenkin omalla kohdalla se, että kauneudenhoidolle ei oikein tahdo riittää aikaa. Kiire on aina ja siitä seuraa usein suhteellisen rähjäinen ulkomuoto. Onneksi rähjäisen ulkomuodon poistamiseen on olemassa muutamia ikään kuin ennaltaehkäiseviä keinoja…

Rähjäisen ulkomuodon ehkäisemiseksi harvinaiset ns. vapaapäivät täytyy käyttää tehokkaasti. Tämä perjantai oli minun pinnan kiillotusta varten. Kiillotus suoritetaan armeijaan kelpaavalla säntillisyydellä ja edessä todellinen sota kelloa vastaan 😀

Vapaapäivä, eli sisäinen kello soi heti kuuden jälkeen ja vuorossa on sali. Salille sykin aminohappojen voimalla. Aminohappojen proteiinisynteesi takaa minulle katabolittoman HIIT -treenin, jolla palauttelen mega kipeitä koipijani torstain #legday piinasta. Puolen tunnin pikasalitreeni puolestaan takaa minulle kiireettömän aamun. Naisen kiireetön aamu pitää sisällään tietenkin mm. pyykinpesua, imurointia, kuontalon kohentamista ja sen tärkeimmän eli rauhallisen aamupalan 🙂

Klo: 10.30 makaan jo ehkä en niin tyytyväisenä Linda käsittelyssä ThorBeauty:ssa. Karvat laitetaan ojennukseen vai pitäisikö sanoa että niistä hankkiudutaan eroon. Hiukset jätetään kuitenkin vielä vähäksi aikaa rauhaan ja karvojen käsittelyn jälkeen alkaa nauttiminen. Seuraavaksi on vuorossa sotaan kuuluva kynsien teroittaminen. Teroituksen tulos vastaa toivomaani inkkari-teemaa. Iik! Miten nätit!

image

 

Ja eikun takaisin sotaan!

Lindan luota hyppään Kalevankadulta take away kahvi kainalossa Tommin luo Töölöön. Klo: 13.45 Tommi aloittaa sotaisan selkäni käsittelyn ja tuntia myöhemmin selkäni kiittää.

Hieronnan jälkeen hyppään naama turvoksissa bussiin ja siirryn takaisin Helsingin ytimeen. Klo: 15.07, seitsemän minuuttia myöhästyneenä Tanja aloittaa värjäämään ja leikkaamaan hiukseni Sydämen Pohjassa, Yrjönkadulla.

image

Klo: 18.05 Mietin: “Missä minun piti olla seuraavaksi?”. Ei missään! Huh… Mutta jonnekkin on vielä päästävä ja tuo jonnekkin valikoituu Makkaratalon Fazerin kahvilaksi. Kyseisessä kahvilassa on tarjoillaan aina ihan sairaan hyviä salaatteja, joiden kylkeen voi valita myös gluteenittomanleivän. Tarjolla ei ole koskaan mitään kuivaa paahtoleipä jäljitelmää, vaan tälläkin kertaa annokseen kuului super maukas porkkanasämpylä 😛

image

Maha täynnä ja (kaikki) karvat ojennuksessa olen lopulta kotona klo: 19.30. Perjantain kunniaksi herkkuhammasta kolottaa ja sen hampaan tuhoaminen hoituu helposti lapsuudesta tutulla mansikkamaidolla. Koska kyseessä #bikinifitnesshelvetti, myös mansikkamaito käsitellään fitneksellä. Pakkasesta sulatetut (itse poimitut) mansikat upotetaan mantelimaitoon ja sokerin sijaan päälle ripotellaan puolikas mittakauha M-nutrition HydroISO valkosuklaa-hasselpähkinä proteiinijauhetta. Nam!!!! Parempaa kuin alkuperäinen!

image

Ihana perjantai <3<3<3<3 Ja nyt nukkumaan!!!

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “#bikinifitnesshelvetti perjantai”

  1. Mun kohokohtia päivässä on Lindan kirjoitukset, törkeen hauska tyyli 😂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta