Fitness on aina huijausta

Maksasin sunnuntaina sisareni kanssa olohuoneen syövereissä. Makoilun keskeyttää huoneen toisesta nurkasta kuuluu harras toive: “Mä haluaisin maistaa sitä avokadopastaa, se kuulostaa niin hyvälle”. Noh, mä voin tehdä!

Reippaana treenitrikoissa 24/7 liikkuvana naisena juoksentelen lähimpää prismaan ja kiidän etsimään täydellisiä avokadoja. Luomu-vaihtoehdot ovat valmiiksi juuri sopivan kypsiä ja yrttihyllyllä löytyi kivasti valikoimaan. Hyllyjen koluamisen lomassa tajua, että illalliseen on pakko saada lisää proteiinia. Täydellinen tekosyy siis tarjoilla viikonloppuna Eevilta oppimaani fitness pitsaa.

Alkupalaksi tarjoilen sisarelleni siis Eevin ohjeistamaa fitness pitsaa.

Rasvainen tuoksu houkuttelee sisareni keittiönpöydän ääreen. Ensimmäinen kommentti kuuluu näin: “Wau, näyttää hyvältä!”, mutta sitten päästäänkin siihen vedätysvaiheeseen. “Siis mä luulin, että tää on pitsaa!” ja juttu jatkuu hivenen pettyneenä “ mutta täähän on vaan kananmunaa ja jotain kinkkua”. Tähän oli itse pakko kommentoida, voi Laura: ”Fitness on aina huijausta”. Näihin fitnessvirityksiin pitää aina suhtautua oikealla asenteella, eli täyttä pissitystä tietty 😀 Ai niin se kinkku oli superhyvää härkää 🙂

image

Fitness pitsa ei kuitenkaa saa tämän pissitys muistutuksen jälkeen täystyrmäystä, vaan jäljelle jää vain tyhjä lautanen.

Itse pääruoka eli avokadopasta saa myös tämän fitneksen keltaisen käsittelyn, tai pitäisikö sanoa keltaisettoman käsittelyn. Pastan päällä ei raastetakkaan pecorinoa tai parmesaani. Gluteeniton pasta saa kaverikseen ilmiselvän avokadon lisäksi, kasan tuoreita yrttejä ja mm. pinaattia. Kastikkeen roolia näyttelee loraus oliiviöljyä, lime- ja sitruunamehun miksaus. Makunystyröiden herättelystä huolehtivat tuore chili ja valkosipuli 😛 Juuston köyhä korvaus tapahtuu 3% “fetajuustolla”. Tämä super käsitelty fetakopio maistuu kuitenkin aikas hyvälle ja kokonaisuus on todella onnistunut!

image

Fitness etuliitteenä on usein hivenen köyhempi versio tutusta ja turvallisesta, etenkin keittiössä. Mutta kyllä fitness usein muutenkin on aika fuulaa. Esimerkiksi oma lajini bikini fitness pitää sisällään bikinikunnon vain sen kisapäivän ajan 😀 Muuten en kyllä bikineissä liiku 😀 Toinen elämäni isoin pissitys on fitnessinstani. Monesti kuvissani näkyy isosti energinen fitness Linda. Todellisuudessa olen saattanut saada juuri ja juuri raahattua takapuoleni salille. Naama on usein niin pommi, että joudun kuvaamaan tätä raahattua takapuolta naaman sijaan 😀

lindapaldanius

6 vastausta artikkeliin “Fitness on aina huijausta”

  1. Moi! Minkä merkkiset nuo sinun silmälasit ovat? Ne on ihan mahtavat 🙂

  2. Mä opastin uudelle treenikaverilleni kans että kuvia pitää ottaa ja julkaista paljon, jotta kaikki pitää sua tosi sporttisena ja tunnollisena treenaajana, ja aina otetaan kuvat vasta treenin jälkeen, kun on vielä pumppi päällä ja näyttää siltä että niitä lihaksia jopa on 😂 ja että ihan sama mitä kuvia julkasee, ni #fitness mukaan ja se näyttää aina paljon paremmalta 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta