Malmi ja #bikinifitnesshelvetti

Q&A:n yksi kysymyksistä kuului näin:Oletko saanut muilta paheksuntaa kerrottuasi, että elät terveellisesti ja treenaat kovaa?”. Kysymykseen vastasin tilanteen olevan pikemminkin toisinpäin, eli day off ja kaikki läheiseni ovat huolissaan :DD Relevantimpi kysymys tohon paheksuntaan liittyen olisi ollut: “Miten sä voit asua siellä Malmilla”.

image

Usein törmään siihen, että ihmiset kauhistelevat asuinaluettani.

Malmi on siis Helsingissä sijaitseva kaupunginosa, jonka asukkaat mielletään usein koostuvan lähinnä vähemmistöistä. Vähemmistöjen edustus on vahvaa kun vierailet esimerkiksi alueen “helmessä”, eli kauppakeskus Malmin Novassa. Tämä 1987 avattu kauppakeskus pitää sisällään muun muassa mielestäni Suomen alkuperäisimmässä kunnossa olevan Osuuskaupan eli Prisman :DD

Mutta juuri tuo kyseinen Malmin Nova onkin yksi alueen parhaita puolia ajatellen #bikinifitnesshelvettiä. Kaupanalan vapautuneiden aukioloaikojen ansiosta #bikinifitnesshelvetti voi asioida viereissä Prismassa lähes mihin tahansa kellonaikaa. Super kätevää! Kauppakeskuksessa on myös käyttämäni kuntosali. Koska #bikinifitnesshelvetillä on aina kylmä on ihanaa viilettää kauppakeskuksen lämmön saattelema salille, näin vältyn kaikelta siltä vaaralliselta vähän harrastamaltani raikkaalta ulkoilmalta.

Malmia verratessani edelliseen asuinalueeseeni Töölöön, mieleen tulee myös yksi loistava etu. Tämä on ehdottomasti se, että täällä ei tarvitse hävetä rähähtynytttä ulkomuotoa. Liikun usein vapaapäivinä ilman meikkiä ja tukka sekaisin. Malmilla tämä yh -look on pikemminkin suotavaa ja näin sulaudut paremmin massaan! 😀 Silloin kun taas naamari on iskussa ja tukka ojennuksessa, stadiin sujauttaa valtionrautateiden ansiosta noin vartissa.

Elämä Malmilla on kuin pikkukaupungissa, eli aika kotoisaa tällaiselle Iisalmen kasvatille. Hyvänä esimerkkinä voisin kertoa lauantai klo: 21.00 paluumatkastani kuntosalilta kotiin:

Ostari kuhisee toimettomia teinejä, joita säestää ulkona laulava juoppo. Tämän kauniin spontaanin lauluesityksen ansiosta ei tarvitse tuhlata omaa Spotifya. Viihdepuolen ollessa hallussa, eksoottisen säväyksen matkaan tuo makea pilven tuoksu. Jotta olo ei näistä laittomuuksista johtuen muuttuisi turvattomaksi, Malmin torilla päivystää ainakin kolme poliisiautoa. Pikkukaupungissa myös jutellaan ihmisille, jota pääsen harrastamaan kotiovellani. Lähistöllä asuva sekakäyttäjä pariskunta on päättänyt sitoa koiransa flexin ulko-oveen siksi aikaa kun lähikioskin lauantai-illan juomiin haettu täydennystä :DDD Ihanaa 😀

lindapaldanius

5 vastausta artikkeliin “Malmi ja #bikinifitnesshelvetti”

  1. Malmilla 6vuotta asuneena on tämä parempi paikka kun joku Konala(mitä siellä edes on?)tai mamujen suosima Vuosaari/Mellunmäki/Kontula(sori vaan asukkaat)Eikä kaikkea voi saada, aina on jotain parannettavaa. Pitää keskittyä niihin hyviin puoliin ja myös hinta-laatusuhteeseen. En itse ainakaan maksaisi esim. Kaivopuiston asuntojen hintoja vaikka kuinka hieno paikka olisi. Tuo nuorisojoukko Malmin käytävillä on kyllä ärsyttävää mutta minkäs sille voi kun nuorisotalo on homeessa….Itsekin käyn samalla salilla ja kyllä täällä on kuntosaleja vähän liiaksikin ajatellen kaupunginosan kokoa. Ootko kauan asunut Malmilla?

  2. Moikka! En oo pitkään lukenut vielä sun blogia niin mietin vaan, että mistä toi #bikinifitnesshelvetti tulee? 😀 kirjoitustyylisi on huippu ja jään ehodottomasti pysyväksi lukijaksi!

    • Ihan oma juttuni, minusta se kiteyttää hyvin elämäni :DDDD

  3. Terveiset tästä naapurista: Tapulikaupungista! Täällä meininki on sama kuin Malmilla, mutta paaaaljon pienemmässä mittakaavassa. Tuntuu, että Tapuli on oikein lintukoto Malmiin verrattuna. 🙂 Täältäkin löytyy sali tuosta ostarilta ja Valintatalon palvelut klo 22 asti. Että tervetuloa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta