Q&A VIDEO! OSA 1

Kysymyksi√§ tuli oikein mukavasti ja jouduin jakamaan postauksen kahteen osaa ūüôā T√§ss√§ olisi ensimm√§inen osa, olkaa hyv√§ :DDD

P.s Haluaisin vielä kiittää ihan superpaljon torstain treenikaveriani Maijua. Maijua suosi arpaonni ja kävimme torstaina vetämässä yhdessä jalkatreenin kisabikinipostaukseeni liittyen. Ihanan motivoiva tapaaminen myös itselle <3 Kiitos!

image

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “Q&A VIDEO! OSA 1”

  1. Hahhaa, kiitos! Eli me tavalliset tallaajat voidaan vaan tuudittautua siihen ett√§ aina on n√§lk√§, jos kerran on pakko treenata ūüėČ toi sy√∂mish√§iri√∂-kysymys jaksaa kyll√§ mua h√§mment√§√§, l√§hinn√§ siksi ett√§ m√§ olen sairastanut sy√∂mish√§iri√∂n vuosia sitten. En oikeesti voi ymm√§rt√§√§, ett√§ joidenkin mielest√§ se, kun katson mit√§ suuhuni laitan, viestii sy√∂mish√§iri√∂st√§, kun sielt√§ omasta taustasta l√∂ytyy tarina siit√§kin ajasta kun laitoin suuhuni mit√§ sattuu ja sen j√§lkeen sormet kurkkuun…

  2. […] Q&A:n parissa. Ensimm√§isen osan l√∂yd√§t video muodosssa t√§√§lt√§. Toisen osan olen toteuttanut n√§in kirjallisesti, koska kaikki ei tykk√§√§ katsoa tai kuunnella […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta