Q&A VIDEO! OSA 1

KysymyksiĂ€ tuli oikein mukavasti ja jouduin jakamaan postauksen kahteen osaa 🙂 TĂ€ssĂ€ olisi ensimmĂ€inen osa, olkaa hyvĂ€ :DDD

P.s Haluaisin vielÀ kiittÀÀ ihan superpaljon torstain treenikaveriani Maijua. Maijua suosi arpaonni ja kÀvimme torstaina vetÀmÀssÀ yhdessÀ jalkatreenin kisabikinipostaukseeni liittyen. Ihanan motivoiva tapaaminen myös itselle <3 Kiitos!

image

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “Q&A VIDEO! OSA 1”

  1. Hahhaa, kiitos! Eli me tavalliset tallaajat voidaan vaan tuudittautua siihen ettĂ€ aina on nĂ€lkĂ€, jos kerran on pakko treenata 😉 toi syömishĂ€iriö-kysymys jaksaa kyllĂ€ mua hĂ€mmentÀÀ, lĂ€hinnĂ€ siksi ettĂ€ mĂ€ olen sairastanut syömishĂ€iriön vuosia sitten. En oikeesti voi ymmĂ€rtÀÀ, ettĂ€ joidenkin mielestĂ€ se, kun katson mitĂ€ suuhuni laitan, viestii syömishĂ€iriöstĂ€, kun sieltĂ€ omasta taustasta löytyy tarina siitĂ€kin ajasta kun laitoin suuhuni mitĂ€ sattuu ja sen jĂ€lkeen sormet kurkkuun…

  2. […] Q&A:n parissa. EnsimmĂ€isen osan löydĂ€t video muodosssa tÀÀltĂ€. Toisen osan olen toteuttanut nĂ€in kirjallisesti, koska kaikki ei tykkÀÀ katsoa tai kuunnella […]

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *

 
TykkÀÀ jutusta