Valkoisempi hymy

Tammikuussa moni on kiinnittänyt huomiota omiin linjoihin. Kaventuneiden poskien ansiosta monen suupielet saavat uutta potkua ja se kannattaa näyttää myös muille. Hammasrivistön esittelystä tekee huomattavasti mukavampaa hohtavan valkoinenloiste. Hampaiden valkaiseminen onnistuu kätevästi myös ihan kotikonstein, jonka sain itse kokea kun Dentas.fi lähetti minulle kotiin kokeiltavaksi hampaiden valkaisupaketin.

Paketti piti sisällään 10 ml peroksiditonta valkaisugeelin (riittää noin 10 käsittelykertaan), 1 kpl puhdistus sprayta, 2 kpl hammasmuotteja, säilytysrasian hammasmuoteille, valkaisulle lisätehoa antavan LED-valon. Paketista löytyy myös suomenkieliset ohjeet. Lopputuloksen ylläpidosta huolehtii valkaiseva hammastahna tai kahvinjuonnin vähentäminen 😉

 

Valkaisuprosessi tapahtuu seuraavasti: (ohjeet www.dentas.fi)

Vaihe 1: Kuumenna vesi ja upota toinen muoteista veteen 5 sekunniksi tai kunnes muotin rakenne alkaa hiukan löystyä.

Vaihe 2: Aseta hammasmuotti suuhusi, painele sitä sormilla hampaiden etupintaa vasten ja hampaiden takapintaa vasten kielelläsi. Anna sen jäähtyä, jolloin hammasmuotti muotoutuu hampaittesi mukaan. Toista käsittely toiselle muotille. Käsittely täytyy suorittaa vain kerran kullekin suukappaleelle.

Vaihe 3: Kun molempien hammasmuottien muovaus on tehty, leikkaa läpykät irti suukappaleista, niin että pystyt sulkemaan suusi kokonaan, kun muotit ovat suussasi.

Vaihe 4: Purista valkaisugeeli ruiskusta viivaksi muotin sisäpuoliselle etupinnalle ja levitä se sitten koko etupinnalle. Geeliä tulisi käyttää juuri sen verran, että muotin pinnalla on ohut geelikerros. Keskimäärin suukisko tarvitsee alle 1 ml valkaisugeeliä kummallekin kaarelle. Toista toisella kiskolla. Sulje ruisku seuraavaa käsittelyä varten.

Vaihe 5: Suihkusta kolme kertaa puhdistusainetta hammasharjaasi ja harjaa minuutin ajan. ÄLÄ HUUHTELE, sylje vain ylimääräinen sylki pois.

Vaihe 6: Aseta valkaisumuotit välittömästi suuhun. Aseta muotit tiiviisti hampaita vasten. Pyyhi paperilla liika geeli pois, joka on valunut muotin reunoilta.

Vaihe 7: Laita LED-lampun läpinäkyvä osa huulien sisäpuolelle ja paina käynnistysnappia. HUOM. Irrota lampun patteri ja poista sen alla oleva suoja ennen ensimmäistä käyttöä!

Vaihe 8: Muotit tulisi pitää suussa 20-35 minuuttia.

Vaihe 9: Jokaisen hampaiden valkaisun jälkeen poista muotit suusta ja huuhtele hampaasi. Harjaa mahdollinen jäljellä oleva geeli pois.

Olen aikaisemminkin, etenkin ennen kisoja käyttänyt erilaisia kotikäyttöön tarkoitettuja valkaisuliuskoja. Liuskat ovat ehkä huomaamattomampia käyttää kuin nyt testaamani muottiversiot, mutta ehdottomasti vaivan arvoiset! Todella tehokas keino saada yhdessä illassa valkoisemmat hampaat. Lisäksi ihan pikku vinkkinä: Valkaisuprosessin aikana ei voi syödä! Joten suosittelen tuotteen käyttämistä ilta-aikaan jolloin suolaisen nälkä on ylimmillään :’D

image

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta