Fitnesspainajainen

Fitnesspainajaiseni sai alkunsa viime viikon perjantaina. Lihakset olivat niin kipeät, että pyllyn nostaminen penkistä vihloi sormenpäissä asti. Fiksuna likkana päätin, että pidän totaali lepoa kolme kokonaista päivää. Huh, super vaikeaa pysyä pysyä poissa sieltä salilta ja ottaa iisiä. Ihan vieras sana minulle. Viikonloppu sujui tähän iisiin tutustuessa, mutta mistään friends forever henkisestä kohtaamisesta ei voida vielä puhua 😀

Maanantaina painajaiseni saa uuden käänteen. Uppoudun astetta syvempiin vesiin ja pohjalta paljastuu kuume. Olen siis kipeä ja salikortti on pakko laittaa hyllylle. Tällä viikolla olen käynyt salilla kaksi kertaa ja tyylini on ollut lähinnä heiluttelu.

Helsingin lumihankien valo on saanut minut odottamaan jo kevään tuloa, mutta saa nähdä paljastuuko sieltä lumien sulamisen seurauksena myös sulanut Paldanius :DD

Olo on siis tällä hetkellä kuin keltaisella lumella, mutta toivottavasti ensi viikosta tulee jo edes vähän valkoisempi. Valkoisempi tai ei, aion silti rykäistä keskiviikko 20.1 ihmettelemään PCA scalan avoimien ovien päivään. Olen paikalla klo: 11.00 lähtien ja tarkoitus olisi itsekin treenailla ja vastata kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Tule rohkeasti mukaan! Ovet ovat avoinna aina klo: 9-21. Loistava mahdollisuus siis käydä tutustumassa Vallilassa Scala Fitnessiin.

 

Model: Linda Paldanius 2.9.2015 Rautatieaseman Metropysäkki, Helsinki Anssi Lauri Photography
Anssi Lauri Photography
lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta