UV:n bilehile!

Uusi vuosi vaihtui railakkaasti rakkaiden ihmisten ympäröimänä. Ihanaa oli, mutta pakko sanoa vuoden ensimmäinen päivä ei ollut ihan niin ihana :’D

image

Uuden vuoden lookkini oli valkoinen. Olin kuullut, että Brasiliassa juhlitaan vuoden vaihtumista koko valkoisissa asuissa. Brasilia ei nyt sinällään liity mihinkään, mutta valkoinen tuntui sopivan juhlavalta 😀 Lookkini kruunasi upeat nude-kynnet, jotka kaimani loihti minulle keskiviikkona ThorBeautyssa.

image

Vuoden viimeisenä päivänä pääsin töistä kello kuusi, josta sinkosin rakettina teatteriin Hakaniemeen. Seuralaisenani toimi rakas kaksoissisareni Laura. Esitys oli todella vauhdikas, nimeltä Ministeriä viedään.

image

Super vauhdikkaan esityksen jälkeen saimme hiljentyä ystävysten kesken ravintola Kolmosessa. Kolmosessa olimme tietenkin kolmestaan, minä, Ira ja Laura. Kolme Iisalmelaista naista joten kai se hiljentyminen oli väärä sana tähän kohtaamiseen. Kolmosessa söimme super hyvän maistelu menuun, suosittelen! Ruokailu taisi venyä teemaan sopivaan lähes kolmeen tuntiin.

image

Mahat täynnä oli kiva käydä vähän tanssimassa keskustan yökerhoissa ja tavata lisää rakkaita ystäviä. Super onnistunut ilta, joka sisälsi super paljon nauramista. Mutta en muista milloin viimeksi mulla on jalat niin tohjona, kuin yön viimeisinä tunteita. Olen tainnut liikkua liikaa lenkkareissa, luulen että ne korkokengät yritti syödä mun jalat.

Mutta kiitos likat ihanasta illasta, ootte parhaita <3 Tämän rilluttelun jälkeen on ihanaa palata takaisin #bikinifitnesshelvettiin <3

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “UV:n bilehile!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta