Minusta tulee kalju!

En kehtaisi edes vitsillä väittää, että fitnesslajit ovat sieltä terveellisimmästä päästä. Tämä pääasia on vaivannut minua etenkin Meksikon lomamatkan jälkeen.

Olen aina pitänyt itseäni kahden hiustyylin naisena. Äitini näkemyksen mukaan minulle sopii otsatukka yhdettynä pitkiin hiuksiin. Tätä tyyliä sainkin toteuttaa pakosta ensimmäiset 13 elinvuottani. Yläasteelle siirryttyäni raivoisana teininä sain vaikuttaa ulkonäkööni edes karvan verran. Päätin kasvattaa otsatukan pois. Koska inhoan muutoksia, olen näyttäytynyt vastaavan ajan verran tuolloin päättämässäni tasapitkässä hiusmallissa. Nyt kuitenkin pakosta elimistöni on yrittänyt uudistaa hiustyyliäni kaljulla.

IMG_3027

Tänä vuonna kisadieettini pituus oli 30 viikkoa. Olen aikaisemminkin kertonut, että dieetillä elimistö tinkii välttämättömistä elintoiminnoista ja hiusten hyvinvointi on ehdottomasti yksi näistä. Hiusten hyvinvointiin vaikuttaa vahvasti myös stressi ja sitä sain nauttia myös kiitettävästi yhdistämällä tänä vuonna työn, koulun, dieetin ja yms.

DSC00574 (1)

Meksikossa hellin mieltäni auringolla ja samalla pahoinpitelin lisää päässäni roikkuvaa rotanhäntää. Kaikkien näiden kolmen tekijän huippu yhdistelmän tuloksena istuin 15.12 suhteellisen hätääntyneenä kampaajani Tanjan tuolissa. Onneksi Tanja on tolkun ihminen ja onnistui heti lopettamaan temmellykseni siihen paikkaan. Tanja tiesi heti mitä tehdään ja miten tilanne korjataan.

Olen käyttänyt nyt reilun viikon ajan Cerafill retaliate hoitotuotteita ja ihme kyllä näyttää vahvasti siltä, että minusta ei tulekaan kaljua. Nyt kuulostaa ihan ostosteevee kamalta, mutta jo kahden ensimmäisen pesukerran jälkeen hiukseni olivat selvästi paksummat ja tuuheammat.

DSC00557

Joulu ja hiushuoleni näkyivät myös joululahjoissa. Etenkin Eevi oli ilmeisesti kuunnellut ihan tarpeeksi kalju läppääni. Eevi olikin selvästi päättänyt etsiä kaikki mahdolliset tuuheampaa kuontoloa lupaavat tuotteet. Kiitos avusta tytöt <3

Uuden vuoden vaihtuminen tulee siis sujumaan tukka hulmuten 😉

lindapaldanius

8 vastausta artikkeliin “Minusta tulee kalju!”

  1. Valmistajan nettisivujen mukaan sitä vaikuttavaa lääkeainetta(Minoxidil), joka lupaa kasvattaa uusia hiuksia, on vain USAssa myytävissä tuotteissa. En odottaisi EU-versiolta ihmeitä, koska muut vaikuttavat aineet ei vaikuta hiusten kasvuun. Filloxane, jota eurooppalainen versio sisältää, tekee hiuksesta paksumman tuntoisen, muttei vähennä hiustenlähtöä tai tuo uusia. Toivottavasti hiustenlähtö loppuu, tsemppiä vaivaan! Hiustenlähtö on kamalaa 🙁 Itsellä lähti taannoin kolmannes hiuksista ja syyksi selvisi kilparauhasen vajaatoiminta.

    • Kamala kuulla, oikein hävettää että olen valittanut omasta hiusteni ohentumisesta kun esimerkiksi sinulla on ollut oikeita ongelmia asian kanssa 🙁

    • Totta kai saat valittaa! Kyllä jo vähempikin hiusten oheneminen on ikävää ja ymmärrän harmituksesi täysin! Mulla aloitettiin kilpparin lääkitseminen toukokuussa ja pää on täynnä uutta hiusta 🙂

  2. Suosittelen hakemaan apteekista Biotiinia. Se vahvistaa hiusta, pidentää sen kasvuikää ja antaa lisää kiiltoa ja elinvoimaa. Biotiini on alun alkaen kehitetty eläinten turkin hoitoon, mutta nyt siitä on tullut ihmisten versio. Se on ainut tuote, millä itse olen kampaajana huomannut oikeasti vaikutuksia. Kahden kuukauden kuuri maksaa n.15e. Siinä ei ole kuin biotiinia ja sinkkiä, eikä mitään haittavaikutuksia <3

    • MSM toimii kanssa! Ohimon ’vauvahiuksetä ovat sen käytön myötä alkaneet kasvamaan vihdoin!

    • Käytän MSM-jauhetta kuuriluoteisesti tosi nivelten takia, toivottavasti edesauttaa myös hiusten hyvinvointia 🙂 Kiitos vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta