Mikä lomassa on NIIIN väärin!?! TOP 5

Lomalla kaikki on ihanaa ja ihaakin ihanampaa vai onko?

1.Vatsatauti

Vatsalaukkuni on varsinainen öykkäri ja rakastaa tilaisuuksia joissa poiketaan normeista. Suomeksi sanottuna olen vatsataudissa kun suljen kotioven 😀

2.Pullovesi

Tai siis kansan keskuudessa paremmin tunnettu pulloku**

3.Tyyny

Onko aina pakko valita sen pannukakku vs. kermakakku -tyylin väliltä. Miksi se levollisen unen tae on joko super littana tai miksi niitä tyynyjä on pakko olla siinä sängyssä 15 kpl?

4.Peitto

Koska olen ilmeisesti sukua eskimoille, en voi ymmärtää miksi etelänlomalla ei saa peittoa. Miten ihminen pystyy nukkumaan ilmastointilaite päällä ja pelkällä lakanalla. Ihan kiva, että ilmastointi löytyy mutta ei sitä voi käyttää kun ei ole peittoa.

5.Maahantulokortti

Maahantulokortti pitää sisällään myös ihan hyödyllistä infoa, mutta… Jos kantaisin mukanani salakuljetus mielessä eksoottisia hedelmiä (HUOM! SUOMESTA) tai mm. teräaseita. Luulisin, että olisin jäänyt kiinni niistä jo esimerkiksi Pariisin lentokentällä siinä kymmenen turvatarkastuksen kohdalla. Toki kukaan ei kuikannut mitä kaikkea olin saanut ähdettyä aukosta tummimpaan 😀

image

Meikä harjoittelee tätä Arabian prinsessana olemista, että jos joku päivä saisin nauttia siitä pullovedestä joka ikinen päivä. Loppuisi se meikän turhasta valittaminen seinään :DD Tällä hetkellä en inhoa mitään niin paljon kuin sitä pulloku***. Luulen, että tämä pulloherkku on syypää viikon kestäneeseen pohjattomaan janooni. Nimimerkillä juon kahden viikon nestehukkaa pois 😉

 

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta