Cancunin salit arvostelussa

Super Fitness Damas

Ensimmäisenä vierailin täällä Meksikossa salilla nimeltä Super Fitness Damas. Kertamaksu kyseisellä salilla on 150 pesoa, eli noin kahdeksan euroa. Todella laadukas ja yksi hienoimmista saleista joissa olen koskaan vieraillut. Respassa ei puhuta sanaakaan englantia, mutta body languagella pärjää hyvin (mikäli et puhu espanjaa). Laite tarjonta rakentuu mm. Hammer Strength -laitteista. Erikoisuutena ovat vaaleanpunaiset Cybexin -laitteet!

Musiikki salilla on bilemusaa ja sitä soitetaan todella kovalla. Omat kuulokkeet kannattaa siis unohtaa hotellille, koska jytä tulee väkisinkin niiden läpi.

Jos suolaisen nälkä yllättää voit ostaa ennen tai jälkeen vaikka hampurilaisen salin ravintolasta 😀 Tästä huolimatta salilla myydään myös ihan laadukkaita heravalmisteita ja aika hauskoja naisten treenivaatteita. Sali on yllätävää kyllä, kiinni sunnuntaisin! Muuten sali on avoinna ma-to 6.00-22.00, pe 6.00-21.00 ja la 8.00-18.00

Osoite: Xcaret, Mz 1, Sma 35, C.P. 77505, Cancún, Q.Roo., Cancún, Q.Roo.

DSC00541

 

Gym Infit Intelligent Fitness Center

Kolmen kerran jälkeen vaihdoin salia muutaman sadan metrin päässä sijaitsevaan Gym Infitiin. Kyseinen sali on paljon pienempi ja “tummempi”. Meiningin on tarkoitus olla enemmän raw. Ei fresh kuten Super Fitness Damasissa. Musiikki oli hyvin gansta rap, tyyliin pum pum. Musiikissa kuuluvien aseiden laukaisujen keskellä ei omilla kuulokkeilla tee myöskään tällä salilla yhtään mitään. Parina päivänä soitettiin myös klubi musaa… Salilla on huomattavasti enemmän vapaita painoja ja sopii hyvin siis myös vähän isommille miehille.

Kuntosalin kompakti koko takaa tehokkaa treenin ja laitteet ovat todella laadukkaita. Ylipäätään siisti sali, jossa kaikki laitteet ovat pääasiassa Cybexin (harmaita) :DD -laitteita. Kertamaksu on todella edullinen 100 pesoa, eli noin kuusi euroa. Respassa puhutaan hyvää englantia ja kertamaksulla saa treenata kaksi kertaa saman päivän aikana. Luulen että tuplatreeni olisi onnistunut myös Damasissa, mutta kielimuuri oli näiden tuplahikien esteeenä. AI niin, Damas salin omistaja pyörii aktiiviisesti salilla ja puhuu todella hyvää englantia. Gym Infit on avoinna ma-la klo: 7.00-20.00 ja su 10.00-14.00.

Osoite: Av Coba Sm 25 Esquina Tankah, 77500 Cancún

DSC00547 (1)

Jokaiselle Cancunin salille on yhteistä tolkuttoman kovalla pauhaava musa, tolkuton määrä pt -ihmisiä ja tolkuton määrä under armourin vaatteita. Lisäksi yhdelläkään salilla ei ole käyntikorttia/esitettä, eli opettele aukioloajat respassa ulkoa. Nettisivuilla ne ovat meksikolaiseen tapaan todennäköisesti väärin 😉

Lisäksi jos tunnet edes aika-ajoin suomessa treenatessasi, että olet huonossa kunnossa tai jollain tapaa heikko. Ei hätää! Itsetunto nousee kohisten kun tulet treenaamaan Cancuniin. Täällä olet varmasti yksi vahvimmista kavereista, jos jaksat tehdä hauiskääntöä edes neljän kilon käsipainoilla :DDD

lindapaldanius

4 vastausta artikkeliin “Cancunin salit arvostelussa”

  1. Tää oli hyvä ja hyödyllinen postaus, vaikka en nyt ihan heti oo lähdössä Meksikoon (tosin haluisin) niin on silti kiva vertailla tällei eri näkökulmasta miten muilla saleilla kuin Suomessa. 🙂 Ja kiinnostaa eri kulttuurien erot tässä(kin) asiassa!

    • Kiitos, itsekkin olin innoissani vertailemassa Suomen fitness ”kulttuuriin” 🙂

  2. Moikka 🙂
    Voiko siellä treenata rauhassa jos miespainotteinen sali? Kävin Keski-Amerikassa niin johan siellä sai ylimääräistä huomioita kaduilla, kaupoissa, puhumattakaan siitä että erehtyisin menemään jonnekin salille.
    Sitten kun käytiin Gran Canarialla tyttökaverin kanssa treenamassa, niin siellä paikalliset naiset kävi pelkästään ryhmäliikuntatunneilla kun taas salipuolella nainen oli harvinainen näky, siellä kyl saatiin aikamoisia katseita paikallisilta miehiltä.

    • Kyllä Cancunissa saa olla ihan keskenään, salilla on todella rauhallista :DDDD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta