Meksikon fitnessvirheet

Koska olen lomalla saan tehdä ihan mitä vain. TÄÄLLÄ MÄÄRÄÄN MINÄ JA RAHAA ON! Omaan treeniohjelmaani ei kuulu lainkaan tasasykkeinen aerobinen liikunta, mutta lomalla ajattelin kokeilla tätä minulle vierasta liikuntamuotoa. Tasasykkeiseksi nykimiseksi valitsin juoksemisen. ISO VIRHE!

DSC00519

Puitteet tähän tappo aktiviteettiin ovat suorastaan viimeisen päälle. Olen käynyt nyt kaksi kertaa juoksemassa, kolmen päivän välillä ja jalat ovat ihan tohjona. Normaalisti kipeytän juoksemisesta ensimmäisenä penikat, mutta nyt olen kipeyttänyt kaiken muun paitsi penikat. Miten mahdollista kipeyttää juoksemista mm. sisäreidet? 😀 Joo, ei se juokseminen ole ihmistä varten. En suosittele, tyydyn siis vain makaamiseen ja salille matkustamiseen bussilla 😀

Välillä nauran itsekkin omalla kanamaisuudelleni. Tämä kanamaisuus tuli taas hyvin esille kun lähdin ensimmäisen kerran tappamaan jalkojani juoksentelulla. Olimme saapuneet Cancuniin vasta myöhään edellisenä iltana ja minulla ei ollut tuolloin aamulla klo: 5.00 mitään havaintoa lähimaastosta. Eksymisen päätin välttää luottamalla varmaan suunnistutapaan. Kyseessä ei tietenkään ollut mikään järkevä vaihtoehto kuten kompassi tai google maps. Super varma kanasuunnistaminen toteutetaan, niin että laitetaan spotify päälle ja valitaan jokin vakiomäärä biisejä. Tällä kertaa olen pysynyt kartalla viiden biisin taktiikalla. Eli viisi biisiä yhteen suuntaan ja saman verran takaisin. Kanana en tietenkään ole tarkistanut biisien pituuksia. Viidellä biisillä keskiarvo keston osalta on ollut onnekseni kohtalaisen sama. Luulen, että vain todellinen kana pystyy toteuttamaan ihan tyytyväisenä näin järjetöntä suunnistustyyliä :DDD

Virheet eivät juoksemisen osalta tunnu loppuvan. Huomasin myös että spotify -lista, jota voi soittaa offline tilassa kannattaa päivittää jo ennen lomaa. Wifi osaa olla rasittavan hidas ja lomalla ihminen osaa olla käsittömän laiska. Mm. nämä tekijät ovat johtaneet siihen että juoksentelussa minulla on ollut seuranani Petri Nygård. Herranjestas kaikella kunnioituksella Petrin musiikkituotantoa kohtaa, mitä ihmettä nämä biisit tekevät tässä “tuoreessa” listassani. Olenko siis kanan lisäksi juntti :DDD NICE!!!

Lisää virheitä olen tehnyt typerän juoksu ideani ohella, hotellin tarjoilujen saralla. Olin päättänyt ennen lomaa, että otan ilon irti myös alkoholin saralla. ISO VIRHE! Hotellin all inclusive -rannekkeiden ansiosta nautimme lauantaina varsinaisen läjän kaikkia mahdollisia värikkäitä herkku drinkkejä. Tästä liian hauskasta huvista sain aikaan kahden päivän super tyhjennyksen suolelleni. Suoli hellänä olen päättänyt jatkossa nauttia vain alkoholittomia pina coladoja 🙂 Suolen toimintaa ei tietenkään hidasta järjetön ananaksen, verigreipin ja tulisten soossien nauttiminen :DDDD

lindapaldanius

7 vastausta artikkeliin “Meksikon fitnessvirheet”

  1. Oot kyllä fitfashionin hauskin ja itseironisin bloggaaja, ihan mahtavia sun jutut! 😀 Mukavaa matkan jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta