Fitness meksikossa

Hola!

Mitenkäs tuo #bikinifitnesshelvetti sujuu meksikossa?

Ensinnäkin olin kuullut, että puuroa ei täältä saisi ja siksi raahasinkin sitä mukanani melkoisen määrän. Mutta tosiaan puuroa on kyllä helppo löytää ja jopa hotellin aamupalalla on tarjolla kaurapuuroa. Oma ruokavalioni ja himoni pohjautuvat 70% riisikakkuihin. Tämä riisikakku on ollut pienoinen ongelma #bikinifitnesshelvetilleni, niitä ei vain yksinkertaisesti ainakaan täällä Cancunissa ole missään :DD Maissista valmistettuja kakkuja kyllä löytyy, mutta riisistä valmistettuja ei. Pah! En mä oikeasti ole niitä kaivannut! Tarjolla on kaikkea niin paljon parempaa 😛

Kuntosali meinasi olla vähän piilossa, mutta löysin lopulta todella hyvän salin. Tämä kyseinen sali on nimeltään Super Fitness Damas. Alleviivasin sanaa super laite tarjonnan osalta. Mainitsinkin jo edellisessä postauksessa huiput Hammer Strength laitteet, mutta vieläkin superimpaa on salilta löytyvät vaaleanpunaiset laitteet. En ole ainakaan itse törmännyt ennen näihin pinkkeihin venpaimpiin ja pakko myöntää että uusien laitteiden kanssa sählääminen on ollut super hauskaa. Kertamaksu on 150 pesoa, eli noin kahdeksan euroa. Ylipäätään Meksiko ei ole mikään super edullinen matkakohde.

image

Kanssa treenaajat ovat olleet pitkälti naisia ja kyseisellä salilla on koko ajan paikalla ainakin viisi personal traineria. Tämä personal trainereiden määrä vastaa yleensä myös treenaajien määrää 😀 Salilla on silti ihan kiva tekemisen meininki, mutta ilmeisesti tarkoitus on, että salin imago olisi posh 😉 Mikäli haluat sulautua Meksikon salimuotiin, valitse merkiksi Under Armour. Näitä kyseisen merkin vaatteita on kaikilla 😀 Kunnon massaa.

Salin omistaja on aivan ihana tyyppi ja puhuu kohtalaista englantia :DDD Varsinainen harvinaisuus siis! Lauantaina hän kutsui minut salille katsomaan mr. Cancun kisaajia ja heidän poseeraus harjoituksia. Ja meikähän meni 😉 Tai ainakin olin treenaamassa samaan aikaan 😀 Kyseessä ei siis ollut mikään baarin järjestämä bikini/shortsi -kisa, joita täällä on myös todella paljon. Eli nämä mr. Cancun kisat olivat tosiaan ihan “oikeat” fitness kisat, joissa oli myös bikini sarjoja. Itse kisat olisivat alkaneet jossain lähimaastossa iltapäivällä, mutta niin innostunut en ollut että olisin mennyt katsomaan skapoja. Kyseessä oli siis jonkun pienen liiton vain Cancunin alueen fitnesskisat. Jäi vähän kaiken kaikkiaan epäselväksi :DDD

image

Fitness ruokailu kadulla ja ravintoloissa on sitten vähän astetta haastavampaa. Kadulla on tarjolla paljon erilaisia ihania pieniä kojuja, mutta ruoka on usein ikävä kyllä hyvin uppopaistettua 😀 Jos vertaan esimerkiksi Meksikon ja Thaimaan fitness kadulla ruokailua, on se Thaimaassa niin paljon helpompaa! Kalorit on kyllä helppo saada täyteen ja reilusti yli (ainakin omien makrojen), mutta myös proteiinin kanssa saa olla tarkkana. Ruokavaliosta muotoituu helposti hyvin proteiini köyhää, rasvaista ja gluteeni painotteinen.

Palataan vielä sinne kadulle ja fitnekseen. Ilmeisesti fitness on myös täällä kadulla aika harvinainen näky. Kyseessähän oma yksi maailman kovimmista turistirysistä ja isot mahat kuuluvat aika kiinteästi tällaiseen rysään. Pidän itseäni aika fitneksenä ja taidan sitä vähän ollakkin. Kadulla haahuillessani olen joutunut useampaan kertaan “kaverikuviin” ja jopa hotellin ravintolan henkilökunta on ollut innokkaita kertomaan omista salikuvioistaan. Selvisikin esimerkiksi että hotellin raflan tarjoilijapoika aikoo kisata IFBB men’s physiquessa ensi vuonna. Kiva, kiva :)))

 

lindapaldanius

5 vastausta artikkeliin “Fitness meksikossa”

  1. Golden’s Gym Cancún törkeän hyvä sali, ei edes kovin kaukana tosta salista missä nyt käyt. 6-23.00 auki, hintaa en muista. Vuoden verran aikaa kun siellä kävi. Kyllä sieltä niitä paikallisia tosissaan treenavia löytyy, mutta tosiasia on se että safka on aika höttöä suurimmaksi osaksi.

  2. Mielenkiintoista lukea muiden maiden Fitness/kuntosalikulttuurista. Kaikki muut maat tuntuu olevan niin paljon edellä kun me, ei tarvitse kun Ruotsiin matkustaa niin huomaa eron. Tuo Pt homma yllätti, mutta ehkä siellä asiakkaita(ja rahaa)riittää. Mukavaa loppumatkaa!

  3. Under Armourin vaatteita valmistetaan mm. Meksikossa, olisko siksi suosittu merkki?

  4. Meksikon fitness- kisoissa on todella kova taso, ja puitteet lajin harrastamiselle ovat todella hyvät. Olen asunut Meksikossa viimeiset viisi vuotta, ja omistan mieheni kanssa lisäravinnekaupan sekä urheiluvaatemerkin joka nimenomaan on erikoistunut fitness/ kehonrakennukseen. Mitä riisikakkuihin tulee, uskon että Bion Tortitas de Arroz (integral sin sal) , löytyy myös Cancunin ruokakaupoista. 🙂

    • Voi olla, mutta Cancun saattaa olla vähän eri 🙂 Oon käynyt kolmessa isossa super marketissa ja ainakaan niissä ei riisikakkuja ole ollut :DDDD En oo kyllä kysynyt apua, vaan kolunnut itse kaikki hyllyt läpi. Luulisi niiden olevan ainakin kuivahyllyllä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta