México <3

Pariisin pöpöt karistettiin jaloista vihdoin viimein 2.12 ja tuo vihdoin viimein, koska en ollut enää kipeä. Woop woop!! Lentokone starttasi Pariisista kohti Cancunia noin klo: 12.40 paikallista aikaa ja luvassa oli rapiat 10 h purkissa kyyhöttämistä. Pariisin päässä olimme varanneet hotellista koneeseen siirtymiseen kolme tuntia ja tuo aika osoittautui oikein sopivaksi. Ranskalainen liikenne, turvatarkastus, työskentely(laiskuus), 100 passitarkastusta yms. söivät oikein mukavasti energioita ja aikaa. Koneeseen päästyäni taisinkin ottaa ensimmäiset nokoset jo ennen koneen ilmaan pääsyä :’D Pariisista vielä sen verran, että sinne on pakko päästä uudelleen! I am in love <3

DSC00406

Lentomatkan vietin hurmaavan ranskalaisen pariskunnan vieressä. Rivimme oli hyvin hiljainen, koska yhteistä kieltä ei ollut :DD Silti oikein mukavia ihmisiä. Vaikka rivissämme oli harras tunnelma, pitivät melutasoa yllä koneen muut matkustajat. Sanotaan, että suomalaiset eivät osaa käyttäytyä ja meininki lipsuu nopeasti känniseen oksenteluun, mutta… Taitaa ne ranskalaiset osata myös tämän örvertelyn. Osa näistä ranuista kittasi todella hanakasti koneen ilmaisia virvokkeita. Stuertti joutui useaan otteeseen tyhjentämään käytävän, koska melu yltyi liian juhlavaksi. Onneksi itse istuin ikkunapaikalla välttäen pahimmat baarikadun huudahdukset. Kävi oikeasti vähän sääliksi ranskatarta joka sai useen oteeseen osakseen pylly vasten poskea, bum bum -kontaktia! Onneksi matkassa oli jonkun verran turbulenssia, eli turvavyömerkkivalo <3 Merkkivalon ansiosta käytävä tyhjeni lahjakkaasti ja uni sai taas maistua 🙂 Vitsi mä oon kyllä jäykkä muija :DDD

Koneeseen olin tilannut, saadaksani vähän ylimääräistä huomiota tai välttääksi pahimmat kaasupilvet, gluteenittomat annokset. Tämä tilaus osoittautui todella hyväksi päätökseksi! Ensimmäinen annos saa lentokoneruokana täydet 10 pistettä. Ruoka oli aikalailla perus bodysafkaa, eli kanaa ja riisiä. Peukku sille! Kylkeen liitetty salaatti oli puolestaan mehukan linssi, oliiviöjy, katkarapusotku 😛 Sika hyvää! Koneen toisella tarjoilukierroksella kiitin herkkää vatsaani, koska koneen muut matkustajat ihmettelivät Cancuniin saapumista jugurttipurkki ja sämpylä kädessään. Itselläni oli näihin jugurtteihin verrattuna varsinaiset gurmeet. Hymyssä suin napostelin raikkaita hedelmiä, kanaa ja kasviksia :))) Pariisin supermarketeista metsästämäni hedelmät olivat myös todella hyvä lisä “pienehköihin” annoksiin. Kuka oikeesti jaksaa edes istua sillä ruokamäärällä :DDD

Koneessa aika kului kaiken kaikkiaan mukavasti. Koska olen 27-vuotias, katsoin tietenkin piirrettyjä (Frozen ja Mieleni sopukoissa) ja vastapainona tälle lapsellisuudelle luin Katja Ketun Yöperhosta.

Kone laskeutui Cancuniin paikallista aikaa klo: 18:35. Lomakohteesta kertoo mielestäni aika paljon se, että Meksikon päässä lentokentällä ei ollut myynnissä yhtään pulloa vettä: “tequila, whisky?”. Karmeassa janossa hotellille päästyäni mieliala nousi kattoon. Hotelli on ihan viimeisen päälle ja palvelu pelaa. Me like!!

 

Seuraavassa postauksessa Meksiko ruokafiilistelyä 😛

 

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “México <3”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta