Marraskuun top 6 hämmentävimmät vonkaukset

Otetaan vähän happea fitneksestä ja pureudutaan vonkaamiseen.

Marraskuun masentava pimeys saa miehissä aikaan ryhtiliikkeen. En tiedä tapahtuuko samaa naisissa, mutta ainakin miehet kokevat tässä pimeydessä jonkin sortin valaistumisen. Pimeyden ja kylmyyden laskeuduttua myös ne naiset jotka eivät ole koko kesänä kelvanneet kenellekään, muuttuvat metsästämisen arvoisiksi. Nämä kelpaamattomat naikkoset ovat esimerkiksi kisadieetillä olevat fitness muijat.

Metsästäminen on varmasti talvella huomattavasti hankalampaa kuin kesällä, joten ne kesällä asetetut ja jo hylätyt ansaloukut on nyt syytä tarkistaa uudelleen. Tämä marraskuinen ansaloukkujen uudelleen tarkastus ja uusien loukkujen virittäminen on saanut mm. omiin sosiaalisiin medioihin huomiota jota en sinne halua!

 

Alle olen listannut ainakin omasta mielestäni hämmentävimmät metsästystyylit.

1. Facebook tökkäys

On käsittämätöntä, mutta totta että facebookista löytyy edelleen tämän tyyppinen toiminto. Mitä ihmettä tällä tökkäyksellä halutaan sanoa?!? Itse saisin raivokohtauksen, jos kadulla joku tuntematon mies kävisi tökkäämässä minua. Kyllä siinä olisi äijä aika äkkiä tontissa ja se tökkäys-sormi palasina.

 

2. Sähköposti

Mukavaa, että minulle lähetetään näitä CV -tyyppisiä kertomuksia ja ne ovat kyllä kieltämättä aina yhtä mielenkiintoista luettavaa, mutta… Vastataanko tähän omalla cv:llä? Mihin työhön tässä haetaan? Olenko hakemassa uutta työpaikkaa? Mitä ihmettä???

3. Instagram

Miksi jokaiseen kuvaan täytyy käydä lisäämässä #awesome ja  #amazing? Mitä ihmettä tälläkin yritetään sanoa ja millaista vastakaikua näille hästägeille odotetaan? #thankful? :DD

 

4. Indox

Moi, mitäs sulle?  Huh, tarvitseeko tähän edes sanoa mitään, noh muistetaan käytöstavat ja vastataan: hyvää kuuluu 🙂 Small talkille laitetaan piste niin, että vastaat vain toisen kysymyksiin ja et missään nimessä laita mitään jatkokysymyksiä. Tätä inboxia terroria voi toteuttaa mm. fb:ssa ja instassa.

 

5. Tekstiviesti kalastelu

Osa metsästäjistä on yllättävän järjestelmällisiä. En tiedä voiko nykyään ladata jonkun applikaation, jonka avulla voit lähettää jonkinlaisen massaviestin. Lähetyspäivä on todennäköisesti henkilön palkkapäivä, eli kerran kuussa: “Mennäänkö kahville?”. Vastaus “ei”. Noh, ei lannistuta! 30 päivää ja tadaa! “Mennäänkö kahville?”

 

6. Hiipivä tiikeri

Osa miehistä puolestaan on valinnut metsästys taktiitakseen hiipivän tiikerin. Hiipivät tiikerit vaanivat usein esimerkiksi kuntosalilla. Tuijottaminen on näiden tiikereiden salainen ase. Jälleen aika mystinen tyyli, millaista vastakaikua tähänkin odotetaan? Kansainväliset käsimerkit? Tuplahaukat?

Anssi Lauri Photography
Anssi Lauri Photography

#awesome? Eikö????

lindapaldanius

16 vastausta artikkeliin “Marraskuun top 6 hämmentävimmät vonkaukset”

 1. Hahahah samalla kun lukee tätä ja huomaa hiipivän tiikerin salin kuntopyörällä tuijottavan :Ddddd

  • Mä en kestä! Samperin tiikerit, niitä on joka salilla!

 2. Hahahah! Mä otan ton vinkin käyttöön, että jos joku tuijottaa salilla niin näyttää tuplahaukat 😀 😀 😀

  • Kyllä siinä menee tottuneempikin tuijottaja hämilleen!!! :DDD Olis siistiä olla valokuvaamassa näitä reaktioita!

 3. piristit tämän harmaan päivän tällä postauksella, sain päivän ensimmäisen hymyn(kello on nyt 12.30)kiitos! kohta 2 hämmensi, että sulle tollaisia maileja tulee. Tuo hiipivä tiikeri on niin tuttu, tuijotus on tosi epäkohteliasta sitä paitsi! kumpa ois pokkaa vetää tuo tuplahaukkari kuten ehdotit.

  • Ihana kuulla, että hymy löytyi! :DDD Kokeile! Tuplat toimii aina! <3

 4. Ai että kun pisti taas naurattamaan 😀
  Mä käyn pelkällä naistensalilla, ei oo hiipiviä tiikereitä, mutta kuinkas siellä suu pannaan kun joku mummeli tai ihan kuka tahansa töllää ?? Oisko vinkkejä? Vai toimiskohan tähänkin ne tuplahaukat! Testattava ens kerralla.

 5. Tää oli huippu! 😀

  Mikään ei ole yhtä mielikuvitukseton ja tylsä kuin ”Moi, Mitäs sulle?” Lähes yhtä hölmö, kuin pelkkä hymiö (?!) tai tökkäys, kun kyseessä on vielä ihminen jota et edes tunne..

  • Ja nää moi -tyypit on aina niitä ihan randomeita! 😀

 6. Hahaha ihan loistava!!! 😀 Tähän voisi vielä lisätä se lannistumaton typpi, jotka laittavat saman ”moi :)” päivästä toiseen riippumatta siitä että vastaako siihen vai ei! 😀

  • Vitsi, mä unohdin tämän tyyppiset yksilöt!!! #priceless <3

 7. Suomalaisten miesten masennus ja itsemurhat ovat pitkälti naisten syytä. Tässä maassa ei ole hehkeitä naisia kuin ehkä 5-10%:lle miehistä. Tilannetta ei helpota että maahan on otettu parissa kuukaudessa paijattavaksi 30 000 ääri miestä kaukaa. Vähintäänkin äänestysoikeus voitaisiin lopettaa naisilta.

  • No jos ei ”hehkeetä” naista löydy, niin pitäiskö siirtyä ”tasoaan” vastaavaan? Kumma että miehet voi valittaa kauniin naisen puutetta, mutta ns. rumien (kauneus usein katsojan silmässä) naisten on ihan ok muka olla ilman miestä! Ilmainen vinkki: kauniin naisen saamisessa auttaa huomattavasti, jos lakkaat ruikuttamasta ja teet itsestäs jollain lailla kiinnostavan.

 8. Yksinpuhujia on myös paljon! Aikasemmin mainittiinkin jo noi jotka kirjoittaa ”moi” joka päivä vaikka ei vastaisi. On myös sellaisia jotka oikeesti keskustelee itsekseen tai vähintäänkin kysyy samat kysymykset joka päivä: ”moi!” -ei vastausta- ”miten menee”?:)” -ei vastausta- ”ite tulin just lenkiltä” -ei vastausta- ”oli muuten hyvä lenkki!” seuraavaa päivä: ”moi, mitäs sulle?” -ei vastausta- ja joka päivä sama homma.. oh god:DDD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta