Herkkupylly

Hyvin levätyn viikonlopun jälkeen voin palata kisaviikonlopun mättö puuhien pariin. Sana herkkupylly ja ahmatti kuvaavat loistavasti toimintaani lauantaina 14.11 heti MM -kisojen jälkeen.

Viidentoista parhaan eli jatkoon menevät bikini kilpailijat julkistettiin oikeastaan välittömästi lavalta ulos tepastelun jälkeen. Eevi oli kääpiönä bikini likoista ensimmäisenä lavalla. Eevin luonne tuli taas loistavasti esiin kun hän tuli lavalta pois. Aivan ensimmäisenä oman suorituksensa jälkeen Eevi juoksi luokseni kertomaan miten takapose tehdään ja mihin tulisi kiinnittää huomiota. Pika briiffin jälkeen huusin Eeville, että etsii Sofian jonon jatkosta. Eevi ei myöskään tässä vaiheessa tiennyt, että Sofia on sijoitettu samaan sarjaan kuin minä. Eevi aina sellainen, että hänellä kaikki hyvin vasta sitten kun kaikkien muiden asiat on kunnossa.

Ensimmäisenä kohtalostaan kuuli siis Eevi ja suoraan sanottuna katselin vähän kateellisena kun Eevi otti suunnakseen yläkerrassa sijaitsevan takatilan herkkukassimme. Jännityksellä ja herkku kateellisena jäin odottelemaan oman numeroni tuomiota. Oma numero ohitettiin sujuvasti, eli en ollut jatkossa. Sofia seisoi vieressäni odottamassa omaa numeroon ja olin hyper onnellinen hänen puolestaan kun hänen varma jatkopaikkansa ilmoitettiin. Nopeat tsemit vielä Sofialle ja omat korkkarit kohti kattoa! Suunnaksi siis herkkukassi!

Yläkerrassa ruokajuhlat aloitin kalkkunaleikkeellä. 100 g paketti oli säälittävän pieni! Seuraavaksi siirryin riisikakku, maapähkinävoi ja banaani kombon pariin. Näitä “voikkareita” menikin sitten useampi, laskemista en harrastanut. Otin niin monta kuin halusin! 😀 Ensimmäisen nälkä aallon taltuttamisen jälkeen siirryin katselemaan oikeita herkkuja. S’mores quest bar muistui kuivalle kikkareelle ja jäi siis kesken. Närpin myös joitakin raakapatukoita, mutta epäonnistuneiden makuelämysten jälkeen palasin takaisin maapähkinävoin pariin.

12282066_10153716294166250_32928664_o
Housut ja toppi Brasil sul: www.gazoz.fi

Koska kisapaikalle raahaamamme herkkukassi ei enää tyydyttänyt nälkäämme, päätimme siirtyä kämäsen hotellimme ravintolan puolelle. Kisapaikan ja hotellin väliä suhaava minibussi sattui paikalle kuin tilauksesta ja siirtyminen uusien makrojen pariin sujui jouhevasti. Hotellin tarjoamat uudet makrot olivat sanalla sanoen köyhiä. Eevi ei tainnut syödä käytännössä mitään ja itse juhlin lähinnä riisi + tomaattikastikkeella. Köyhät eväät eivät kuuluneet suunnitelmiin, joten pikasuihkun ja puhtaiden vaatteiden jälkeen tilasimme taksin.

Mittari päälle ja Budapestin yö sai seurakseen kaksi nälkäistä muijaa. Neiti etsivä Eevi selvitti netistä, mistä tarjoillaan kaupungin laadukkaimmat suolat. Suolaa oli pakko saada ja mielellään ihan sikana. Suolan lähteeksi valikoitui erinomainen ravintola nimeltä Goodbar – Goodburger. Hyvää oli ja taisi siinä sivussa mennä myös muutama drinkki :DDD Tämä drinkki asia oli minulle iso asia, koska olen ollut totaalisen ilman pisaraakaan alkoholia kohta kaksi vuotta. Mutta vitsi että oli hyvää!!!! Ei kaduta! Jälkiruuaksi maistelimme juustokakkua, joka oli kyllä semi kuivaa. Hampurilainen oli erinomainen, mutta kylkiäisinä hampurilainen ei saanut ranskalaisia. Ohessa oli kyllä ihan sika hyvää rucolasalaattia, herkullisella kastikkeella ja megalomaanisen rasvaisia (ravintolassa itse valmistettuja) perunalastuja.

Onnistuneen illallisen jälkeen suhautimme taksilla takaisin hotellille. Olin suoraan sanottuna pettynyt ranujen puutteeseen ja siksi houkuttelin Eevin ulos tällinki kuteista takaisin verkkarihousuihin. Lähdimme illallisen jälkeen siis “lenkille”. “Lenkin” ensimmäinen stoppi oli paikallinen huoltoasema, josta mukaan tarttui vitamiinivesi. Terveysjuoma kädessä olikin sitten järkevää tallustella Burger kingiin ja tilata pienet ranskalaiset sekä jäätelö :DDD Olo oli kyllä hirveä!! Hyvä että pystyin kävelemään takaisin hotellille :DD

12271516_10153716293966250_1207278818_o
Housut ja toppi Brasil sul: www.gazoz.fi

Sunnuntai aamuun heräsin ruokakarapulaan, jonka selätin syömällä 😀 Maanantaina oli pakko palata ruotuun ja skipata hotellin aamupala. Lentokoneeseen evääksi otin tutut ja turvalliset kalkkunaleikkeleet, kirsikkatomaatit ja riisikakut. Kyllä vatsa kiitti! Suolistoni oli niin super kyllästynyt rajattomaan kaasun määrään :DDD

Tiistaina dieetti piti, mutta keskiviikkona koin mini repsahduksen. Illallisen jälkeen taisi mennä useampi dieetin suurin herkku, eli riisikakku, maapähkinävoi ja banaani kombo :DDD Muuten viikko on sujunut ruokailujen osalta mallikkaasti. Hyvä minä!!!

Maanantaina kikattelin sisareni kanssa sille kun manasin viikonlopun ilmavaivojani. Oli se niin jäätävä settiä! Maitotuotteet ja gluteeni ei vain yksinkertaisesti ole minua varten. Kikattelun lomassa muitelimme, että sisarelleni todettiin tarhassa jonkin sortin laktoosi-intoleranssi. Todellisuudessa sisarellani ei ole mitään ongelmia maitotuotteiden kanssa, hän nauttii niitä nykyisin päivittäin. Ehkä hänen olemattoman maito-ongelman syypää olen ollut minä. Pikku Linda on iloisesti päästellyt ilmaan leijoja jatkuvalla syötöllä ja syyttänyt niistä pikku Lauraa. Sori Laura, eikö se 90-luvun laktoositon maito muka ollut hyvää?!? :DDD

lindapaldanius

15 vastausta artikkeliin “Herkkupylly”

 1. Voin vain kuvitella,miten vatsa reagoi herkutteluun kisadieetin jälkeen;D sellainen kysymys tosta maapähkinävoista, että kuinka terveellistä/epäterveellistä se on? Tykkään välillä syödä ruuan kanssa pari riisikakkua maustamattomalla maapähkinävoilla, ja olenkin miettinyt että kuinka ”pahe” tämä on?;)

  • Nauroini tätä lukiessani itselleni.. Paheesi ei kovin pahalta kuulosta, kun itse lusikoin kevyesti puoli purkkia maapähkinävoita välipalan kylkeen 😀

  • Niinpä! Maapähkinävoi on hyvin luonnollinen tuote. Mutta kaikki missä on paljon energiaa muuttuu epäterveelliseksi jos kaloreita vaan mättää menemään ilman kontrollia. Hankala kysymys 😀 On ns. terveellinen, mutta saa tehtyä helposti epäterveellisen 😉

  • Ihanaa että joku muukin arvostaa väsyttä läppää :’DDDD

 2. Heiii, olisin kysynyt noista gazozin liloist trikoista. Mikähän koko kannattaa ottaa kun normaalisti muiden merkkien (paitsi six deucet) trikoot on S-kokoa? Onko nuo siis jotenkin erityisen pientä kokoa?

  • mulla on se pienin, jos normaalisti käytät s-kokoa kokeilisin pienintä kokoa.

 3. Hei mulle tuli hyvä mieli tästä :D. Siis enempi itteni takia kuin sun ruokakrapulan. Oon vetänyt tässä jo 2 viikkoa ties mitä mättöä naamaan; alpenin myslipatukoita, karkkipusseja jne… On turvonnut olo mutta ilmeisesti hiittaaminen auttaa sen verran etten oo ihan ihraksi muuttunut, vaikka olo aika kauhea onkin. Miten musta tuntuu että samaan aikaan kun kelloja siirrettiin taaksepäin tuli ihan kauhea masis… ja mikäs auttaa paremmin kuin kaikenlainen herkuttelu…
  Kiva ja rehellinen postaus, voin kuvitella teidät ruokametsällä 😉

  • Voi ei ompa kurja kuulla, nyt vaan tiukasti eteenpäin ja seuraavan kerran ”repsahdat” vasta jouluna! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta