KISAMEIKKI OHJEET

Kisameikistäni on kyselty paljon ja ajattelin vähän kirjoittaa siitä mitä tuotteita olen käyttänyt. Kisameikkini ovat peräisin Make Up For Everistä, joka ystävällisesti halusi tukea urheiluharrastustani ja MM -kisamatkaa meikkien saralta. Iso kiitos siitä! Kisapäivät voivat venyä pitkiksi ja lavalla valot ovat porottovat kuumat, siksi kannattaa ehdottomasti käyttää laadukkaita tuotteita. Suosittelen ehdottomasti sijoittamaan ainakin muutamaan kunnon tuotteeseen, jotta lookki pysyy freesinä koko kisapäivän ajan. Mielestäni kolme tärkeintä tuotetta ovat: meikkivoide, luomiväri ja kiinnitysaine / puuteri.

image

Ei tietenkään riitä, että sinulla on käytettävissäsi kunnolliset tuotteet vaan niitä pitää osata myös käyttää. Omaa kisameikkiäni opasti tekemään hyvä ystäväni meikkaaja maskeeraaja Laura Räsänen. Lauran ykkösvinkki haluamiini kissan silmiin oli ehdottomasti teippi! Eli kisameikin tekoa aloitettiin silmistä, käyttäen apuna teippiä. Laitoin molempien silmien ulkoreunoihin pienet palat teippiä, jotta rajauksista tuli mahdollisimmat kissamaiset ja siistit. Teippi antaa anteeksi “virheille” ja sitä pitkin on helppo levittää luomiväriä reilusti ulkokulmiin ja käyttää viimeistelyyn nestemäistä eyelineriä.

Teippien asettelun jälkeen käytin siis Make Up For Everin vaaleaa (Aqua Cream shade 13) voidemaista väriä noin puoleen väliin luomea. Lämmitin väriä ennen luomille laittoa kädelläni, käyttäen apuna spaattelia (suomeksi = väri siirretään spaattelin avulla kämmenselälle, josta se levitetään siveltimellä luomelle). Voidemaisen värin kanssa pitää olla nopea, jotta se ei paakkuunnu! Seuraavaksi levitin sinisemmän (Aqua cream shade 21) värin samaan tyyliin luomen keskiosasta kohti ulkoreunoja. Tässä kohtaa teippi on todella hyödyllinen!

image

Voidemaisen värin päälle sivelin valkoista puuterimaista shampanjan (Smoky ME – 122) väristä luomiväriä. Sinisen osan päälle levitin puolestaan myös puuterimaista luomiväriä mustassa sävyssä. Mustaa laitoin hivenen ripsien tyveen ja luomivakoon, muodostaen värillä V ulkoreunan. Lisäksi sinisen värin väliin jäävään tyhjään V -osaan laitoin puuterimaista sinistä (Bold D – 236 ja I -218) väriä, jotta raja häivyttyisi paremmin. Kissamaisen vaikutelman maksimoimiseksi käytin loppuun nestemäistä eyelineriä, joka seurasi teipin ulkoreunaa. Jonka jälkeen poistin teipit.

Meikkivoiteeni oli Make Up For Everin HD Foundation sävy R520. Kiillon puuteroin piiloon valkoisella HD puuterilla, jonka päälle lisäsin vielä aurinkopuuteria ja poskipunaa.

f193477bcc7b1f46f7cd103b77f449c9

Silmämeikkiin palasin vielä pohjan jälkeen. Tein alarauksen alaluomen tyveen Make Up For Everin (Khol Pencil MG01A) kynällä. Kynää laitoin silmän ulkonurkasta noin puoleen väliin alaluomea. Silmän sisärajauksessa käytin valkoista kynää.

Viimeiseksi piirsin kulmakarvat kynällä, kiinnitin irtoripset ja laitoin huulipunaa. Aivan lopuksi suihkin kasvoille Mist & Fix kiinnityssuihketta.

Mikäli haluat nähdä lisää kuvia kisameikistäni löydät niitä intagrammistani @lindapaldanius
image

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta