MM -kisaraportti

Heippa!! Suomeen palattiin pari tuntia sitten ja nyt jaksaa jo vähän kirjoitella, kun on taas maha täynnä. Lennot Unkaria kohti lähtivät suhteellisen aikaisin 13.11 perjantaiaamuna. Herätys oli kello viisi ja lentokentälle suhasin “kätevästi” lentokenttäjunalla, josta kakkos terminaaliin oli noin 1 km kävelymatka :DDD Tosi kätevä! Itse lennot sujuivat mallikkaasti, mutta Budapestin päässä meininki oli suhteellisen sekavaa. Hotellihuoneita odotettiin vaatimattomat neljä tuntia, mutta onneksi itse kilpailuun ilmoittautuminen oli jouhevaa. Suomen kisoista ja viime vuoden MM -kisoista poiketen kisa-asuja ja kenkiä ei tarkistettu ollenkaan 😀

Hotelli itsessään oli aikamoinen läävä. Kunnon Neuvostoliitto -meininki ja alue suorastaan vaarallinen. Hotellin lähialueen asukkaat koostuivat suurelta osin sekakäyttäjistä ja suhteellisen vähävaraisesta väestöstä. Onneksi hotelli on kuitenkin siisti ja ruoka oli ainakin suolatonta 😉 Lisäksi oli super kiva, että saimme olla Eevin kanssa huonekavereita.

Lyhyet bikinit kisasivat lauantaina. Aamu alkoi siis kisameikin teolla. Oma kisameikkini oli peräisin Make up forever -tuotteista. Meikkasin ja laitoin siis hiukseni itse. Sutimisen jälkeen minulle laitettiin suihkurusketus kisaväri. Vaikka aikaa piti olla reilusti, kisapaikalla oli todella kiire lavalle. Olimme kerenneet olla kisapaikalla muutaman minuutin verran, kun -160cm bikinit haluttiin lavalle. Kamala hätä tuli. Sekä minä, että Eevi kirjaimellisesti revimme vaatteet pois päältä ja juoksimme kisakorkkarit kädessä lavan taakse. Takatilat olivat super ahtaat, siellä Minna Pajulahti ja Johanna Hermans levittelivät öljyt ja liimasivat bikineitä sen minkä kerkesivät. Pumppailuja ei juurikaan mahtunut tekemään, koska tilaa ei yksikertaisesti ollut. Molempien sarjoissa oli lähes neljäkymmentä likkaa. Kyllä siihen määrään mahtuu tissejä ja glitteriä! Melkoiset karjamarkkinat siis!

fc932fb1b2584e7356dbf6255d86e977

Kamalan juoksemishötäkän jälkeen seisoimme jonossa (korkkarit jalassa) 40 min, ennen lavalle menoa. Itse lavalla oltiin aika kauan ja kivaa oli. Fiilis oli ihan hyvä ja poset onnistuivat kivasti. Oma suoritukseni ei kuitenkaan yltänyt eliminaatio kierrosta pidemmälle, eli en ollut 15 parhaan joukossa. Ei harmittanut, hurjia naisia vastassa. Ikävä kyllä kisaväri oli aika kamala ja kunto tyhjä. Myöskään jaloissa ei ollut lähellekään tarpeeksi lihoja :DDD Ensi kerralla vien lavalle aivan eri lookin. Suunnittelin jo mielessäni uusien bikinien designia, väri ja uutta kisatukkaa. Pidän nyt joko 1 tai 1,5 vuoden jalkojen tahkoamis -talkoot!

0c8a476ee8015eda322685fd5de7d8bc

Yllätykseksi omaan sarjaani oli siirretty myös toinen Suomen edustaja Sofia Ruusila. Sofia kilpaili siis myös -163 cm sarjassa ja voitti upeasti MM -kultaa! Kyllä siinä tuli myös omiin silmiin kyyneleet! Hyper super hieno juttu, vielä kerran onnea Sofia!!! <3
87b6f175ba80f0124916926ab7cd100fItse Budapestin keskusta oli äärimmäisen kaunis ja arkkitehtuuri oli mieletöntä! Tätä upeaa arkkitehtuuria pääsimme ihailemaan Eevin kanssa kisojen jälkeisenä päivänä sunnuntaina, sateen sotkemien ikkunoiden läpi. Ikäväksi yllätykseksi kaikki kaupat olivat kiinni sunnuntaina, mutta säätyipähän ainakin tämäkin opiskelijan viimeiset pennoset. Tuhlareina onnistuimme kuitenkin ajeluttamaan itsemme Thaimaalaistyyliseen hierontapaikkaan. Kokovartalo öljyhieronta teki niin terää kisavärin raiskaamalle kuivalle iholle.

 

Kaiken kaikkiaan mukava reissu, kiitos siitä IFBB Finlandille! Mukava tutustua uusiin ihmisiin ja saada uusi kisakokemuksia! <3 Seuraavaa kertaa odotellessa!!!

f193477bcc7b1f46f7cd103b77f449c9

lindapaldanius

8 vastausta artikkeliin “MM -kisaraportti”

  1. Kuulostipas tuo hotellin alue aikas.. öö.. mielenkiintoiselta. 😀 Varmasti oli hieno kokemus vaikkei pidemmälle päässytkään. Näytit (näytät) upealta! 🙂

  2. Kovatasoiselta näytti olevan, mielestäni pärjäsit hienosti. Teit varmasti parhaasi ja sehän riittää. Nyt ansaittu palauttelu ja tauko. Kuulostaa hyvältä tuo tauon pituus, kuitenkin hyvä, että on tulevaisuuden tavoitteita jo mielessä. Olet muuten tosi taitava meikkaaja. Oliko muuten omat vai rakennekynnet?

    • Kiitos! Annoin kyllä kaikkeni. Minulla on rakennekynnet jotka on tehty Helsingin Kalevankadun ThorBeautyssa.

    • Kiitos! Lahdessa Sofia kisasi yhden pidemmässä pituusluokassa, mutta olen itsekkin joka kerta eri mittainen :DDD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta