Fitness-kilpailija on lentokentän painajainen

Perjantai 13.11 tulee olemaan lentokenttätyöntekijöille epäonnenpäivä, koska Suomea Unkarin MM -kisoihin lähtevä edustusjoukkue tepastelee lähtöselvitykseen. Luvassa on siis hampaiden kiristelyä ja pitkillä rakennekynsillä roikkumista niissä muutamissa hikisissä kurkun palasissa, joita yritetään epätoivoisesti koneeseen ujuttaa. Toivotaan että lähtöselvityksen henkilökunnasta noin 80% olisi miespuolisia, koska tarkastelun kohteena on useampi todella hyvännäköinen nainen. Nämä nätit näppylät saattavat parantaa turvassa lipsumisen mahdollisuutta 😉

800_6233
Pakkotoisto.com

Onneksi mukaan lähtee komeita miehiäkin, jolloin lähtöselvityksen marssijärjestystä voidaan muuttaa henkilökunnan sukupuolen mukaan :DDD Noh, kylläpäs minä taas ajattelen kapeasti! Eihän se aina välttämättä mene niin että tytöt tykkää pojista ja toisinpäin :DDD

Nyt joku muu tiukkapipo kiristelee hampaitaan stereotypia ajattelulleni, mutta viime vuonna tämä turvassa tapahtuvat ripsien räpsyttely pelastivat monen kilpailijan eväät varmalta roskakorilta. Oli oikeasti todella huvittaa seurata kun nyt tuoreen Bikini Pro -kortin omistaja Jaana Malytcheva kuljetti oman ruokakassinsa todella sujuvasti koneeseen, ohi nuoren (voimakkaasti punastelevan) miespuolisen lentokenttävirkailijan.

NFE2015-1678

Lentokoneeseen saa viedä mukanaan vauvanruokaa, eli pilttipurkkeja tulee löytymään varmasti useammankin (ei äidin) käsimatkatavaroista. Epäilen myös riisikakkujen olevan yhtä yleisiä kuin 70-luvulla keliakialiiton kokouksissa. Mikäli kuitenkin käy niin huono tuuri, että kaikki suunnitellut ruoka-aineet eivät pääse lentokoneeseen mukaan, ei katastrofeja todennäköisesti pääse syntymään. Edessä oleva lentomatka on todella lyhyt, toisin kuin viime vuonna Kanadan MM-matkalla 😀

Käsimatkatavaroissa tulee olemaan myös matkustajien keskuudessa erikoisen suuren suosion saavuttaneiden tyhjien shaikereiden, vauvanruokien ja riisikakkujen, lisäksi superpaljon glitteriä ja teräaseita.

Glitterit löytyvät tietenkin kisakoruista ja bikineistä. Teräaseiden roolia tulevat näyttelemään mauttomat fitness “lasikengät” ja niiden häikäisevän terävät kannat. Nämä helyt on pakko pakata käsimatkatavaroihin, mikäli ja kun perjantai 13 päivälle sopivaan tyyliin matkatavarat sattuvat hukkumaan. Kilpailu ilman asua tulee olemaan vähän vaikeaa, vaikka asu on suhteellisen pieni 😉

800_6231

Lentokoneessa etenkin joukkueen huoltajille on menomatkalla luvassa pulleat oltavat, koska mahdolliset ateriat taitavat jäädä suurimmalta osalta syömättä 🙂 Nämä aterian skippaajat ovat niitä suolistofakiireja jotka ostavat lentokentän kahvilasta yhden litran mustia kahveja 😀

Nyt mennään eikä meinata!

lindapaldanius

12 vastausta artikkeliin “Fitness-kilpailija on lentokentän painajainen”

 1. Toivottavasti lento sujuu hyvin. On se kumma tuo ettei omia ruokia saa vapaasti tuoda koneeseen! Eikös pilttipurkkeja sallita vain vauvan kanssa matkustaville? Itseltäni aikoinaan evakuoitu hedelmäsose sen takia. Onko teillä kaikki ruoat omia? Eikö lentoruoka kelpaa?

  • Hola, kaikkea ruokaa mitä ei voi veitsellä levittää, saa ottaa mukaan kässäreihin. Mulla on AINA eväät mukana koneessa, eikä kertaakaan ole tullut napinaa turvassa. Olen saanut vietyä koneeseen myös siinä kosmetiikkanestepussissa kaksi littanaa ”Ella’s”-luomu hedelmäsosepussukkaa (100ml), mutta kokemusta isommasta määrätä ei ole, Pilteissä taitaa olla tilavuuskin yli desin.

   En siis kisaile, mutta en todellakaan elä niillä lyhyiden matkojen sokerikäntyillä tai kolmioleivillä. Varsinkin, jos edessä on pitkä matka, mulla on eväskassi täynnä ptoteiini- ja rasvapitoista apetta.

  • Plus koska oon sekä maidoton että viljaton ruokavaliolla, hyvin harvoin koneessa pystyy saamaan aterian jossa ei oo kumpaakaan. Jommasta kummasta täytty siis joustaa: otanko viljasta jäätävät vatsakivut ja kolmen päivän ripulin vai maidosta hilsettä, finnejä ja turvonneen naaman 😀 Yleensä omat eväät siis voittaa. Eikä tää oo mulle mikään ongelma 😀

  • Mä luulen, että siinä lentokoneruoassa saattaisi jopa olla pari sopivaa ainetta (paitsi jos on maidoton ja gluteeniton) mutta varmaankaan se ei oikein riitä 🙁 en ole fitness urheilija mutta kyllä lentsikan ruoat tekee mulle vaan isomman nälän. Jos hakee ruoat koneeseen lentokentän omista kaupoista ja kahviloista, no problem, mutta siellä turvatarkastuksessa saattaa kyllä lähteä yhtä sun toista roskiin… blääh

 2. Sun postaukset on aina yhtä huippuja!!:D Hurjasti tsemppiä kisoihin, oot mahtava<3

 3. Onnea ja menestystä kisaan! Olet huikea ja ihanan omaperäinen. Näytä niille, mistä Paldaniuksen tyttö on tehty!

 4. Minkä merkkiset sinun silmälasisi ovat ja mistä olet nämä ostanut. Aivan ihanat!

  • Sellainen pieni raskalainen perhefirma, nää on Salme Optic:sta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta