Nätiksi MM -kisoihin

Unkarin MM-kisojen lähtöön on enää viisi kokonaista päivää ja lievää jännitystä että väsymystä alkaa olemaan ilmassa. Tämä viikko oli ehdottomasti dieetin “raskain” mutta luulen, että olisin ollut väsynyt ilman dieettejäkin. Olen ollut paljon töissä ja valon määrän väheneminen painaa varmasti kaikkien jalkoja. Jännitystä on ilmassa sen verran, että olen onnistunut näkemään jo parit painajaiset liittyen tulevaan Unkarin viikonloppuun.

image
Tikku

Kiirettä on pitänyt, mutta painajaista elämäni ei missään nimessä ole ollut. Töiden ohessa olen tuttuun tyyliin juossut salilla joka päivä, mutta samalla olen aloittanut myös kisavalmistelut ehostuksen saralla. Bikini fitness on kauneuskilpailu, eli lavalle ei riitä vain kaunein fysiikka. Nämä ehostus kisavalmistelut ovat ehdottomasti itselleni ne helpoimmat :’D Ihanaa kun ei tarvitse koko ajan hikoilla. Saan vain istua ja odottaa kun ammattilaiset hoitavat työnsä.

Maanantaina en kuitenkaan päässyt vain istumaan kun minä ja Eevi jouduimme koulunpenkille. Aloitimme kisa -lookin luomisen ystäväni maskeeraaja-meikkaaja Laura Räsäsen johdolla kisameikki koululla. Laura esitteli minulle Eeville valitsemansa Make Up for everin tuotteet ja miten niitä käytetään. Perjantaina sain vielä oikein kirjallisen ohjeen meikistä, jota pääsemme Eevin kanssa harjoittelemaan vielä tänään uudelleen. Lupaan palata kisameikkiin vielä ensi viikolla tarkemmin. Luvassa selontekoa mm. siitä mitä kisameikissä pitää ottaa huomioon ja mistä tuotteista meikkini syntyy.

image

Ehostus jatkui perjantai aamuna kun istuin jo klo. 8.45 Forumissa sijaitsevassa Sydämen Pohjasta kampaamossa, jossa luottokampaajani Tanja Viitanen värjäsi tyvikasvuni piiloon. Yleensä saatan pitää jopa 3 kk taukoa hiustenvärjäyksestä, jotta hius ei rasittuisi liikaa. Nyt edellisestä värjäyskerrasta oli vain noin 4 viikkoa, joten siksi päädyimme vain tyven värjäykseen.

Dieetillä hiukset ovat olleet kovilla ja olen huomannut että ruokavalion nipistys näkyy hiusteni hyvinvoinnissa. Tyvenvärjäys toi taas kummasti lisää ryhtiä ulkoiseen olemukseen, mutta vasta pro fiber lisähoito käsittely palautti taas hiuksiini luonnollisen kiillon ( huom ilman värjäystä!).

image

Kuten noin 4 viikkoa sitten, hiuksiani hellittiin siis Loréalin pro fiber hoitotuotteilla. Värjäyksen yhteydessä hiukseni pestiin siis Restore linjan vaurioituneille hiuksille suunnitellulla shampoolla. Tämän jälkeen hiuksiini levitettiin ampulli, joka sisälsi seerumia. Seerumin hoitava vaikutus viimeisteltiin vielä maskin avulla. Ja lopputulos oli taas enemmän kuin mieleen! <3

Tiistaina ehostuksen maailmaa jatketaan kynsien osalta. Vähän jopa jännittää mitä Linda on ThorBeautyssa taas keksinyt. IIIKK <3

image
Loppuun vielä vanha kunnon kaverikuva. Minä ja Tanja 😀

Loppuun vielä vähän perjantai-illan väsynyttä hoipertelua 🙂

lindapaldanius

9 vastausta artikkeliin “Nätiksi MM -kisoihin”

  1. Vitsi tota sun takapuolta, mullekin!! Saan hyvän pumpin salilla jolloin aina katon että onko toi mun mutta sitten se palaa normaaliksi salin jälkeen…. 😀

  2. Mitä on sun mielipide steroideihin? Asun Meksikossa ja käyn salilla tavoitteelisesti ja mulle on suositeltu steroideita (Anavar), koska täältä saa niitä apteekista ilman reseptiä. Todella moni nainen ja varsinkin miehet on kuurilla omalla lähisalilla. Sanomattakin selvää, että kiitos mutta ei kiitos mutta kuulemma bikinimimmit täällä käyttää anavaria kisaprepeillä. Amerikan mimmit käy täällä ostamassa ja lentää takaisin, varmasti myös mm-mittelöissä on näitä tyttöjä. Mitä mieltä sä oot niiden käytöstä ja testataanko teitä yhtään siellä kisoissa?

    • IFBB testaa aktiivisesti kisaajia niin Suomessa kuin ulkomailla. Mielipidettä asiaan minulla ei ole, koska tunnen tätä maailmaa todella huonosti…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta