Mitä minä kadehdin?

Seitsemästä kuolemansynnistä etenkin kateus on kirvellyt yllättävän usein silmäluomiani kuluneen 29 kisadieetti viikon aikana. Joku voi olla kateellinen toisen vatsalihaksista ja toinen puolestaan jonkun muun arvokkaasta urheiluautosta.

Mitä itse kadehdin?

Vauvamahat! Ne on mun heikkous ja aiheuttavat välittömän Niagara -efektin kasvoillani. Kyynelkanavien aktivoimisesta johtuen myös nenäni innostuu vuotamaan ja lopputuloksena näytän seinähullulta stalkkerilta.

Esimerkiksi eilen onnistuin taas toteuttamaan lahjakkaasti upeaa seinähullu stalkkeri lookkia työmatkalla lähiöjunassa 😀 Junassa istui tuleva äiti tai kenties jo äidin roolia suorittava nainen. Kyseinen naisihminen oli siis jo merkittävästi raskaana. Merkittävä olemus näkyi vatsan kumpareessa, myös ei äiti ihmisille. Niagaranaamani oli välittömästi vauhdissa, kun nainen päätti ruveta silittelemään vatsaansa. Jotta näky ei olisi ollut jo sinällään tarpeeksi liikuttava, vieressä istuva ilmeisesti isä (tai ainakin toivon niin) päätti lyödä lisää vettä myllyyn, tuijottamalla naista super rakastunein katsein. Huh huh, kyllä siinä oli taas meikit kovilla.

Vauvamahat ovat itkettäneet minua jokaisella kisadieetilläni. “Offilla” oma käsitykseni on sellainen, että naiset eivät edes lisäänny. Minusta tuntuu, että näen vauvamahoja vain kisadieeteillä. Toki tänä vuonna olen ollut dieetillä lähes koko vuoden :DDD Joka tapauksessa luulen, että tämä vauvamaha kateuteni juontaa juurensa oman kehoni toimintaan tai toimimattomuuteen.

Dieetillä keho tinkii niistä elintoiminnoista jotka eivät ole välttämättömiä hengissä säilymisen kannalta. Aliravitsemuksen seurauksena usein ikävä kyllä hedelmällisyys kärsii. Itse olen myös tällä hetkellä maho ( =lisääntymiskyvytön). Toteutan siis kaikkia parjatuimpia fitness kliseitä: häiriintynyt kuukautiskierto ja silikonit. Joo aika kamalaa, en ole kuitenkaan enää mikään teini tyttö, vaan 27 -vuotias oman käden maho…

IzZTHdvluzbZBkMnXjN7Uy8QnOxjQspLHD4fgStmCH8
Picture taken by Béaslas Oliviér

Tämä tietoinen mahona oleminen ei kuitenkaan ole niin kurjaa kuin voisi ajatella. Super luksusta on, että vältän joka kuukausi omalla verellä läträämisen. Huh, kuulostipa kamalalle :DD Jotta homma ei olisi liian luksusta, kehoni jaksaa kyllä muistuttaa minua joka kuukausi miten homman pitäisi oikeasti mennä. Kärsin siis aivan samoista fyysistä vaivoista kuin muutkin hedelmälliset naiset, eli mm. turvotus ja hetkittäinen pitsan jäljittely naamataulun saralla.

Mahona olemiseen liittyy myös paljon ristiriitaisia tunteita. Tämä ristiriitaisuus syntyy tästä tunteiden kirjosta. Tiedän että kun siirryn kunnolla “offille” en koe tunteita enää niin vahvasti kuin dieettihöplässä. Aina kun saan tuuditettua itseni näihin vauvamaha rakkauskohtauksiin, olen niin super tyytyväinen. Kohtaus on aina niin voimakas, että tuntuu siltä kuin sydämen syke hidastuisi, eli sydän pakahtuu. Haikeana totean ja tiedän että, kohta menetän taas nämä kohtaukset. Offilla ei itketä onnesta!

Fitness antaa ja ottaa!

Ehkä taustalla ei olekaan kateus vaan pelko. Pelokkaan ihmisen aistit terävöityvät. Ehkä siksi koen vauvamahat niin voimakkaana rakkauden symbolina, koska pelkään että jään itse pysyvästi mahoksi.

Oli kyseessä sitten pelko, kateus tai joku muu tunne, voin käsitellä äidin roolia pukemalla valkoisia vaippoja itselleni :DDD

vXZ9p1D-aB7XhBtR6hePCDONAoWvpEezYexiSRPxMRc
Picture taken by Béaslas Oliviér

 

lindapaldanius

8 vastausta artikkeliin “Mitä minä kadehdin?”

  1. Just hyvä kun kerrot asiat niin kuin ne ovat. Meinasin jo aiemman postauksen kohdalla kommentoida, että kiva kun raotat verhoa etkä ylläpidä happy happy joy joy kulissia. Respect 🙂
    Näytät ihan super hyvältä. Tsemppiä kisoihin!

    • Nauroin itsekkin, koska ne pikkarit näyttää ihan oikeasti vaipoille :DDD En halunnut laittaa kuvauksiin liian pieniä pöksyjä, mutta eivät nuokaan olleet se paras valinta!

  2. Hei Ihana Linda. Kiitos rohkeasta tekstistä, myös itselleni ajankohtainen aihe. Minua kiinnostaisi tietää, kuinka nopeasti kuukautiskierto palautuu ennalleen kisadieetin loputtua vai palautuuko se? Mukavaa joulun odotusta ja tsemppiä loppurutistukseen.

    • Kiitos! Kyllä ainakin minulla on palautunut, noin 1 kk dieetin loputtua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta