Elävä kuollut

Tiedän, että aina ei ole kivaa ja ei tarvitsekaan olla . Välillä vaan kaikki ketuttaa, myös ihan ilman syytä. Tämän tyyppiset päivät eivät ole mukavia itselle eivätkä välttämättä kanssaeläville. Ihmistä, joiden suurin osa suusta pääsevistä lausahduksista on negatiivista, voi hyvin kuvata eläväksi kuolleeksi.

image

Elävä kuollut:

-tykkäät ahmia, eli välillä sinusta tuntuu, että tehtäväsi on syödä kaikki elävä mikä eteen sattuu (esim. pms)

-himoitset aivoja, koska omasi ovat ajoittain puutteelliset (esim. perjantai-iltaisin työviikon päätteeksi)

-koet aika-ajoin olevasi hidasliikkeinen, mutta välillä omaat poikkeuksellista fyysistä vahvuutta (esim. kuntosalilla)

-toimit kuin jonkinlainen automaatti (esim. työpäivä)

-et tunne kipua (esim. puutuneet raajat)

-koet olevasi sieluton (=tunnekuollut)

Mikäli tunnistat edes yhden piirteen näistä ominaisuuksista itsessäsi, suosittelen pitämään vapaapäivän. Uskon että jokainen meistä syyllistyy zombi -moodiin aina aika ajoin, myös minä. Elävänä kuolleena eläminen on hirveää, se myrkyttää mielen!

Aloita varovasti kuolleman puolelta elävien kirjoihin siirtymistä esimerkiksi valitsemalla yksi päivä jolloin et hauku tai arvostele ketään. Valittaa saa, mutta muiden arvostelu on kielletty. Mikäli jaksat kärsiä yhden päivän ilman arvostelua huomaat, että ajattelet asioista väkisinkin positiivisemmin. Rohkenen väittää että positiiviset ajatukset parantavat elämänlaatua. Näin voit yhtäkkiä huomata olevasi edes hivenen onnellisempi.

Tämä kuolleena eläminen juontaa juurensa kommenteista, joita olen hiljattain saanut blogini kautta runsaasti. Ihanaa että lukijani elävät fitnesskuplassani mukana niin tunteella. Välillä joudun kyllä miettimään, että miksi kaikkea on pakko arvostella. Okei, netissä jokainen voi olla oman mielikuvituksensa tulos ja ehkä siksi on helppoa sanoa/ kirjoittaa ihan mitä vain. Nätiksi tarkoitettu kommentti voi tuntua nälvimiseltä kun ihan kaikkea kommentoidaan, esim. hymyä.

Oman Halloween -viikonlopun aion viettää tyylilleni uskollisena, kissanainen -lookissani :))

image

p.s sunnuntain postauksessa kissanainen pureutuu rullaukseen videon muodossa.

lindapaldanius

6 vastausta artikkeliin “Elävä kuollut”

  1. Hei!
    Mun päätäni vaivaa et jos oot tyttönimeltä Väisänen mut nyt paldanius nii ootko siis ollut naimisissa? 🙂
    Ps oot ihana<3 hirveesti tsemppiä mm-kisoihin!!!!

  2. harmi jos koet olleesi arvosteltavana tässä blogissa. mielestäni sua on enemmänki kehuttu ja blogia ylistetty sen suorasanaisuudesta. mielipiteitä on kuitenkin hyvä jos niitä on monenlaisia.

    • On totta että saan paljon postiivista palautetta. Palautteen määrä on ehkä vähän yllättänyt minut 🙂

  3. taas hauska postaus! Niin tiedän tuon tunteen josta puhut, pitäisin varmaa mennä nukkumaan kun seuraava vapaa päivä taitaa olla ens viikon lauantai, huhuh. Tää viikonloppu on täysin täynnä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta