Täydellinen Fitnessräkälä

Koska on perjantai, väsyneet läpät on sallittuja!!! Väsynyttä läppää siis luvassa vähän vastapainona pitkään postauksiani  hallinnoinneelle #bikinifitnesshelvetti

Eevin kanssa ideoimme dieetti höyryissä raskaan päivän päätteeksi uuden bisnesidean. Väsyneen läpän tuloksena syntyi siis Fitnessbaari. Moni ei varmasti tiennyt että Eevi on kunnostautunut järjestyksenvalvonnan saralla. Eevi on suorittanut järjestyksenvalvojakortin ja vielä sen lisäksi hän on käynyt voimankäytön jatkokurssin, joka oikeuttaa muun muassa pippurisumutteen käyttöön 😀 Itse puolestani olen luonnollisesti varsinainen baarimikko, koska minulta löytyvät sekä hygieniapassi ja alkoholin annostelun oikeus. Haluan korostaa sanaa luonnollisesti, koska itsehän en henkilökohtaisesti käytä lainkaan alkoholia 😀

Baarimikko :D
Baarimikko 😀

Eli fitnessbaarissa pokena toimii mini fitness ja baarin + keittiön puolella Paldanius. Sijainnin osalta on myös tehty suunnitelmia ja olemme päätyneet aika laajaan käsitteeseen nimeltä lähiö. Lähiö on myös dieetillä naurua aiheuttanut aihepiiri. Lähiö huumori syntyi Danin ja Eevin kotoa käsin vietetyllä viimeisellä dieettiviikkolla ns. “boot campin” aikana. Dan ja Eevi asuvat lähiössä, joten minusta Eevista tulin sanalla sanoen lähiömuijia 😀 Lähiömuijat ei todellakaan käy missään keskustassa töissä!

Jatkoin ajatusleikkiä tarjoilu puolella. Juomalistalta löytyisi luonnollisesti kaikkea fitnessiin liitettyä, kuten inhoamiani: pumppiviina ja kuivatteluviini. Ruokalistaa puolestaan voitaisiin jatkaa saman tason typeryydellä, eli esimerkiksi cheat meal voisi olla aika kova sana. Mikä parasta meillä on työasut jo valmiina, nimittäin Gazoksen tiimiasumme sopivat paremmin kuin hyvin ravintolan teemaan :DDD

12168162_10153655399491250_1673273208_n

 

Olen selvästikin erikoistunut näihin fitness aiheisiin. Olen aikaisemmin kirjoittanut muun muassa täydellisestä fitness lemmikistä ja unelmien fitness miehestä.

Aika täydellinen fitnessräkälä eikö? Lähiöön ei todellakaan sovi mitkään fine dinner -jutut. Vanha kunnon räkälä sen olla pitää :DDD Näin taataan varma kassavirta!

normal_DSC_8457-3
Kyllä tosta Eevistä huomaa että sillä on portsarille vaadittavaa asennetta 😀

Jotta homma ei menisi ihan vitsiksi, otetaan loppuun vähän tuttua #bikinifitnesshelvetti videota. Ensimmäinen pätkä on kansainvälisen Nicole Wilkins fitness championships -kilpailusta jossa näytetään myös alku vertailua ja jälkimmäinen vain itse finaalista päälavalta. Jälkimmäisessä pätkässä kuuluttaja saa nimeni kuulostamaan ihan espanjalaisen miehen nimeltä 😀 Uskomatonta, mutta totta on se että näitä ketkutuksia on harjoiteltu vuosien mittaan ihan järjettömän paljon. Omat ketkutus harjoitukset aloitin vuonna 2013! Nyt vaan lisää ketkutus ja jalkatreeniä 🙂

lindapaldanius

19 vastausta artikkeliin “Täydellinen Fitnessräkälä”

 1. Osaatko vastata kysymykseen, että miksi jotkut kilpailijoista vatkaavat kättään ihan hulluna? 😀 Sulla on huomannut olevan tuota ja omaan silmään se ottaa tosi pahasti ja näyttää lähinnä siltä, että aikovat tehdä kermavaahtoa.
  Onko siinä siis jokin tarkoitus vai onko se vaan jokin ”maneeri” mikä joillekkin tulee? 😀

  • Ei ole maneeri :DD Taustalla on huomionhakuisuus 🙂

 2. Tuntuu pahalta kirjoittaa joistain näin rumasti, mutta en arvostelee heitä ihmisinä. Video aiheutti kuitenki amatöötille niin suuren WTF-momentin, että nyt on kyllä pakko avautua 😀 Uskomatonta, millaista roiskimista tuo joidenkin liikehdintä on. Ei millään tavalla kaunista, sulavaa tai luontevaa kehonhallintaa. Ihmeellistä ranteiden pyörittelyä ja ylimääräistä häsläämistä. Sun poset meni kerralla nappiin, tykkään katsoa tuommosta kehon hallintaa, että pum-pum-pum -asennot kerralla kuntoon ja loppuun asti, eikä semmosta hieromista ja hermostunutta hosumista. Osaa noista on jopa kiusallista katsoa, ja tuntuu ettei edellisessä elämässä ennen bikinikisailua ole harrastettu minkäänlaista kehon hallintaa vaativaa lajia, esim tanssia, niin vaikealta ja päälleliimatulta tuo vaikuttaa. Ugh. Onko tämä kenestäkään muusta kiusallista?

 3. Onko helppoo olla Suomen seksikkäin nainen? HUHHUH!! Ja onnea viime kisojen palkinnoista, olisit ansainnu vähän enemmänkin!

  • Huh huh, ei kai nyt sentään :DDDDD Mutta ihana kommentti, kiitos!!!

 4. Hahahaha, ihan loistava businessidea :DDD edellyttäisikö sisäänpääsy jonkinsortin salijäsenyyden/fitnessblogin vai olisiko se avoin kaikille fitnessmielisille? 😀

 5. Muakin häiritsi hirveesti tuo joidenkin käsien vatkaus… :O Mut joo vau! Sä oot kyllä ihan käsittämättömän kaunis ja sun liikkeet on niin sulavia ja kuten Kirsi tuossa aiemmin kommentoikin, että sun asennot menee just pum pum pum- nappiin! Tosi kivaa katsottavaa.
  Ja onnea btw tuleviin mm-kisoihin! 😉

 6. oot upea! mullakin pisti toi käsien viuhtominen silmään, kummallista touhua ihan kun kapellimestareita osa.. mikä siinä on idea olis tosiaan kiva tietää?:D

  • Kädellä ei mitään tekemistä musiikiin tai jonkun arvaaman kermavaahdon vatkaamisen kanssa. Tarkotuksena on kiinnittää tuomariston huomio itseensä. Toisaalta liiasta heilumisesta voi saada miinuspisteitä, mikäli tuomari kokee heiluttamisen häiriseväksi.

  • Olin kyllä messuilla, mutta olin siellä sisareni kanssa 🙂

 7. Hauska postaus! 🙂

  Sulla oli makee kisakunto ja – look – ai että! Kysyisin vain sellaista, teitkö dieetillä vatsoja muun treenin ohessa vai erillisiä treenejä. Itse mietin, jos treenaisin vatsat vain kahdesti tai kolmesti viikossa parilla harjoituksella muun treenin ohessa. Taidan olla vain tosi laiska treenaamaan vatsoja. Mulla on onneksi hyvät geenit eli jo palikat pilkottavat, mutta ne saisi tosi hyvään tikkiin pienellä vaivannäöllä. 😉

  • Itse yritän vääntää vatsoja edes ihan vähän 5 kertaa viikossa. Tosin minulla ei ole geeneettiä lahjoja palikoihin 😉 Kannattaa aina miettiä mitä liikkeitä on viimeksi tehtynyt. Pyri mahdollisimman monipuolisiin treeniin. Esim. ma sivut, ti staattiset -pidot, ke rutistuksia yms…

 8. Wautsi mikä mimmi!!

  Osaatko sanoa, että kuka edustaa Suomea sun pituussarjassa bikinin MM-kisoissa Even jäätyä pois?

  • Tiedän 🙂 Huomenna luvassa postaus aiheesta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta