Kisaviikonlopun katastrofit!

Lupasin eilen palata vielä tarkemmin viikonlopun kisatunnelmiin. Ensinnäkin ihan pakko sanoa että viikonlopun jälkeen mielessä pyörivät seuraavat sanat: onnellinen, kiitollinen, tyytyväinen ja helpottunut. Vaikka viime kädessä tunnelma on positiivinen mahtuu viikonloppuun paljon myös niitä negatiivisia tunnelmia. Pureudutaan seuraavaksi viikonlopun “ongelmiin”.

normal_DSC_8498-7
Kuva: team-andro.com

Fitness on laji jonka maine on itsekäs. Moni ei kuitenkaan tiedä miten paljon me tuntemattomat ja tutut kilpailijat puhalletaan yhteen hiileen itse kisaviikonloppuna.

Omat kisaviikonlopun ongelmat alkoivat jo noin viikkoa aikaisemmin kun ihminen jonka kanssa olin sopinut 26 viikkoa ennen kisoja kyydeistä Helsinki ja Lahti akselilla päätti muuttaa mieltään. Mutta vaikka kaikki kilpailijat eivät ole ns. tiimipelaajia, suurin osa on! Olen usein puhunut siitä kuinka fitness piireissä rakastetaan jauhaa ihan turhasta. Kuitenkin suurin osa kisaajista on todella suurella sydämellä varustettuja ihmisiä.

Kyyti ongelmat ratkottiin seuraavalla sekavalla sähläyksellä, eli perjantaina 9.10 pääsin Lahteen ihanan fitness pariskunnan Jaani Inkisen ja Suvi Iso-Kuuselan kyydillä. He jäivät Lahteen yöksi ja onnistui selvittämään itseni Iina Levanojan kyytiin ihan kotiovelle asti. Iso kiitos kaikille kolmelle!

Lauantaina sekavaa kyyti kuviota selvitti rakas sisareni Laura, joka ajoi minut Lahteen lainaamallaan kärryllä yön pimeydessä. Lauralla oli mukava parin tunnin ajosessio heti lauantaiaamuun 😀 Kisapaikalla piti olla jo klo:8.00, eli yöunet oli “aika” vähäiset.

Lauataina sain siirreettyä itseni loisen tavoin Eevi Teittisen hotellihuoneeseen ja sunnuntaina pääsin myös Eevi kyydillä takaisin kotiin <3

image

Sekavan kyyti kuvio oli vasta alkusoittoa sekavalle meikki + väri kuviolle! Hiukset ja suurimman osan väristä sain sentään laitettua ihan itse 😀

Lauantaina kilpailin Laurojen loihtimassa lookissa. Eli sisareni Laura maalasi “bodyn” ja hyvän ystäväni Laura Räsänen joka vastasi viime vuoden SM sija 1 meikistäni, meikkasi kasvoni myös nyt. Eli taas iso kiitos!

Lauantaina hommiin pääsivät Eevi ja Milla. Kyytien sekavuudesta johtuen Eevi oli ystäväni järjestänyt minulle yllätyksenä, meikkaajaksi Milla Helmisen! Eevi puolestaan itse joutui hieromaan paljaita pakaroitani ja karvaista selkääni, kun väriä piti levittää lisää lauantai- ja sunnuntaiaamuna. Eli taas kiitos!!!!

No olipas sekavasti kiteytetty, mutta sitä se todella oli!!!

Itse pääsin omien kisoni ohelle mm. juoksemaan Eeville käteisen perässä automaatilla, levittämään kisavärejä Noora Altmetsille, öljyämään Eeviä perjantaina Nicole Wilkins fitness Champpionshipsiin ja tuli siinä viikonlopun aikana muutamat bikinitkin liimattua. Ihan ok, ottaen huomioon että kilpailin itse vaatimattomasti kolmissa kisoissa 😀 Ei siinä paljon istuskeltu. Kaiken tämän lookki valmistestelun ohella sohlasimme Eevin kanssa lauantaina kisojen jälkeen vielä kuntosalilla, koska Aleksi meidän valmentaja EI ANNA ARMOA! 😀

normal_DSC_8713-6

On käynyt niinkin että viereinen sarjani voittanut Eve Heikkinen on treenannut pakaroitaan minun kyykkykengissä, kun omat on unohtunut kotiin. Ja Eve voit jatkossakin lainata kenkiäni ihan koska vain. Olet voittosi ansainnut!

Minun fitness näyttää tältä. Minua autetaan ja autan mielelläni myös muita! Fitness on yksinäistä puurtamista, mutta kisaviikonloppuna olemme kaikki samassa stressissä ja paineen alla. Kenellekään ei olla tahallaan ilkeitä ja se ole keneltäkään pois jos toista autetaan. Tämä kannattaa muistaa myös ihan arkielämässä. Vähän klisee, mutta kannattaa välillä miettiä onko monet jutut oikeesti niin että: “NIIN METSÄ VASTAA KUN SINNE HUUDETAAN?”

Loppuun vielä onnettaren suosikki eli nimimerkki: Etta, onneksi olkoon! Ettan motivaatio kommentti kuului seuraavasti: “Minua motivoi liikunnasta tuleva hyvä fiilis, arjessa paremmin jaksaminen, lapset, oma peilikuva näyttää paremmalta ja terveys. Tsemppiä kisoihin❤️✌️!!”. Sähköpostissa sinua odottaa 50e lahjakortti Thorbeautyyn, jossa mm. minun kisakynteni on tehty! Kiitos kaikille ihanalle kommentoijille motivaationne jakamisesta! Kommenteista nousi paljon ajatuksia myös itselleni <3

normal_DSC_8500-6
Kuva: team-andro.com
lindapaldanius

13 vastausta artikkeliin “Kisaviikonlopun katastrofit!”

 1. Ihanat fittness tytöt! Huippua kun olet jaksanut ”raataa” itsesi tuommoseen kuosiin! Mulla vasta kehon muokkaus alkumetreillä ja hirveesti motivoi pakertamaan salilla nää teitin kuvat! En välttämättä koskaan saavuta tuommoista kroppaa, mutta motivoi kuiteski tieto sitä, mitä vo saavuttaa kun kovasti tsemppaa ja treenaa sekä syö terveellsesti. Mulla tavotteena -25 kiloa vuoden sisällä ja terveet elämän tavat. Voin sanoa että kovalle ottaa, mutta ottakoon! Ja motivaation lässähtäessä joskus, niin katsomaan näitä timmien mmmien kuvia niin jopa jaksaa taas! Ihanaa treenisyksyä sinulle!

 2. Tämä aihe herätti ainakin minut ajattelemaan. Hyvä kirjoitus! Ja onnittelut kisamenestyksestä.

 3. Hymyilytti ainakin kun kuvittelin itseni kärpäseksi kattoon seuraamaan tuota hulinaa 🙂
  Mahtava lookki sulla btw kisoissa! Olit mun suosikki kyllä sun sarjassa, mutta tää on makuasia tietenkin. Toiset tykkää mansikasta ja toiset mustikasta 😀

  • Samaa mieltä Suvin kanssa, ollapa kärpäsenä katossa!
   Näytit lavalla aivan upealta, lookkia myöten kaikki kohdillaan! Mitä supermimmillä seuraavaksi suunnitelmissa, paitsi oppari+työt? Lihatalkoot?

   Ps. Kilpailiko samoissa kisoissa joku toinenkin Paldanius? Oletteko sukua?

  • Maltillinen dieetin purku, eli reverselle + treenien focus pitää nostaa 100%. Tyttönimeni on Väisänen, eli Paldaniukset eivät ole minulle mitään sukua 🙂

 4. Mikä on sinun mielipiteesi vaikuttaako joidenkin kilpailijoiden tuloksiin myönteisesti se, että ovat ”jullkiksia” tai muuten tunnettuja?

  • Mitään epäoikeudenmukaista ei ole tapahtunut. Bikini finess on luonteeltaan treenamisen ohella kauneuskilpailu. Julkisuudesta tutut henkilöt ovat usein kauniita ja ammattiesiityjiä. Tämä tekijät korostvat etenkin bikini fitneksessä.

 5. Mitääää ootko ollut naimisissa?! Kun sukunimi kerta vaihtunut jossain välissä 🙂 Ja siis pääasia miks tulin kommentoimaan oli se että olit mun suosikki!! Ja oot edelleen 🙂 Teetkö valmennuksia/treeni- tai ravinto-ohjelmia?

  • En ole vaihtanut sukenimeäni mitenkään muuten vain, eli olen ollut. Teen sekä ravinto-, että treenivalmennuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta