Body-lehti wrap up: NÖYRÄ

Kisoihin on enää alle viikko aikaa, joten on aika olla nöyrä. Kovan työn tuloksista saa ja pitää olla ylpeä, mutta kaiken sen uurastuksen takana ovat myös ne läheiset ihmiset. Eli nöyrä kiitos kaikille jotka ovat jälleen harrastustani tukeneet ja ainakin edes yrittäneet ymmärtää 😀 Ensi viikonlopun jälkeen homma jatkuu taas ja maanantaina suuntaan ehdottomasti salille. Täysin focus päälle taas seuraaviin kisoihin :DD

Olen useamman kerran runoillut kisamatkastani Body lehden nettijulkaisuun. Aikaisemmat tarinat löydät täältä ja tästä.

Olen ottanut oikeuden julkaista viimeisimmän Wrap up:n kiteytykseni myös täällä omassa blogissani. Eli viimeisin kisamatkani on aika hyvin tiivistettynä mennyt jotakuinkin näin:

Model: Linda Paldanius 2.9.2015 Rautatieaseman Metropysäkki, Helsinki Anssi Lauri Photography
Model: Linda Paldanius 2.9.2015 Rautatieaseman Metropysäkki, Helsinki Anssi Lauri Photography

”Itselleni tämä syksy tulee olemaan henkilökohtaisella tasolla monen vuoden kovan puristuksen huipentuma. Valmistun joulukuussa Metropolian Ammattikorkeakoulusta Optometristiksi eli suomeksi sanottuna optikoksi. Koen vahvasti, että olen tehnyt sen mihin monet eivät pysty! Ammattikorkeakoulun ohessa olen ollut koko opiskelun ajan vahvasti mukana työelämässä, lisäksi olen vetänyt opiskelun aikana kolme kisadieettiä. Ainoat luistamiseni opiskelun saralla tapahtuivat Kanadan MM -kisamatkalla. Samperin Lufthansa päätti mennä lakkoon ja kotiin paluu myöhästyi eli oli mahdotonta osallistua tunneille fyysisesti lentokentän lattialta käsin 😀 Käytännössä olin siis kolmen ja puolen vuoden opinnoistani puolet ajasta kisadieetillä.

 

Kolmeen ja puoleen vuoteen mahtuu kaikenlaista, mutta sen verran voin sanoa, että sana “loma” ei ole yksi niistä 😀 Henkinen hyvinvointi on tämän päivän trendisana ja sen kanssa olen myös joutunut tekemään töitä. Ja ihan tosissani! Riippumatta siitä, onko se trendikästä vai ei. Välillä elämässä vain tapahtuu sellaisia asioita joita ei oikeasti toivo kenenkään joutuvan käsittelemään, ikinä! Ja nyt en puhu omasta rakkauselämästäni. Kaiken kaikkiaan koen, että olen kasvanut viimeisen kahden vuoden aikana valtavasti urheilijana. En ole ikinä ollut näin ylpeä itsestäni urheilijana!

 

Tällä kisadieetillä päivän kohokohtani on ollut koko ajan ja ihan valehtelematta, kuntosali. Tylsänä koti-iltana olen joutunut oikein hillitsemään itseni etten lähtisi salille (en edes venyttelemään). Olen ensimmäistä kertaa onnistunut vetämään kisadieetin läpi ilman itkua ja mielitekoja. Tekeminen on pysyny mielekkäänä ja en ole ikinä rakastanut harrastustani näin paljon kuin nyt kuluneen puolen vuoden aikana. Miten tää voi olla näin siistiä ? :DDDD

 

Erityisesti haluan kiittää erityisesti kahta ihmistä: valmentajaani Aleksi Paavolaa ja sisartani Laura Väisästä. Tämä kolmikko huolehtii, että pääkoppani pysyy hommassa mukana. Aleksi ei koskaan jakele kehuja ellen niitä ole oikeasti ansainnut. Tämän vuoksi jokainen hänen antamansa kehu tuntuu siltä, että nyt olen aidosti ja oikeasti onnistunut! Tämä on se tyyli, jota minä arvostan. En tarvitse posken silittelyä vaan haluan faktat faktoina.

 

Sisareni Laura pitää huolen, että bikini fitness pysyy omalla tavallaan myös vitsinä, vaikka sitä tosissaan teenkin. Koko Dieetin Laura piti minut kiinni niin sanotusti “tavallisessa elämässä”. Hän saattoi hyvin soittaa minulle: “Linda, kun tuut kotiin niin haetko mulle samalla Hesestä pekoni -aterian”? No tottakai, mikä dippi? 🙂 Kaikki jotka lukevat blogiani tai ovat nähneet instagram tilini tietävät, että räpsin itsestäni järkyttävän määrän selfieitä joka ikinen päivä. Laura jaksaa kuitenkin aina muistuttaa minulle, kuinka naurettavaa homma oikeasti on. Laurasta on kuoriutunut varsinainen pantomiimi ammattilainen matkiessaan vääntelyjäni peilin edessä 😀 Ja näistä vääntelyistä ei värikynää puutu!

Lopuksi haluan kiittää vielä rakkaita sponsoreitani: *sis. mainoslinkkejä

*gazoz.fi

*m-nutrition

Kiitos vielä super paljon myös Eevi Teittiselle ja Laura Räsäselle <3″

Alkuperäiseen Body lehden Wrap up:iin pääsen täältä.

Samalla on hyvä hetki julkaista muutama kuva super hauskoista kuvauksista Anssi Laurin kanssa. Kuvat on otettu 2.9.2015 Helsingin rautatieaseman metropysäkillä. Lisää kuvia kyseisistä kuvauksista lisää uusimmassa body lehden wrap up:ssani Asu: gazoz.fi (Nebbia)

Model: Linda Paldanius 2.9.2015 Rautatieaseman Metropysäkki, Helsinki Anssi Lauri Photography

 

Model: Linda Paldanius 2.9.2015 Rautatieaseman Metropysäkki, Helsinki Anssi Lauri Photography

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “Body-lehti wrap up: NÖYRÄ”

  1. upeat kuvat! milloin otettu? tosi rohkea olet ollut, kuinka olet ”kehdannut” noin yleisellä paikalla poseerata? kiva lukea, että olet dietistä ja koko kisaprojektin valmistumisesta nauttinut eikä se tuottanut tuskaa, todella tärkeää. samoin läheisten tuki, niistä saa olla kiitollinen. eikä niistä selfieistä kannata murhetia, eikös instagram ole juuri tätä varten että itseään/arkea esitellään? ja itsestään saa olla ylpeä, arvostaa ja pitää hyvänä!

    • Kiitos! 2.9 oltiin kuvailemassa Anssi Laurin kanssa. Eikä siellä asemalla sillon ollut ketään tai ainakaan juuri ketään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta