Kun pienistä asioista tulee isoja

Miten maailman pienimmistä asioista saa maailman isoimpia ja silti kaikki on ihan sama. Noh, vastaus on tietenkin elämääni tällä hetkellä vahvasti hallitseva kisadieetti. Kaikki mitä ympärilläni tapahtuu, on ihan yksi hailee. Tällä hetkellä on lauhkea sorkkaeläin, jota eivät huolet paina. Mutta kaiken tämän lauhkeuden keskellä pienet asiat paisuvat valtaviksi.

image

Eilen työntelin lautasta mikroon joka piti sisällään valtavan määrän vettä ja ihan vähän kaurahiutaleista. Tämä kyseinen annos muistuttaa ohuesti puuroa, jossa suhteet on pitkin… Kuinka ollakkaan takkini hihansuu takertuu mikroaaltouunin kulmaan ja koko tämä vesilitku kellahtaa ympäri. Kyllä, olin takki päällä sisällä ja vain ainoastaan siksi että paleli 😀 Ihanaa olla kukkakeppi, edes takki päällä ei tarkene sisätiloissa 😀 Vesilitkuun palatakseni, olisin normaalisti saattanut matkaan muutaman kirosanan. Dieetillä niin eri! Ensimmäinen ajatus jonka syntyy aivoissani ioni -myrsky seurauksena on, että tietenkin. Näinhän sitä puuroa keitetään. Ekalla satsilla huudellaan keittiön pöytätasot ja vasta toinen vesilitku saadaan höyryävänä keittona nenän eteen. Kaikki on siis ihan ok ja tartun hymyillen rättiin. Päässä pyörii vain Chisun: tää kaikki on ihan ihanaa, ihana, ihana!!

 

Huomaan itsekin naureskelevani usein sille kuinka tyhjäpää olen dieetillä, mutta oikeasti se tyhjä pää on välillä aika kovilla.

 

Mutta mitenkäs ne pienet asiat sitten. Tällä viikolla tapahtuneita maailmanloppuja ovat näytelleet muun muassa teletiedot. Totaali romahduksen voi tietenkin saada jos hyvä ystävä ei vastaa puhelimeen ensimmäisellä tuuttauksella. “MIten mä voin olla niin yksin!!! Mulla ei yhtään kaveria”. Ja tadaa! Näin pienestä asiasta tulee iso. Kiitos kisadieetti <3

image

Välillä tuntuu siltä että kaikki tämä kisahömppä on vaan liikaa tyhjälle päälle. Mutta toisaalta elän itse tällä hetkellä sellaisessa vaiheessa elämää, jossa opiskelu aiheuttama stressin määrä on maksimoitu. Voin hyvällä omatunnolla väittää, että jos en olisi kisadieetillä pääni räjähtäisi. Stressiä on koulun puolelta on niin paljon, jota en onneksi kisadieetin tyhjän pään myötä edes pysty tiedostamaan :DDDD Dieetillä asiat vain hoituvat ja päivät hurahtavat salamana ohitse. Mutta ne asiat joilla ei oikeasti ole mitään merkitys, ON!

Ihanaa viikon jatkoa, muista liikunnan merkitys mikäli kärsit stressistä 😉

Terveisin nimimerkki: 47 päivää opinnäytetyön palautukseen 😀

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “Kun pienistä asioista tulee isoja”

  1. Hei kohtalontoveri tuossa kouluasiassa! 😀 Vaikka en olekaan millään kisadietillä, niin hyvin olen saanut häivytettyä koulustressin.

    terveisin 67 päivää opinnäytetyöhön 😀 ps. ilman viime tippaa, ei tulisi tehtyä mitään!

  2. rehellinen ja avoin postaus. selkätreeni on ainakin purrut, näyttää järjettömän hyvältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta