Miten minusta tuli #bikinifitnesshelvetti osa 3/3 Alkoholi

Kännissä on kivaa ja lasi viiniä pitkän viikon päätteeksi on niiiiin ihanaa <3

188283_10151243406151384_1588233556_n
Vuoden 2013 perjantaipullo

Oho, ei se mennytkään niin. Minulla on ollut kivaa nyt noin kaksi vuotta, ilman pisaraakaan alkoholia. En ole tosiaan juonut edes sitä kulausta, no miksi en? Koska olen niin #bikinifitnesshelvetti, tai sitten koska ei vaan yksinkertaisesti maistu. No miksi ei?

 

Viimeksi olen ollut sanalla sanoen humalassa 31.8.2013. Tämän jälkeen alkoholi on juhlinut maksassani 6.12.2013, jolloin nieleskelin puoli litraa lonkeroa ja heti perään 24.12.2013 sekoitin glögin sekaan desin Hehkuviiniä. Sitten otin, ai niin en ole ottanutkaan 😀

image

 

Tuolloin elokuussa vietetyssä viimeisessä humalatilassa oli mukavaa ja mitään ikävää ei todellakaan sattunut. Alkoholi jäi pois elämästäni, koska yksinkertaisesti vain unohdin sen. Vähän sama asia, kuin joku unohtaa jonkun hyvän ruokaravintolan olemassaolon ja miettii sitä ohittaessaan, että eipä ole tullut pitkään aikaan käytyä tuollakaan syömässä. En ole absolutisti ja juon heti kun siltä tuntuu. Olen valmis vetämään vaikka neljän päivän rännit :DDD

 

Unohtamisen myötä, omaan vahinko raittiuteen on mukaan astunut myös pelko. Koska olen ollut niin pitkään selvänä, ei edes sen yhden juominen oikein houkuta. Olisi kamalaa elää uudelleen niitä teinivuosien kännejä. Ihan oksennus tulee kurkkuun, kun ajattelen niitä laatu litkuja, joita silloin “nautittiin”. Saman ikäluokan kanssaihmiset muistavat varmasti vanhan kunnon Ofelian, NAM 😛 huh…

 

En ole koskaan ollut viinien ystävä. Makuelämyksenä valitsen mieluummin ne viinien kanssa nautittavat juustot, kuin itse viinit. Molemmista saa yhtä hyvin pakin sekaisin :DDDD Ainut alkoholijuoma, jonka voin edes ohuesti voin muistaa maistuvan ihan ok:lle on lonkero. Mutta jos minun pitäisi valita lonkeron ja colan välillä, valitsisin välittömästi tuon valkopartaisen joulupukin mustan litkun!

 

Elämäntyylini on myös yksi syy siihen, miksi ei tule lähdettyä kylille luuhaamaan. Kuntosalilla tulee pyörähdettyä lähes joka päivä ja näin elämäni on rullannut jo vuodesta 2013 lähtien. Tällä hetkellä tuntuisi aika vieraalta ajatukselta jättää treenejä tai kehonhuoltoa välistä sen takia, että on krapula. Sali on sellainen paikka jonne menen aina mielelläni ja josta nautin. Elämästä nautintojen karsiminen on vaan niin helkutin vaikeaa 🙂

image

Todennäköisesti vanhinko raivoraittiuteni johtuu myös siitä, että olen koko ajan pienessä seitin ohessa. Hullulla on halvat huvit ja se pätee ainakin omaan elämääni. Nauran mielelläni ihan hulluna ja tanssin mielelläni ihan missä vain. Ja taitaa se olla niinkin että nykypäivänä ihan super sekaisin örveltäminen ei ole enää niin huippua/ trendikästä? Mutta jos sinulle maistuu, niin maistukoon. Minua ei häiritse tai saatikka kiinnosta muiden alkoholin käyttö!

AIkaisemmat osat löydät täältä:

Osa 1

Osa 2

lindapaldanius

4 vastausta artikkeliin “Miten minusta tuli #bikinifitnesshelvetti osa 3/3 Alkoholi”

  1. Tuli mieleen et sä et sit ilmeisesti juo sitä viiniä ennen kisoja mitä jotkut tekee? Oon jotenki ajatellu et se on ”pakko” juoda :DD

    • Olen kisannut kolmesti raivoraittiina ja en ole koskaan juonut mitään ihmeellisiä kuivattelu viinejä 😀 Olen myös voittanyt SM -kisat, ilman alkoholia 😉

  2. Hyvä kirjoitus, tää ois voinu olla ihan mun kirjoittama ! 😊 ja niin monesti saan kuulla kyselyitä siitä miksen juo.. Mulla on kivaa ilman alkoholiakin !! 😃 Oot mahtava ja sun tekstit on niin hauskoja ! Innolla aina odotan uutta kirjoitusta. Go girl ❤

    • Kiva kuulla! Itse en enää onneksi joudu selittemään miksi en juo, kaikki vaan olettaa että mä oon niin #bikinifitnesshelvetti, että en pysty 😀 Vaikka ei se nyt ihan niin mee 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta