Body piirien käärmeet

“Body piireissä” ollaan ammattilaisia kakan jauhamisessa. Tämä ei johdu siitä, että body ihmiset olisivat jotenkin pahempia käärmeitä, kuin tavalliset maan matoset 😀 Käärmeet nostavat ikävä kyllä usein päätään vain ja ainoastaan siksi että lajin harrastajille, harrastus on intohimo. Moni suhtautuu johonkin tiettyyn metodiin esim. dieettaamisessa tai treenaamisessa uskonnollisella fanaattisuudella. Tämä herättää väkisin eriäviä mielipiteitä, mikä on ihan fine! Uskalla olla erilainen, sanon minä!

image

Mutta miksi tämä käärmeellisyys on nyt ajankohtainen puheenaihe, on nimittäin se, että ensi viikolla se alkaa! Syksy on nimittäin täpötäynnä arvostelulajeja!

Jyväskylän – NFE-karsinta 19. syyskuuta

Supermass Classic – Oulun NFE-karsinta 26. syyskuuta

Arnold Amateur Europe 25.-27. syyskuuta

Mr. Olympia Amateur Prague 1.-3. lokakuuta

Ben Weider Diamond Cup 2.-4. lokakuuta

Nordic Fitness Expo 10.-11. lokakuuta

Mr. Olympia Amateur Liverpool 30.10.-2. marraskuuta

Bodybuilding & Classic Bodybuilding MM 6.-11. marraskuuta

Fitness MM 13.-16. marraskuuta

Mr. Olympia Amateur World 4.-6. joulukuuta

Juniorien ja masters MM 11.-13. joulukuuta, El Salvador

 

Huh, huh, kyllä noita karkeloita riittää, ennen ensi vuoden (näin amatöörin näkökulmasta) seuraavaa mielenkiintoista tapahtumaa, eli Fitness Classic Helsingin kulttuuritalo (16.-17. huhtikuuta).

Mutta palataan niihin käärmeisiin. Tosiaan fysiikkalajit ovat ARVOSTELULAJEJA ja niiden luonteeseen kuuluu ARVOSTELU. Tätä ARVOSTELUA tekevät tuomareiden lisäksi kaikki. Pentti Pielavedeltä, Liisa Lohjalta ja puhumaan juuri puhumaan oppinut ihmelapsi Kaarlo 5 kk: “Sä oot ihan hassun värinen ja muotoinen”. Joo näin se vaan on ja sen kanssa on elettävä. Niin pyhää ja neitseellistä ihmistä ei ole, joka ei arvostelisi ketään, koskaan ja ikinä. Ja tässä hommassa näin kilpailijan näkökulmasta katsottuna, juuri tuon käärmeellisyyden kestäminen on kaikista vaikein juttu. Kyllä elimistö pystyy suoriutumaan ihan käsittömän rankoista fyysisistä suorituksista ja paastoista, mutta mieli ei…

image

Itse olen silmälasikäärme joka ikinen päivä (ainakin osan päivästä), mutta välillä osaan olla varsinainen kuningasboa. En pidä itseni minään sihimisen mestarina, mutta oikeanlaisessa pesässä olen siinä mestari. Tästä päästään toiseen asiaan, jota mieli saattaa joutua puntaroimaan ja se on luottamus. Itseään pitää toteuttaa ja välillä on ihanaa purkautua ihan kunnolla, muuallakin kuin makuuhuoneessa :DD Välillä on ihanaa antaa mennä vaan ja laukoa kaikkea kamalaa kaikista tuntemattomista ja tutuista kaiman serkuista. Mutta se kenelle näitä lauotaan… Pitää osata arvioida!

Siksi näitä jalattomia matelijoita on montaa eri lajia. Myrkyllisimpiä, tunnettuja käärmelajeja ovat muun muassa: Aavikkotaipaani, Pyramidikyy, Intiankobra, Ketjukyy ja Kraitit. Eli näiden kanssa veljeilyä kannattaa miettiä tarkkaan!

Luotettavan lähteen, eli Wikipedian mukaan erityisesti naiset pelkäävät kyseisiä matelijoita. Ehkä siksi, että samankaltaisuus on liian ilmeinen? 😀   

 

p.s teen mielelläni näitä toivepostauksia 😉

lindapaldanius

4 vastausta artikkeliin “Body piirien käärmeet”

  1. Moikka!
    Huikeeta sarkasmia taas 🙂
    Tsemppiä kisoihin, oot jo nyt ihan huikeen kireässä kunnossa!

  2. Vesihiisi sihisi hississä, mutta minäpä sihisen myös kotona, kaverilla ja internetsissä! Tasapainolaji tämäkin: karman lait pakottavat 50-50 kehujen ja juorujen jakautumiseen, niin pysyy universumi tasapainossa ja maapallomme suuren kilpikonnan päällä pyörimässä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta