Dieetillä ja nyt v*****

Dieetti kuulumisia luvassa! Alkuun heti nopea referaatti:

-Paino 50.8 kg, eli kisapaino saavutettu

-Ruokaa lisätty maltillisesti

-1 HIT otettu pois, eli lepoa koneeseen

image

No niin, että sellaista. Mutta mitä muuta dieetille kuuluu?

Olen työskennellyt viimeiset pari viikkoa, kuin pieni apina kouluhommien parissa. Pakaraa on hangattu oikein urakalla Metropolian kivi kovilla jakkaroilla, mutta ei voi valittaa. Enää muutama hikinen viikko jäljellä, fyysistä tunneilla istumista, JES! Tämä koulussa homehtuminen on kirjaimellisesti homehduttanut kaikki haluni sykkiä Malmin kotipesästäni, Töölö gym:lle. Olen siis treenannut vain Malmin “vara salillani”, josta on näköjään tulossa salakavalasti uusi vakio salini, EIII! Joka tapauksessa tämä useamman viikon kestänyt Malmin fitness24/7:ssa tapahtuva treenaaminen on aiheuttanut vähän ongelmia.

Ongelmana kyseisessä salissa on alun perin ollut sen pienuus. Laitteita on vähän ja treenit koostuvat pääsääntöisesti vapailla painoilla taiteilusta. Mikä sinänsä ei ole ongelma, koska henkilökohtaisesti rakastan vapailla painoilla treenaamista. Lisäksi dieetillä sykkeet ovat pysyneet hyvällä tasolla vapaiden painojen ansiosta, koska yksinkertaisesti salilla ei ole laitetta jolle vaihtaa. Eli laitteesta toiseen ravaaminen ei ole mahdollista, on vain pakko treenata koko ajan. Ja tämä koko ajan on ihan oikeasti totta, jos lasket painot maahan, ne nyysitään sinulta välittömästi. Malmi…

image

Toisena ongelma on ollut ghetto moodi, jonka olen Malmin aitoon henkeen onnistunut sisäistämään itseeni 😀 Normaalisti kuvailisin itseäni sanalla, hyväkäytöksinen, mutta Malmin fitness24/7:ssa NIIIIIN ERI!!! Olen ikävä kyllä tapellut, huutanut ja irvistellyt kyseisellä salilla niin paljon että hävettää. Yhden laatu esimerkin voit lukea täältä.

Kolmas ongelma, uusin ongelma, on muodostunut innokkaista miehistä. Koska olemukseni yleensä aina, etenkin salilla (päivän onnellisin hetkeni) iloinen ja aurinkoinen, viestii tämän tyyppinen olemus ikävä kyllä etenkin vastakkaiselle sukupuolelle, jonkinlaista alkeellista sodin kutsua. Koska näyttäydyn Malmin salilla nykyään päivittäin ja ajallisesti hyvin säännöllisesti, tulen tutuksi kanssa treenaajille. Tuttu naama tekee minusta turvallisen isku kohteen. Iskuja on sadellut viime aikoina niin paljon, että olen miettinyt Malmin  East Body:lle siirtymistä. Loppuun muutama esimerkki:

Turkkilaisen miehen HUOM! päivittäin tapahtuvista iskuista vapaa suomennos: “Onko sinulla joka päivä eri treenivaatteet?” Vastaukseksi mies saa aina lyhyen ja ytimekkään, kyllä.

Ja mitä oikeasti tekisi mieli sanoa: “Kyllä, mutta käytän aina samoja pikkuhousuja” 😛

Venäläinen mies, joka ei hevillä lannistu. Koska en lähde mukaan hänen kyselytuntiinsa, on paras tapa tutustua, lähtemällä mukaan minun treeniini. Tehdään treeni yhdessä, tyylillä ängin itseni nyt mukaan tähän sinun treeniin, halusit tai et. V***U!

Olen ehkä joskus aikaisemminkin antanut miehille vinkiksi, että älä tunge lainaamaan kenenkään tosissaan treenaavan naisen painoja. Kyllä se vaan on niin hanurista! Ei tee vaikutusta! + Mä en juttele kun mulla on treeni kesken. Jättäkää mut rauhaan! :DDD Samperi!!! #EIMIEHILLE!

I <3 BIKINI FITNESS

Naama nutturalle ja menoksi!
Naama nutturalle ja menoksi!
lindapaldanius

31 vastausta artikkeliin “Dieetillä ja nyt v*****”

 1. “Onko sinulla joka päivä eri treenivaatteet?” repesin tolle 😀
  Mut kyllä tämä on kuitenkin mielikuvituksellisempi iskulause kuin ”käytsä usein täällä”

  • Sanoppa muuta :DDDD ja vielä joka ikinen päivä!

 2. Ikävää kuulla noista häiriköivistä miehistä, mutta pakostakin tulee mieleen kysymys, auttaisiko lievä vaatteiden lisääminen? Tai voisiko nuo kuntokuvat ottaa vaikka naisten pukkarissa? En sano tätä ehdoin tahdoin pahoittaaksesi mieltäsi, mutta en ymmärrä täysin uutta salipukeutumistrendiä. Kyllä mua häiritsee naisenakin liian paljasteleva vaatetus ja mun mielestä se ei kuulu salille. Mutta valitettavasti se on vain mun mielipide ja niitä löytyy yhtä monta kuin ihmistäkin 🙂

  • Joo ja naisen saa raiskata jos hän käyttää minihametta…. Ikävää että napana kettuttaa sinua, mutta ikävä kyllä olen itseni oma treeni motivaatio. Oma napani motivoi minua niin paljon, että jatkossakin heilun napa paljaana ja siihen ei muiden mielipiteet vaikuta!

  • Noo ehkä moikkailu ja jutustelu salilla ei ole verrattavissa raiskaukseen. Harmi että väärät ihmiset kiinnostuvat vääristä ihmisistä väärissä paikoissa. Raukat varmaan kuulleet huhua että salilta löytyy hyvää, terveellistä seuraa. Menisivät sinne baariin seuranhakuun;)!

 3. I feel you!!Käyn itse 24/7:ista ogelissa, meltsissä ja välillä (äärimmäisessä hädässä) malmilla…Ja se on joka kerta yhtä verenpainetta nostattava kokemus.Ogelissa viihdyn noista parhaiten 🙂

 4. Respectit että pystyt käymään säännöllisesti Malmin Fitness 24/7:lla, mä kävin kerran ja toiste en mene 😀 Mä päädyin just tollasten kokemusten takia matkustamaan aina puoli tuntia Itä-Helsingistä Kamppiin salille, et saa treenata rauhassa 😀

 5. Kyllä se nyt on valitettavasti niin, kuin tuo ensimmäinen kommentoija sanoi. Ja tuskin hän tarkoitti tuota minihame-saa raiskata juttua. Nyt kun Suomeen tulee niin iso ryhmä pakolaisia ja kun he muslimimaista tulevat miehet pääsevät kaduille, niin se on menoa sitten. Heille vähäpukeinen nainen tarkoittaa ”helppoa” naista, joka haluaa iskeä miehiä ja harrastaa vapaata seksiä. Se on vaan tosiasia, joka kuuluu heidän kulttuuriin. Se on sitten jokaisen oma valinta, että millä tavalla haluaa pukeutua ja haluaako kuunnella tuollaisia kommentteja päivästä toiseen.

  Tätä en tarkoittanut pahalla just sua kohtaan, koska olet mun lemppari bloggaajia 🙂 Mahtava kroppa!

  • Yleistä nyt vähän enemmän vielä 😀 Puhut muslimimiehistä ihan kuin he olisivat eläimiä, joilla ei ole mitään kontrollia itseensä ja eivät ymmärtäisi, että maailmassa on erilaisia kulttuureja joissa on erilaiset tavat.

   Kyllä se meille suomalaisillekin on yleensä merkki ’helposta’ naisesta, jos pukeutuu liian vähäisiin vaatteisiin tilanteeseen nähden (en tarkoita sinua Linda). Vähäpukeisuus herättää huomiota niin meissä kantasuomalaisissa kuin ulkomaalaisissa, vaikka sitten muslimeissa, ja saattaa kyllä osaltaan vaikuttaa siihen että tullaan herkemmin lähestymään. Kulttuurierot pätee tähän salilla jutteluun myös. Muualla salit ovat hengailupaikkoja samalla tavalla kuin joku kahvila. Muissa kulttuureissa vieraille ihmisille jutellaan herkemmin. Pokailu ja treenien häiritseminen on kyllä oikeesti ärsyttävää, pieni flirtti taas ei =)

   Mut sit tullaan tähän salipukeutumiseen. Mulle on ihan sama miten salille pukeudutaan, mut lähinnä itse mietin, että mulla olisi lyhyessä topissa epämukava olo kun iho liimautuu penkkiin. Toisaalta mul ei olekaan tuollaista vatsaa ja abseja kuin Lindalla – todennäköisesti heiluisin ilman paitaa myös jos olisi 😉

  • Kyllä suht täyspäinen ihminen asuttuaan Suomessa edes jonkun verran ymmärtää, että täällä on erilainen kulttuuri ja naiset eivät pukeudun huntuihin. En usko, että muslimiuskonnolla tässä olisi paljon merkitystä, ulkomaalaiset miehet vaan lähestyvät naista herkemmin julkisissa paikoissa kun taas suomalaiset antavat olla rauhassa.
   Itse oon sitä mieltä, että kuntosali on väärä paikka tulla pokaamaan ihmisiä, ainakin tälläisellä intensiteetillä, koska se voi oikeasti haitata treenia. Hienovarainen flirtti on eri juttu, varsinkin jos molemmat näyttävät olevan kiinnostuneilta.

   Nyt luin Henrikan vastauksen, samat sanat siis 🙂

  • Ehkä sitten on syytäkin korjata heidän asenteitaan sillä, että pukeutuu just niin kuin haluaa, eikä silti ole helppo?! Mun mielestä antaa vähän väärää viestiä ruveta kumartelemaan jonkun toisen kulttuurin suuntaan, että ”okei, pukeudutaan sitten niin että teidän kulttuurissa tajutaan, etten ole helppo.”.

 6. Tuo minihame-raiskausvertaus on niin mauton, että jo sen perusteella uskon, että kommenttini ei saa sinua muuttamaan näkemystäsi mitenkään. Haluan kuitenkin vielä sanoa, että en todellakaan ole sitä mieltä että paljas pinta oikeuttaisi raiskaukselle. Nyt tiedän, että topissa treenaaminen on sulle tärkeää ja se sulle sallittakoon. Jatka samaan malliin, teet hienoa työtä ja kyllähän tuota napaa näyttää mielellään! 🙂

 7. Nyt toivon että näitä raisisti ja napa keskustelu käydään jossain ihan muualla :DDDDD Toivon että jokainen saa käyttää ihan sellaisia vaatteita kuin haluaa ja kaikkille olisi ihan ok, onko ihminen sitten oranssi vai vihreä. Haluaisin korostaa että kyseisellä salilla käy myös niin sanotusti kantaväestöä!!!

 8. Käytätkö samoja vaatteita offilla että napa näkyy vai onko tämä ilmiö vain dietillä? Oli se turkkikainen, venäläinen tai suomalainen mies niin kyllä omalla pukeutumistyylillä varsinkin vähiin paljastaviin vaatteisiin antaa vääriä signaaleja miehille vaikka se e tietenkään ole syy antaa miehille oikeutta raiskata. No mutta pää asia että itse viihdyt katsellen omaa napaasi 🙂 Hieno kunto ja tsemppiä loppuun.

  • Tyylini ei muutu painon mukana, toki jos vyötärö on kovin turvonnut en treenaa tai kulje kaupungilla maha paljaana. Nautin nyt työni jäljistä…

 9. moi! käyn itsekin malmin salilla ja olen sinut siellä nähnytkin. älä muiden mielipiteistä välitä! ihan sama mitä ajattelee. treenaamaan sinne ollaan tultu ja siihen keskitytään. tosi harmillista nuo ”painojen varastelut” ja laitteiden omiminen. halpa sali=halvat huvit=) tsemppiä treeneihin!

 10. Malmin East Bodist puheenolleen, siel on ens sunnuntaina avoimet ovet, jos olisin sä valitsisin todennäköisesti ton salin. kannattaa ainakin koittaa.

 11. Ugh!!! Malmin salilla käynyt joskus: kesken kyykkysarjojeni tulee kaksi venäläistä ukkoa lähelle taakseni tuijottamaan ja selkeästi minusta puhumaan/kuolaamaan/arvostelemaan. Jäävät sitten siihen kököttämään ja hakemaan flirtti katsetta niin pitkäksi aikaa kun lähden vaan pois. Miksi ei voi ihmiset keskittyä omiin treeneihinsä!!??
  Onko tuolla muuten vielä se ukko, joka varailee laitteita lukemalla sanomalehtiä, mutta treenaa siinä välissä yhden sarjan ehkä n. puolessa tunnissa – ja tällöin karjuu niin hulluna, että säikäyttää kaikki kanssatreenaajansa?!
  Tsemppiä, anna niiden miesten seota siellä – you rock!!! 😉 Tulen kannustamaan kisoihin!

  • Kuulostaa vieraalta juuri tuo kyseinen ”varailija”. Aikamoinen hahmo kysellä salilla on merkittävästä karsastuksesta kärsivä, vanhanliiton turkkilainen painija 😀

 12. Ehkä toi ulkoasu hieman vaikuttaa asiaan? Ja oli tärkeää mainita kansallisuudet 🙂

  • Varmasti ulkonäkö vaikuttaa kaikista eniten, olen ihan nätti nainen ja tiedän sen. Kansallisuudella ei ole mitään raisistista pohjaa, jota ilmeisesti yrität epätoivoisesti kalastella. En tiedä kommentoisitko tuolla kansallisuus jutulla blogia, jos tietäisit että rakas pikkuveljeni on puoliksi venäläinen. Olen aina kannustanut häntä olemaan ylpeä tästä kulttuurien rikkaudesta!

 13. Malmin EB on hyvä paikka olla rauhassa 🙂
  omistajat on mukavia ja kanssa reenaajat antavat olla kyllä rauhassa ja jollet vastaa ei ne uudestaankaan kysele enää. Ite oon siellä käyny nyt reilu puol vuotta, sali on pieni mutta toimiva. Peilisalia saa käyttää kun siellä ei ole tunteja (ainakin ennen on saanut) ja vapaita painoja on runsaasti. Eikä oo kuin kerran käyny giant kierron aikana että joku on vieny painot, silloinkin asiasta sanomalla ei ole tapahtunut uudelleen.
  Aamuisin sali on ainakin klo 7-10 ollut aikalailla tyhjä (pois lukien ryhmäliikunta aamu jolloin peilisali on täynnä). Ja illalla klo 20 jälkeen on jälleen hyvin rauhallista, ns. Ruuhka-aika on klo 15-19
  Sunnuntaina 13.9 on avoimien ovien päivät joten tervetuloa tutustumaan 🙂
  T. 2014 kevään kilpasisko

  • Kiitos tästä! Olen kyllä jo käynyt (kerran) kyseisellä salilla 🙂 Paljon uutta tietoa siis!

 14. Minäkin kävin aikaisemmin Malmin F247 ja sinutkin siellä muutaman kerran nähnyt, mutta nyt elokuussa siirryin East Bodylle. Tykännyt olen todella paljon. Pieni sali, mutta laitteet sijoitettu hyvin. Ja todellakin saa rauhassa treenata jos haluaa. Omistajat ihania, valmennuspaketin heiltä otin vuodeksi nyt ainakin. Suosittelen. Mieletön kroppa sulla, anna navan näkyä, kyllä mäkin antaisin jos ois tommonen masu. Tsemppiä syksyyn

  • Ahaa, kiva kuulla! Pitää todella harkita!

 15. Sun blogi on niin piristävän erilainen fitnessblogi, pidän erityisesti sun suorapuheisuudesta 😀 jatka samaan malliin!

 16. Et selvästi ole käynyt Mellunmäen salilla? Kokemuksesta kerron että Malmi on vielä luksusta siihen verrattuna 😀

  • Joo en oo 🙂 On siellä Malmilla mukavaakin!

 17. Itseäni myös häiritsee jos joku tulee pokailullaan häiritsemään. Tietysti saa sarjojen välillä tulla juttelemaan mukavia jos on aivan pakko, mutta sekin välillä ärsyttää. Tykkään sarjojenkin välillä vaan kuunella musiikkia ja valmistautua seuraavaan sarjaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta