#bikinifitnesshelvetti osa 2

(Osan yksi löydät täältä)

Olen lapsesta asti ollut liikunnallinen ja ennen kaikkea villi. Ala-asteen ensimmäisellä luokalla aloin harrastamaan tanssillista voimistelua ja Iisalmen naisvoimistelijoissa viihdyinkin seuraavat kuusi vuotta. Voimistelu urani katkesi kaiketi olemattomaan rytmitajuun ja kankauteen 😀 Suurin syy ns. lajin vaihtoon oli jalkapallo, josta innostuin ala-asteen viidennellä luokalla. Jalkapallossa parasta pikku Lindan mielestä oli pelireissut. Voimistelu oli siinä mielessä nuijaa, että reissuun pääsin tasan kerran vuodessa.

Äitiä aina niin hävetti koska kumpikaan meistä ei susotunut käyttämään mitään muuta kuin verrakkareita koko ala tai ylä-asteella :DDD Lauralla kovat tuplahaukat!
Äitiä aina niin hävetti koska kumpikaan meistä ei suostunut käyttämään mitään muuta kuin verkkareita koko ala- ja ylä-asteen aikana :DDD Kuvassa sisarellani Lauralla kovat tuplahaukat!

Jalkapallon parissa sai aina reissata ja niinpä olen päässyt koluamaan kaikki Suomen pikku kylät ja kaupungit. Pelaajana olin super surkea, ehkäpä joukkueen huonoin. Jalkapalloa tuli potkittua kuusi vuotta ja saavutukset yksilönä olivat seuraavat: yksi maali ja pomputtelu ennätys neljä! Haluaisin korostaa että pelasin tosiaan neljä vuotta ja päätin jakaa “lahjojani” valmentajana, vuoden verran 😀 Vaikka olin surkea pelaaja, olin joukkueen sisällä tykätty, koska olin yksinkertaisen kaheli. Rakastin erilaisten tv-ohjelmien uudelleen tulkitsemista ja valokeilassa keikkumista. Jalkapallo takasi aina joukkueen verran yleisöä, halusivat he sitä tai eivät. Liikkuvasta bussista on paha hypätä pois. Jalkapallon pelasti ylä-asteen teinivuoteni <3 Muuten meno olisi voinut yltyä aika villiksi 😉

Kultaa tuli ja monesti, vaikka meikä oli niin huono :D
Kultaa tuli ja monesti, vaikka meikä oli niin huono 😀

Ala-asteelta minulle on jäänyt yksi karvas muisto yli kaiken, liittyen liikuntaan. Sain nimittäin neljännellä luokalla liikunnasta arvosanan seitsemän. Muuten loput 11 vuotta, arvosana liikunnan osalta oli yhdeksän. Kymppiin en koskaan yltänyt, mutta se ei minua ole koskaan haitannut, koska noita ysejä on todistuksessani esiintynyt vain kuvaamataidon saralla 😀 Mutta neljännen luokan liikunnanopettajalle kannan ikivihoja. Ei arvosanaa voi tiputtaa, jos ilmoittaa että pesäpallossa ei halua seisoa takakentällä koko tuntia, koska kaikki muut on niin p****ja, pallo ei kuitenkaan tule kertaakaan lentämään sinne asti. Olen edelleenkin sitä mieltä, että tässä vaiheessa voi lähteä kotiin ja näyttää ihan vähän keskimmäistä sormea opettajalle…. Eli ei mitään perusteita seiskaan :DDDD

Lukiossa hamusin kaikki liikunnan kurssit, joita oli tarjolla todella kiitettävästi Iisalmen lyseossa. Joukkuelajit olivat jääneet sikseen ja olin hurahtanut lenkkeilyyn. Lenkkeilin useamman kerran viikossa, puolen kilon hiekkapainot nilkoissa heiluen. Lukion toisella luokalla sain yllättäen iskettyä itselleni poikaystävän ja päätin heti muuttaa hänen Tampereen residenssiin. Lukion kolmannen luokan suorin siis jylhässä Hervannassa. Liikunta unohtui noin vuodeksi, mutta onneksi olin lukion jälkeen innokas baareissa juoksija, nimittäin löysin baarista uuden harrastuksen:

Olimme ystäväni Jennan kanssa valloittaneet tanssilattian kohtuullisella humalatilalla. Tanssin tiimellyksessä tapasimme Jennan vanhan cheerleading opettajan ja niin meistä tuli Tapparan chiluja 😀 Ryhmän nimeksi tuli Sparkling Stars ja tuolla nimellä taitaa likat edelleen tanssia Hakamettässä. Ja ainiin Tappara on edelleen terästä 😀

image
Original crew

Huutamisen jäätyä vähemmälle, jätin liikunnan satunnaisiin kuntosali kertoihin, pariksi seuraavaksi vuodeksi. Vuonna 2010 oli kuitenkin edessä rakkauden loppu Pirkkalassa ja uusi poikaystävä löytyi Helsingistä. Helsingissä minut pakotettiin ensimmäisenä kuntosalille ja sinne sitä on sitten jääty. Näin minusta tuli siis #bikinifitnesshelvetti

image

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “#bikinifitnesshelvetti osa 2”

  1. Hei, pakko kommentoida nyt, löysin tän sun blogin itseasiassa sut kokonaan jokin aika sitten Bettinan videoista, kiitos tästä hänelle:D Oot aivan hurmaavan hauska ja fiksun oloinen ja tää sun blogi kaikissa aitoudessaan sijottuu johkin top3, erottuu ihanasti massasta just sellasella että kirjotat ja oot sellanen kun oot etkä yritä mitään tai olla muutakun sinä itse ::) Pointti oli se että, keep going<3

    • Arvostan että jaksoit kommentoida, kiitos!!! Bettiina on kyllä super muija! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta