Tiimipäivät

Sunnuntaipäivä vierähti tiimipäivien merkeissä. Luvassa oli paljon mielenkiintoista asiaa ja uutta opittavaa. Tapahtumapaikkana toimi Helsingin Vallilassa sijaitseva kuntoklubi  PCA scala.  Upea konsepti ja mitkä laitteet! Täyden kympin mesta! Päivä piti sisällään muun muassa luentoja, poseerausta ja FitClub Finlandin päävalmentaja Marko Savolaisen ohjatun treenin. Markon kanssa tuli tehtyä etenkin kyykkyä, vähän uudella vinkkelillä. Kiitos siitä! Iltapäivä oli pyhitetty Hanna Turtiaisen  vetämälle kehonhuololle. Siinä vaiheessa tästä likasta imettiin viimeiset mehut ja oli ihana lähteä kotiin nauttimaan pitkistä päiväunista 🙂

image

Päivän kohokohtiin kuului ehdottomasti ihanien tiimikavereiden kanssa turiseminen. Etenkin Saara Suhanto ja Elina Oinonen tekivät terää myös tämän tytön dieetti päälle 🙂

image

 

Lauantaina olin todella energiaton, mutta onneksi sunnuntai sujui himppasen eri fiiliksillä. Hymy oli nimittäin todella herkässä 🙂

image

 

Tällaiset höntsäilyt täytyy niin käyttää hyväkseen! Sefiet kehiin, hih 🙂

 

image

 

Hauskaa tuli pidettyä myös Saaran kanssa. Bikinit goes Body fitness 😀

image

 

Lajin vaihdosta ei tullut, joten back to basic. Bikini poset kehiin!

image

 

Energistä viikkoa kaikille <3

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “Tiimipäivät”

  1. Ihan mahtavaa nähdä ehkä ensimmäinen bikinimimmi joka käyttää painonnosto kenkiä! Lähes järjestäen kaikilla on paksut, pehmeäpohjaiset lenkkarit ja varsinkin kyykyssä ja mavessa nilkat solmussa. Muutenkin juuri oikeanlainen meininki, ei niin bikinikuplainen 😀

    lindamirjam.blogspot.fi

    • Noi kyseiset kengät on vielä ihan huiput. Niissä ei ole liikaa korkoa/jäykät, että niillä ei pystyisi tekemään kaikkia treenejä. Sumomaastaveto on ainut jonka teen sukkasilteen. Muuten pärjään yhtien kenkien raahaamisella 😀 Ai niin ja kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta