Kisadieetin vaikutus sinkkumarkkinoihin

Silmiini on sattunut viime aikoina muutama kirjoitus, joissa pohditaan kisadieetin vaikutusta parisuhteeseen. Raskasta on ja kaikkea sen väliltä. Mutta mitenkäs kun kisadieetillä ollaan yksin. Onko se etu vai haitta? Riippuu kai pitkälti ihmisestä ja dieetin etenemisestä. Muutaman havainnon olen itse onnistunut rekisteröimään pitkien piuhojeni ajatusmatkoilla. Mikä ihme voi olla kurjaa, kun sinkkuna voit keskittyä vain itseesi ja siihen tuttuun #bikinifitnesshelvetti.

Otetaan ensimmäisenä käsittelyyn skenaario jossa yrität tehdä vaikutuksen uuteen ihmiseen. Hyvässä lykyssä vastapuoli on ”tutustunut” maailmaani jo rakkaan internetin kautta. Nyt joku ajattelee ihan kauhuissaan, että kuka googlaa treffi kumppaneitaan. Vastaus on, että yllättävän moni. Mutta omassa tapauksessa koen sen vain etuna. Olen usein niin lopussa, että en millään jaksa kertoa itsestäni hirveästi, on mukavaa välillä kuunnella vain toisen juttuja ja päästä pois omasta fitness kuplasta. Vaikka olen narsisti, minua kiinnostaa myös muiden jutut 😉

Siirrytään skenaarioon kaksi. Tämä on samperin tylsä, mutta niin fakta! Eli, aika…. Se sit siitä, tästä ei kukaan jaksa lukea 😀

Yökyläily. Ei millään! Vieraan ihmisen vieressä nukkuminen takaa, huonot yöunet. Huonot yöunet = treenit kärsii. Mee kotiis siitä!

Dieetin edessä ulkoinen habitus muuttuu muun muassa seuraavasti: takapuoli katoavaa ja rinnat, mitkä ne on? Kruunataan tämä setti silmäpusseilla ja likaisella tukalla. Yritä siinä nyt sitten tehdä vaikutus toiseen.

Parisuhteen suurin plussa kisadieettiä ajatellen, on ehdottomasti se että kumppani tietää millainen se oma puoliso oikeasti on, vaikka kyseisellä hetkellä olisikin aika erikoinen ilmestys. Parisuhteessa voi olla niin lopussa kuin haluaa ja oikea puoliso ei varmasti tuomitse millään tavalla. Sinkkumarkkinoilla on myös paljon miehiä jotka ainakin luulevat ymmärtävänsä millaista elämää elän/sykin, mutta itselle tulee välillä aika huono-omatuntoa. Inhoan varastaa ihmisten aikaa ja sitten perua varattuja aikatauluja, koska ihan olen vain niin lopussa :DDDDDDD Treenit tulee ensin  ja sitten vasta kaiken maailman riiaukset 😀

image

Rakastan käydä elokuvissa ja nämä riiaukset ovat vieneet minua usein elokuviin. Mitä muutakaan minun kanssa voi tehdä? Istua hiljaa pimeässä salilla 😀 Onpahan muijan kuiva olemus piilossa ja naama kiinni. Ei kaikki jaksa koko ajan kuunnella siitä #bikinifitnesshelvetti 😀 Eli olen onnistunut koluamaan tänä kesänä useamman elokuvasalin läpi, joten jos olet menossa leffaan ja haluat tietää onko kyseessä hyvä pätkä, kysy minulta 😀

29.8.2015 Pääkaupunkiseudun leffatarjonnasta poimittuna ne jotka olen käynyt ihmettelemässä:

Jurassic World – ihan sairaan pelottava, toki olen ihan sairaan säikky.

Ant-Man – Yllättävän hyvä, idea on kuitenkin super naurettava. Onneksi myös tekijät olivat tajunneet sen

Kätyrit – Pidän piirretyistä, mutta pakko myöntää että aika epäonnistunut pätkä, kiteyteytyksenä pitkästyttävä.

Loma – Vaikuttavan hauska, sopii hyvin dieettiläiselle!

Mad Max – Kamalaa kun elokuvissa ei ole mitään juonta. En suosittele!

Magic Mike XXL – jälleen elokuva ilman juonta ja harmittavan vähän paljasta pintaa. Onneksi edes vähän!

Mission Impossible – Rogue Nation – aika pitkä, mutta ei missään nimessä pitkästyttävä. Ei liikaa räiskintää ja mukavan monimutkainen 🙂

Terminator Genisys – Nostalgiaa, ihan ok…

Pixels – Kenelle tämä elokuva oikein on suunnattu? Lapsille vai aikuisille? Ja miksi sen kesto on melkein kaksi tuntia?

Saat ihan itse päättää olenko käynyt katsomassa kyseiset elokuvat yksin, eri miesten kanssa vai yhden ja saman, vai onko minulla myös kavereita? 😉

Tänä sunnuntaina ei miesten kanssa keikuta, vaan suuntaan FitClub Finlandin tiimipäiville, lupaan palata päivän sisältöön ensi viikolla. Antoisia elokuvahetkiä!

image

 

lindapaldanius

10 vastausta artikkeliin “Kisadieetin vaikutus sinkkumarkkinoihin”

 1. Hahah 🙂 Oon itsekin nyt dieetillä (en tosin kisadieetillä) ja deittailen. Tuntuu niin tutulta, mitä kirjoitat! Onneksi löytyy kivoja miehiä, jotka ymmärtävät, että mimmillä voi olla elämässä muutakin kuin mies ja mitä mies tekee.

  Linda, kerrohan mulle jos olisit kokenut vastaavaa… Mä normaalisti syön terveellisesti ja monipuolisesti ja miinuskaloreista huolimatta jaksaminen ja energiatasot on hyvät. Sitten yhtenä päivänä vedin herkkuöverit suklaalla ja karkilla (määrät tähtitieteellisiä) ja pari kolme seuraavaa päivää oli väsynyt olo normaalisti nätit silmänaluset olivat turvonneet. Eli tuleeko mässystä aka sokerihumalasta oikeasti noin väsynyt olo fyysisesti? Emotionaalista kärsimystä en tunne mässyistä, tunsin vain kaipaavani sokeria kun yhtäkkiä kadulla huomasin kadehtivani(!) lihavia ihmisiä.

  • Kuulostaa niiiiiiin tutulta. Vaikka ns. tankkauksia tekisikin ihan puhtaasta, voi keho reakoida vastaavalla tavalla, eli ruokakakrapulalla. Kyllä, olen itsekkin kadehtunut aika ajoin lihavia ihmisiä :DDD Se on niin hassua!

  • Ihana kuulla, että en ole ainoa joka on kokenut ”ruokakrapulan” (loistava nimi!) ja miettinyt tämmöisiä asioita 🙂 Paljon tsemiä sulle dieettiin ja kisoihin!

 2. Mitä kautta löydät deittiseuraa? Lähtisitkö vaikka joku päivä leffaan? 😉 En kylläkään ole sporttinen lihaskimppu, en sinne päinkään…

  • Miehessä minua ei kiinnosta niinkään ulkonäkö, vaan kyllä olen enemmän kiinnostunut persoonista. Mutta elämäntyylini on aika kuluttava, joten olisi kiva jos toisella ihmisellä olisi myös joku isompi oma juttu :DDD

  • Harrastan kalastusta 🙂 Enkä pelkästään naisten….;-)

  • Kalastus, kaikkien naisten ”unelma harrastus” :DDD

  • Jaahans, ehkei sittenkään stadin mimmejä tälle miehelle…:)

 3. Ihan pakko kysyä, että mistä olet tuon vihreän topin ostanut, kerrassaan ihana? 😊 Ja sä olet itsekin ihan huikea, sun blogi on ihan suosikkini! 😄

  • Ihan H&M, taisi maksaa peräti kympin :DDDDDD Kiitos kehuista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta