-12 KG

Kisadieettini pituus on tänä vuonna noin puoli vuotta.. Paino vaihtelua on reilusti. Alle olen koonnut muutaman kuvan, joissa elopaino on muuttunut noin 12 kg. Pituutta minulla on 162 cm ja kuvissa ensimmäisessä posetan noin 64 kg ja kuvita jälkimmäisessä esiinnyn luisen olemukseni kanssa noin 52 kiloisena. Miten 12 kiloa näkyy????

image

image

image

image

Painoni on jossain välissä ollut myös karvan yli tuon 64 kilon, mutta silloin ei ole paljon vaa’alla huvittanut astella. Samaa pätee myös nykyiseen kuntooni. Aamupainoni on nyt 51.5 kg ja kisalavalla ajattelin esiintyä 51 kg alapuolella. Koska lajini ei ole mikään painonpudotus kilpailu, ei alimmilla ja ylimmillä painoilla ole niin väliä. On ihan sama mistä lähdettiin ja mihin päädyttiin, tärkeintä että itse on tyytyväinen ja kokee kaiken työn olleen sen arvoista.

Jos ajattelen ihan puhtaasti painoa ja sitä milloin itse koen olevan kauneimmillani, on se kiloissa noin 56 kg. Korkeat vaa’an lukemat takaavat näyttävän perän ja matalat puolestaan kauniit kasvot. Molemmissa on omat hyvät ja huonot puolensa. Pyöreässä olomuodossa nautin niin satotusti täysin RINNOIN ja laihana nautin napana näyttelystä, ne olemattomat vatsapalikat on pitkästä aikaa aika kivat!!! Rakastan molempia olomuotoja 🙂

Tällä viikolla olen ollut suhteellisen väsynyt. Olen palannut nimittäin taas koulun penkille, viimeiselle lukukaudelleni Metropoliassa 🙂 Vaikka olen ollut väsynyt pitkien koulupäivien jälkeen, olen kurjuuden keskellä saanut voimaa herkuteltuani ajatuksella: ”Kohta pääsen salille, jes!”. On ihan huippua päästä treenaamaan koulussa istumisen vastapainoksi, vaikka dieetti painaa jalkaa ja elimistön palautuminen on selvästi heikentynyt. Nyt on ollut pakko ruveta venyttelemään joka päivä, muuten ei hermosto pysy menossa mukana 🙂

lindapaldanius

8 vastausta artikkeliin “-12 KG”

  1. Olet kyllä upea molemmissa kuvissa Linda! 🙂 Matkaasi on mielenkiintoista seurata, tsemppiä!! <3 🙂

    • Ei toki, riippuu siitä millaisia välejä kisojen väleissä on ja miten hyvin ns. ”onnistunut” palauttamaan kehoni dieetistä. Sadan asian summa ja 12 kg ei harmita minua yhtään! Toivon että syksyn ja kevään kisojen välissä otan noin 6-7 kg lisää painoa 🙂

  2. Hei ihana Linda! Sellasta mietin, että minkäkokoisia gazoksen pöksyjä käytit offilla? Tahtoisin tilaa, mutta oon epävarma oikeesta koosta. Niin ja ei sattuis oleen nyt heittää alekoodia kehiin? 😀

    • Moikka! Offilla kokoni oli s, koska Gazoksen treeni -pökät on materiaaleiltaan hyvin joustavia. Uusimman malliston materiaali on hivenen napakampi, joten luulen että olisin tilannut myös m -kokoa kyseisistä pöksyistä. Nyt käytän kokoa xs. Riippuu tietysti kamalasti mallista 😀 Tuliko mitään selkoa? :DDDD Koodeja on luvassa vasta myöhemmin syksyllä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta