Näillä puheenaiheilla teet vaikutuksen salikissaan <3

Olen useamman kerran tehnyt listauksia otsikolla: älä kysy näitä fitness ihmiseltä. Ajattelin, että välillä voisi olla vähän positiivisempi meininki ja siksi olen väsännyt listan niistä asioista, joista fitness ihmisen kanssa voi keskustella (edellisiin listoihin voit tutustua tästä ja tästä). Miellyttävän small talkin taustalla on kuitenkin sellainen tekijä kuin viihtyvyys, eli olisi mukavaa että keskustelua jaksavat käydä molemmat osapuolet. Seuraavaksi on siis aika siirtyä niihin hedelmällisiin keskustelun aiheisiin.

image

1.Vessa

Koska kehostaan huolehtiva ihminen juo paljon vettä, takaa tämä veden lipitys armottoman pissihädän. Hyvä peliliike on neuvoa missä sijaitsee yleinen vessa, joka on maksuton. Toki avausreplana todella erikoinen 😀

2. Paino

Sanotaan, että joka vanhoja muistelee, sitä muistitikulla silmään. Asia ei kuitenkaan ole näin, kun puhutaan punttijuntin painosta. Eli jätetään tässä tapauksessa ne muistitikut rauhaan 😉 On ihanaa muistella mitä paino oli tammikuun viides päivä ja mitä vaaka mahtoi näyttää toukokuun neljäs päivä ja niin edelleen. Ja kyllä salikissalta saa kysyä painoa, tämä on todella mielekäs keskustelunaihe. Toki jätä välistä, jos havaitset megalomaanista turvotusta lyhyellä aikavalillä. Varoitus! Aiheesta tulee helposti monologi + ei kovin mielenkiintoista informaatio kysyjälle 😀

3.Ulkoinen olemus

Koskaan, älä ikinä sano: “Oletpa sinä pieni”, kaikki muut ulkonäköön liittyvät myös hieman kyseenalaiset kommentit ovat todella sallittuja ja voivat johtaa hyvään läppään. Jälleen kerran käänteispsykologiaa saa käyttää, salikissalle voi sanoa: “Oletpa sinä iso”. Muista kuitenkin oikea äänensävy 😀 Keskustelut verisuonista ja eri lihasryhmistä (ei välttämättä hauis, liian klisee) aina mielenkiintoista settiä!

4. Geenit

Koskaan, ikinä älä käytä sanaa lahjakas erillisenä yksittäisenä adjektiivina. Mutta geneettisesti lahjakas on asia erikseen.Se on suurin kohteliaisuus jonka fysiikkalajeissa kilpailevalle voi sanoa! On ikävää, mutta totta, että joidenkin lihasten kehittyminen on voimakkaasti geeneistä kiinni, kuten vatsat ja pohkeet. Kova työ kunniaan ja niin edelleen, joo, joo… Jos käytät sanaa lahjakas yksinään, se tarkoittaa samaa kuin tuurijuoppo. Tuurijuoppo ei osaa olla tai tiedä, haluaako olla kännissä vai ei. Lahjakas ei osaa tai tiedä miten kehoa rakennetaan, kaikki vain sattuu osumaan oikeaan. Eli aika loukkaavaa!

5. Lisäravinteet ja superfoodit

Näissä asioissa sali-intoilijoilla on aina mielipiteitä. Osa on puolesta (esim. takaavat optimaalinen lihaskasvu) ja osa vastaan. Suhtautumisesta löytyy uskonlahko tasoista innostusta ja fanaattisuutta ja ne joilla ei ole mielipiteitä, ei todennäköisesti ole tietämystä. Erityisen varovainen kannattaa olla treenibuusteri keskustelussa, varsinkin jos itse olet erityisen innostunut jostakin tietystä tuotteesta. Tästä aiheesta saa helposti kehiteltyä kunnon tappelun :DDD

image

lindapaldanius

4 vastausta artikkeliin “Näillä puheenaiheilla teet vaikutuksen salikissaan <3”

  1. Eikö riitä että sanoo naisen näyttävän seksikkäältä ja sitten voitaisiin mennä naimisiin ja elää onnellisena yhdessä treenaillen loppuun asti?

    • Ei se taida olla niin yksinkertaista. Ainakaan itse en halua olla vain seksikäs 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta