TOP 5 ärsyttävimmät fitness kysymykset

Pidän itseäni hyväntuulisena ja iloisena ihmisenä. Mutta aina ei voi olla kivaa ja välillä on niitä päiviä jolloin: “Eniten v*****aa kaikki” ja “Kaikki muu on p***aa, paitsi k**si”. :DDD

Tämän tyyppisinä hetkinä tekisi mieli näyttää vain kieltä ja jättää vastaamatta näihin maailman ärsyttävimpiin fitness kysymyksiin.

 

5 Maailman ärsyttävintä fitness kysymystä:

1.Miten sä jaksat mennä salille joka päivä?

Keskustelusta saataisiin huomattavasti mielekkäämpi, mikäli pohtisimme yhdessä miten selvitä välipäiväistä. Ne päivät jolloin joudun skippaamaan liikunnan tuoman endorfiini -piikin, olen itsekkin suurella todennäköisyydellä aikamoinen piikki. Salilla mieli lepää ja keho saa paljon kaivattua verenkiertoa. Kunnon treenin tuoma fyysinen väsymys on ihana vastapaino esimerkiksi 8 tunnin koulupäivän istumisen päätteeksi.

2. Miten sä jaksat syödä samat ruuat joka päivä?

Ensinnäkin saan ja haluan syödä samat ruuat joka päivä. Minun ei ole mikään pakko syödä tai olla syömättä mitään. Elämäntapani on valinta ja en koe että jään mistään paitsi vaikka jätänkin väliin mäkkärin kengänpohjat. Yksi päivä sinne tai tänne ei kaada dieettiäni, mutta ihmisenä olen super erikoinen. Erikoinen luonteeni ei lintsaa ja saa siitä sairaalla tavalla tyydytystä, että kuinka hyper tarkka pystyn olemaan :DDDDD

3. Mä syön tässä vähän herkullista Ben & Jerry’s jäätelöä, tekiskö mieli?

Ok, no kivat sulle! Ihan pienenä muistuksena, että olen ollut kisadieetillä sellaiset rapsakat 20 viikkoa, eli muistikuvat kyseisestä tuotteesta ovat aika hatarat. Olen pärjännyt todella kiitettävästi ilmankin. Hyvää ruokahalua! Super tyhmä harhaluulo on, että fitness ihmisten seurassa pitäisi jotenkin varoa syömisiään tai ei voisi syödä jotain, koska muuten fitness höpölle tulee paha mieli. Väärin, jokainen tekee omalla elämällään ihan mitä haluaa. Itse olen pikemminkin kovan luokan syöttäjä, rakastan tehdä ruokaa ja tuputtaa herkkuja muille. Eilen illalla pakotin sisareni syömään laivalta tuomani tuliais noitapillejä, jotta saan kuulla ovat ne niin pehmeitä kuin arvioin niiden olevan. Hetken katseltuani tätä noitapillien nautiskelua, pystyin menemään rauhallisin mielin nukkumaan. Jes, ne oli super pehmeitä!

4. Koska kisat?

Laske ite, en mäkään laske. Joskus syksyllä, eikö se lue siellä internetissä. Ei mulla oo mitään “kampaa”, josta olisin aloittanut countdownin puoli vuotta sitten. Kai ne on joskus, katsotaan sitten lähemmin, ehkä uhraan ajatuksen kisalavalle noin kuukauden ennen kisoja. Mä en tee tätä vain kisapäivän takia, vaan siksi että tykkään treenata.

5. Väsyttääkö?

Joo, olen väsynyt myös offilla, koska olen niin väsynyt muija :DDD

image

P.s Mä oon oikeesti ihan kiva ja rakastan höpötellä ihmisten kanssa. Tämän TOP 5 taustalla on fb inbox, joka on kirvoittanut tuntemattomia miehiä kömpelöihin lähestymis yrityksiin. Pikku vinkki, ei näitä pliis….

lindapaldanius

9 vastausta artikkeliin “TOP 5 ärsyttävimmät fitness kysymykset”

 1. ”Eihän tollain voi nauttia elämästä, ilman karkkia ja jäätelöö?”
  ”Etkö sä pelkää että kasvat liian isoks?”
  ”Miten sä pystyt muka oleen ryyppäämättä, eihän rankasta viikosta selviä ilman märkää viikonloppua?”
  Jne jne jne…. Huoh ja hih 😀

 2. Mun mielestä uteliaisuus ei ole pahe… Sulle noi kysymykset voi olla tylsiä, jokapäiväisiä, mutta kyllä muakin varmaan kiinnostaisi että milloin on kisat, jos olet tavannut kilpailla. Kaikille skene ei oo yhtä tuttu. Ja jos kysyy, että miten jaksaa treenata ja syödä kurinalaisesti päivittäin, niin ehkä tosiaan olet erikoinen kuten sanoit, ja sille toiselle se on jo hyvä vastaus.

  • Voi ei, jos olisit kommentoinnin sijaan lukenut esim. tietoja kirjoittajasta ymmärtäisit, että en koskaan kirjoita mitään juttuja tosissani!

 3. Paljonko sun paino on tällähetkellä ja paljonko kisoissa? Näytät upealta!!

  • Nyt painoni on noin 52 kg ja kisapainoni on noin 51 kg.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta