YLLÄTYS, JUHLAT!

Tänäkin vuonna syntymäpäiväni osuvat sisareni kanssa samalle päivälle :DDDD Eli Hyvää syntymäpäivää Laura ja Linda.

Olen siis kaksonen ja nyt en tarkoita horoskooppia. Olemme sisareni Lauran kanssa erimunaisia kaksosia. Tämä erimunaisuus herättää joskus ihmetystä kanssa ihmisessä. ”Miten te voitte olla niin erinäköisiä?” Kysymyksenä todella typerä, ihan vastaava kuin ihmettelisi miten tyttö ja poika voivat olla erinäköisiä, vaikka he ovatkin kaksosia :DD Ensinnäkin toisella on kolo ja toisella uloke, kyllä he ovat enemmän erinäköisiä kuin minä ja rakas sisareni 😀

Keskinäiset erot näkyvät meissä lähinnä omissa valinnoissamme. Ainut asia joka fysilogisista syistä tekee meistä oikeasti erinäköisiä on pituus, olen 9 senttimetriä ”pidempi”. Muuten olemme samanlaisia mini ihmisiä. Jos esimerkiksi katson jotain videota, jossa molemmat olemme touhuamassa, en tunnista kumpiko meistä on äänessä. Äännämme ja painotamme sanoja samalla tavalla. Tämä papukaijamaisuus juontaa juurensa lapsuuteemme. Äidin mukaan olimme jo ennen puhumaan oppimista, onnistuneet kehittämään oman keskinäisen kielen kommunikoida 🙂

Huumorintajumme ja siitä seuraavat kikatus, käkätys kohtaukset ovat omaa luokkaansa. Tiedän aina, että jos törmään johinkin juttuun, joka saa minulle kyyneleet silmiin hepulin muodossa vaikuttavan vastaavalla hysterian tasolla sisareeni.

Nämä valinnat jotka ovat koulineet meistä ”niin erinäköisiä”, eivät varmasti liity mitenkään seuraaviin seikkoihin esimerkiksi pään ja kehon osalta:

Pää: Kampaaja (hiusten pituus ja väri, aikalailla vastakohdat)

Keho: Kuntosalilla raivokasta treenaamista ja sairaalloista ruokien punnitsemista viisi vuotta Lindan elämässä, jolloin Laura elää normaalia elämää.

Laura on paras ystäväni ja tuntee minut paremmin kuin kukaan muu, voin aina luottaa hänen pyyteettömään rakkauteen <3 Kiitos, että olet elämässäni Laura!!!

Koska olemme niin samannäköisiä ei kuvista tule omituisia vaikka kasvojen paikkaa vaihdetaankin :'D
Koska olemme niin samannäköisiä, ei kuvista tule omituisia vaikka kasvojen paikkaa vaihdetaankin :’D
lindapaldanius

6 vastausta artikkeliin “YLLÄTYS, JUHLAT!”

  1. Ei tuo ”miten te voitte olla niin erinäköisiä” ole edes tyhmä kysymys, kun vertaa lausahdukseen ”tehän ootte melkein kaksosia” kun kerromme, että olemme syntyneet 9 minuutin erolla.. 😀 Jotkut ilmeisesti luulevat, että kaksoset ammutaan ulos samaan aikaan..

    Hyvää syndeä molemmille! 🙂

  2. Täytyy vähän tarkentaa tuota sun kaksoskäsitystä: erimunaiset eli ei identtiset kaksoset ovat kuin mitkä tahansa normaalit sisarukset sillä erolla, että ovat syntyneet samaan aikaan. Identtiset sen sijaan ovat geeniperimältään täsmälleen samanlaiset ja ainoastaan ympäristö voi muokata heitä hieman erilaisimmiksi. Te olette sen sijaan perimältä täysin erilaisia ja erot teidän kahden välillä on samanlaiset kuin normaaleilla eri-ikäisillä sisaruksilla. 😀

    • voi kamala! En todellakaan ole luullut näin!!!!

  3. Itsellä on 8-vuotiaat identtiset kaksospojat, joilla oli alle parivuotiaina juurikin tuo ”oma kieli” ja se on kuulemma kaksosilla yleistäkin, näin tiesi mulle kertoa yksi asiakas tässä muutama vuosi sitten (hänellä sillon 15-vuotiaat pojat ja heillä edelleen oma koodikieli). Sitä oli kiva sitten yrittää saada selville, mitä mahdollisesti suunnittelivat äidin pään menoksi =D. Se kieli katosi jossain vaiheessa (en muista koska), mutta muuten ovat edelleen toistensa parhaat kaverit, tuki ja turva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta