Ei pysty

Omaa kehitystä tulee seurattua usein ehkä vähän liiankin pinnallisella tasolla. Vanhojen kuvien perusteella on mukavaa vertailla mitä keholle on tapahtunut vuosien varrella ja millaisia muutoksia on saanut aikaiseksi salilla vääntämällä. Välillä on kuitenkin hyvä miettiä kehitystä vähän myös kuva kuplan ulkopuolelta. Salilla käynnin muututtua tavoitteellisempaan suuntaan, oli aivan varma että on asioita joita en yksinkertaisesti tule koskaan tai ikinä pystymään tekemään. Tässä muutama oman elämän urbaani legenda jotka olen nyt pystynyt todistamaan vääriksi:

Aamulla ei voi tehdä tehokasta salitreeniä

Itse asiassa etenkin kesällä herään todella aikaisin ja olen energisimmälläni heti aamutuimaan. Esimerkiksi sunnuntaina heräsin tuttuun tyyliin klo: 6.00, ilman herätyskelloa 😀 Klo: 10.00 olinkin jo nykimässä Töölö gymin ovea ja klo: 11.30 olin saanut taputeltua super onnistuneen rinta, olkapää ja käsi tai siis käki treenin 🙂 Loppuun pienet poset ja fiilis katossa. Dieettiin liittyen aamupaino on nyt 52,2 kg ja kisapainoni on tosiaan noin 51 kg, joten lähellä ollaan. Juttelin valmentajani kanssa ja hän oli sitä mieltä että tänä vuonna “reverse dieetti” voidaan aloittaa jo ennen kisoja. Eli hyvin menee, jes! 7 weeks out!! :)))

16.08-15
16.08-15

Tyhjällä vatsalla ei voi treenata

Etenkin yläasteella ja vielä lukiossa olin todella kova pyörtyilemään aamuisin. Tästä johtuen selkärankaaani iskostui pelkotila joka oli 100% varma, että en voi tehdä aamulla mitään muuta kuin syödä heti sängystä noustuani. Iän ja ruokavalion johdonmukaisen noudattamisen myötä kehoni pystyy nykyisin toimimaan heti aamulla moitteettomasti kovassakin treenissä esimerkiksi mäkijuoksu. En mieti enää koskaan että uskallanko lähteä tekemään yksin HIT -treeniä aamulla metsään, mitä jos pyörryn? Muistan nimittäin vielä lukiossakin jännittäneeni 3 km pyörämatkaa kouluun, että selviänkö matkasta ilman pyörtymistä.

image

 

Välillä tulee miettyä että onko tässä mitään järkeä, nuori nainen joka on aina vesiselvä ja joka paikka kipeänä 😀 Päivän kohokohta on salitreeni ja painon vaihtelua tulee tälle vuodelle se 14 kg. Toisaalta flow -festarit ei nappaa ja napaa on kiva näyttää, koska:

Ei pysty, vai oliko se YES I CAN!

lindapaldanius

12 vastausta artikkeliin “Ei pysty”

  1. Apua 😀 Sä ja sun blogi ootte iha mahtavia! löysin tän eilen ja luin koko blogin jo läpi, vaikken edes ite harrasta kuntosalia tms. Miten joku jaksaa olla noin positiivinen aina 😀

  2. Moikka!
    Ihan huippua tuo sinun sarkastinen kirjoitustyyli 😀 Tsemppiä loppudiettiin, Lahdessa nähdään!

  3. Sä olet oikeasti NIIN huippu ja sulla on ehdottomasti varmasti paras fitnessblogi ja todellä hyvällä sekä humoristisella asenteella kirjoitat, pilke silmäkulmassa 🙂 Nyt täytyy myös paljastaa, että olen ollut asiakkaanasi, kun viime vuonna kävin ostamassa uudet silmälasit Salmesta ja olet myös ihmisenä todella aurinkoinen ja positiivinen 🙂 Tsemppiä syksyn kisoihin!

  4. Moi Linda! Löysin blogisi vasta äskettäin ja täytyy todeta että oon aivan myyty! Upeaa huomata kuinka sinut olet itsesi kanssa, etkä jokaisessa postauksessa panikoi dieettisi edistymistä tai epäile että päästäänkö kuntoon kisoihin mennessä. Susta huokuu itsevarmuutta ja se tarttuu myös ruudun toiselle puolelle! Kiitokset hienoista ajatuksista 🙂 Jatka samaan malliin, sun vitsikkyys ja hiuksenhieno sarkastisuus saa aina hyvälle tuulelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta